Loodgieter Eindhoven
75 recensies

Onze loodgieters in Eindhoven staan voor je klaar.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Meer dan 3.000 Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Loodgieter Eindhoven gezocht (met spoed)?

Als je een met spoed een loodgieter uit Eindhoven of omgeving nodig hebt, dan wil je die het liefst zo snel mogelijk ter plaatse hebben. Want de meeste loodgietersklussen zijn spoed. Een lekkage, een gesprongen leiding, een afvoer die verstopt zit. Allemaal vervelende problemen waarvoor je snel een erkende loodgieter uit Eindhoven bij nodig hebt.

Populaire Loodgieter klussen Toon alle klussen
Populaire Loodgieter klussen

Recensies van klanten over de Loodgieters van Zoofy in Eindhoven

De Loodgieters van Zoofy in Eindhoven werden beoordeeld als 4,7 van 5 sterren met meer dan 75 recensies

Anne
donderdag 23 mei 2019, WC blijft lopen / spoelt niet door

Arian is echt een topper. Super vriendelijk. Legt alles netjes uit. Heeft ons ontzettend geholpen met het vinden van de juiste onderdelen. Omdat we een feestje hadden en ons toilet dringend nodig hadden, heeft hij langer doorgewerkt om het af te maken! Super, heel tevreden

Jack
maandag 20 mei 2019, Kraan plaatsen / vervangen

De klus is geklaard, contact met hem was goed, niets op aan te merken. Daar hebben we geen spijt van.

Mike
vrijdag 17 mei 2019, Installeren / Vervangen Sanitair

Zeer goed werk geleverd, daarnaast een vriendelijke en net persoon die ook tijd neemt om zaken uit te leggen. We zijn erg blij met het resultaat.

Natalie
vrijdag 17 mei 2019, Gootsteen / afvoer verstopping

Prettige man, erg kundig! Heeft buiten de verstopping om ook nog alles nagekeken en wat dingen vervangen. Denkt goed mee! Aanrader

Mieke
woensdag 15 mei 2019, Kraan plaatsen / vervangen

Prima, zeer vriendelijk, uitleg wat hij deed. Zeer snel en precies.

Annemarie
woensdag 8 mei 2019, Lekkende kraan repareren

Ja, heel goed!

Harm
woensdag 8 mei 2019, Kraan plaatsen / vervangen

Top, klus netjes afgewerkt.

Chris
dinsdag 7 mei 2019, Lekkage in meterkast oplossen

Arian was toevallig in de buurt en was binnen een half uur bij ons. Heel aardige man en hij heeft het probleem (lekkende kraan) zeer snel en prima opgelost. Kortom : goede kwaliteit en service - zeer klantgericht. Een aanrader !

De Loodgieters van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Loodgieter klussen op een rijtje

In welke wijken hebben we loodgieters in Eindhoven?

Of je nou in Noord, Oost, Zuid of West Eindhoven woont, de loodgieters komen overal bij je langs. Stratum, Woensel, Gestel of Strijp (S), overal kan de loodgieter bij jou in Eindhoven langskomen.

Ook in alle buurten in Eindhoven staan wij paraat voor jou als je lekkages, verstoppingen of wat voor problemen dan ook hebt.

We komen in Kortonjo, Putten, het centrum, De laak, Oud-Tongelre, Erp, Meerhoven, Rozenkopje, etc. etc. Een loodgieter gezocht in Eindhoven? Zoek niet verder. Je hebt hem gevonden!

Al onze  loodgieters hebben wij vooraf beoordeeld op vakkundigheid en hebben altijd tenminste een jaar ervaring in het loodgietersvak. Via onze website regel je dan ook snel een erkende en vakkundige loodgieter met jarenlange ervaring. Wij werken alleen graag samen met echte vakmannen. Na elke klus worden de loodgieters daarom door onze klanten beoordeeld. Zo houden we de kwaliteit van de vakman nauwlettend in de gaten

Op basis van uw postcode tonen wij direct de tarieven die de loodgieters uit Eindhoven hanteren. Dankzij ons grote netwerk in de omgeving Eindhoven kunnen wij flexibel op de vraag inspringen. Dus heeft u een loodgieter nodig voor welke klus dan ook, wij staan 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar.

Met de loodgieters maken wij de afspraak dat zij pas vertrekken wanneer de klus met tevredenheid is afgerond. Wij werken alleen samen met vakmannen die tenminste jarenlange ervaring hebben. Is dat het geval dan verzorgen wij de financiële afhandeling. De factuur betaalt u makkelijk achteraf en veilig via iDeal of Tikkie. De bent u op zoek naar een loodgieter in Eindhoven, regel het dan in 30 seconden online. 

Ook bij problemen met de cv ketel of centrale verwarming kunnen we u trouwens helpen. Naast loodgieters hebben wij in Eindhoven ook een groot netwerk aan CV monteurs die u graag komen helpen.