Loodgieter Eindhoven

Voor al jouw loodgietersklussen in en om het huis. Maak het jezelf gemakkelijk. Bestel van een onze loodgieters in Eindhoven. Hoe het werkt? Net als Uber maar dan voor klusjes.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 11 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

Loodgieter Eindhoven gezocht (met spoed)?

Als je een met spoed een loodgieter uit Eindhoven of omgeving nodig hebt, dan wil je die het liefst zo snel mogelijk ter plaatse hebben. Want de meeste loodgietersklussen zijn spoed. Een lekkage, een gesprongen leiding, een afvoer die verstopt zit. Allemaal vervelende problemen waarvoor je snel een erkende loodgieter uit Eindhoven bij nodig hebt.

Alle klussen
Afvoer aanleggen
228 keer aangevraagd
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1191 loodgieters bij jou in de buurt
Afvoer aansluiten
2.484 keer aangevraagd
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1593 loodgieters bij jou in de buurt
Afvoer verstopt
10.104 keer aangevraagd
Vanaf €99 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1300 loodgieters bij jou in de buurt
Amerikaanse koelkast aansluiten
228 keer aangevraagd
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 998 loodgieters bij jou in de buurt
Bevroren leiding ontdooien
12 keer aangevraagd
Vanaf €120 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1446 loodgieters bij jou in de buurt
Douchecabine plaatsen
60 keer aangevraagd
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1347 loodgieters bij jou in de buurt
Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

In welke wijken hebben we loodgieters in Eindhoven?

Of je nou in Noord, Oost, Zuid of West Eindhoven woont, de loodgieters komen overal bij je langs. Stratum, Woensel, Gestel of Strijp (S), overal kan de loodgieter bij jou in Eindhoven langskomen. Ook in alle buurten in Eindhoven staan wij paraat voor jou als je lekkages, verstoppingen of wat voor problemen dan ook hebt. 
We komen in Kortonjo, Putten, het centrum, De laak, Oud-Tongelre, Erp, Meerhoven, Rozenkopje, etc. etc. Een loodgieter gezocht in Eindhoven? Zoek niet verder. Je hebt hem gevonden!

Loodgieter Eindhoven spoedservice

Heb je met spoed een loodgieter nodig in Eindhoven? Selecteer de spoedservice die jij nodig hebt en selecteer de spoed optie. Zoofy vindt binnen 20 minuten een geschikte loodgieter voor jou die dezelfde dag nog langs komt. Bekijk de tarieven die Zoofy berekent voor de loodgietersklussen, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Ook betaal je voor spoedklussen géén voorrijkosten. Je betaalt alleen een meerprijs op de servicekosten, want onze klantenservice gaat direct hard voor je op zoek naar de loodgieter die het snelst ter plaatste kan komen. 

Loodgietersbedrijven in Eindhoven

Al onze  loodgieters hebben wij vooraf beoordeeld op vakkundigheid en hebben altijd tenminste een jaar ervaring in het loodgietersvak. Via onze website regel je dan ook snel een erkende en vakkundige loodgieter met jarenlange ervaring. Wij werken alleen graag samen met echte vakmannen. Na elke klus worden de loodgieters daarom door onze klanten beoordeeld. Zo houden we de kwaliteit van de vakman nauwlettend in de gaten. Op basis van uw postcode tonen wij direct de tarieven die de loodgieters uit Eindhoven hanteren. Dankzij ons grote netwerk in de omgeving Eindhoven kunnen wij flexibel op de vraag inspringen. Dus heeft u een loodgieter nodig voor welke klus dan ook, wij staan 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar.

Met de loodgieters maken wij de afspraak dat zij pas vertrekken wanneer de klus met tevredenheid is afgerond. Wij werken alleen samen met vakmannen die tenminste jarenlange ervaring hebben. Is dat het geval dan verzorgen wij de financiële afhandeling. De factuur betaalt u makkelijk achteraf en veilig via iDeal of Tikkie. De bent u op zoek naar een loodgieter in Eindhoven, regel het dan in 30 seconden online. Ook bij problemen met de cv ketel of centrale verwarming kunnen we u trouwens helpen. Naast loodgieters hebben wij in Eindhoven ook een groot netwerk aan CV monteurs die u graag komen helpen. Maar ook voor alle andere soorten klusjes in en rondom het huis hebben wij klushulp paraat staan door heel het land.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af