Loodgieter Eindhoven

Op zoek naar een betrouwbare loodgieter in Eindhoven? Maak het jezelf gemakkelijk! Bestel direct een van onze 100+ loodgieters in Eindhoven tegen vooraf gecommuniceerde tarieven voor wanneer het jou uitkomt. Ieder loodgieter klusje zo geregeld.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Waarom Zoofy?
 • Je klus verzekerd met het garantiepakket
 • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
 • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
 • De laatste aanvraag was 6 minuten geleden.
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
 • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Loodgieter Eindhoven gezocht?

Ben je op zoek naar een loodgieter in Eindhoven, dan heb je bij Zoofy geluk! Er zijn maar liefst 125+ loodgieters beschikbaar die voor je klaar staan om je te helpen bij al je loodgieter klussen. Of je nu een extra afvoer wilt aansluiten, een gootsteen wil laten ontstoppen of een (bad)kraan wil laten monteren er is altijd een loodgieter beschikbaar die aan jouw behoeften voldoet. 

125+ loodgieters in Eindhoven beschikbaar voor jou

De loodgieters in Eindhoven met wie Zoofy samenwerkt zijn zorgvuldig geselecteerde, betrouwbare en professionele loodgieters. Alle loodgieters in Eindhoven hebben ruime ervaring op het gebied van loodgieter klussen. Iedere nieuwe loodgieter wordt altijd gescreend en na een nieuwe aanmelding moet de vakman zich eerst bewijzen bij 3 klussen, pas daarna kan/mag de loodgieter meerdere klussen uitvoeren.

Dus maak je geen zorgen, wij waken over de kwaliteit en gaat er onverhoopt een keer iets mis dan zijn wij er om je te helpen en het zo snel mogelijk op te lossen. Is de klus afgerond dan maakt de loodgieter via de Zoofy app een factuur voor jou aan en kun je die eenvoudig en snel via de QR code of online via iDeal betalen. Al jouw klussen zijn makkelijk en overzichtelijk in de Zoofy app te zien.

Wat kost een Loodgieter in Eindhoven?

De tarieven voor een loodgieter in Eindhoven zijn gebaseerd op de gemiddelden die in de regio Eindhoven door loodgieters worden gevraagd. Het normale tarief voor een loodgieter in Eindhoven komt daarmee op 75 euro incl. btw.

Voor een spoedklus (dezelfde dag of morgen) of een afspraak in het weekend of de avond is er sprake van een toeslag. In het uurtarief zijn een aantal vaste kosten van de vakman opgenomen. Bij Zoofy betaal je géén voorrijkosten. Steeds meer loodgieter klussen hebben ook een vaste prijs. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Bekijk ook onze prijsgidsen.

Naast transparantie staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. Bekijk hieronder een handig gemiddelde uurtarief van een loodgieter in Eindhoven. Voor de exacte prijzen schiet je jouw klus in, in de zoekbalk bovenaan de pagina. Staat jouw klus er niet tussen? Selecteer dan loodgieter per uur.

Loodgieter Tarieven Eindhoven Prijs
vanaf per uur incl. btw v.a.€75/u
met spoed v.a.€98/u
servicekosten v.a.€24,95

Loodgieter spoedservice Eindhoven

Heb je met spoed een loodgieter nodig in Eindhoven? Selecteer de spoedservice die jij nodig hebt en selecteer de spoed optie. Zoofy vindt binnen 20 minuten een geschikte loodgieter voor jou die dezelfde dag nog langs komt. Bekijk de tarieven die Zoofy berekent voor de loodgietersklussen, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Ook betaal je voor spoedklussen géén voorrijkosten. Je betaalt alleen een meerprijs op de servicekosten, want onze klantenservice gaat direct hard voor je op zoek naar de loodgieter die het snelst ter plaatste kan komen. 

Heb je een lekkage of is de WC verstopt? Dan zit je natuurlijk niet te wachten op het eindeloos zoeken van een loodgieter in Eindhoven om vervolgens te horen dat hij/zij de komende dagen/weken geen tijd heeft. Op zo'n moment wil je met spoed een loodgieter natuurlijk.

Voor loodgieter spoed klussen ben je bij Zoofy dus aan het juiste adres voor een snelle oplossing, zoals een spoedklus als lekkage, gaslek of die WC die overloopt. Als je in Eindhoven woont en met spoed op zoek bent naar een loodgieter in  Eindhoven, dan kun je het beste Zoofy gebruiken.

Of je nou in Noord, Oost, Zuid of West Eindhoven woont, de loodgieters komen overal bij je langs. Stratum, Woensel, Gestel of Strijp (S), overal kan de loodgieter bij jou in Eindhoven langskomen. Ook in alle buurten in Eindhoven staan wij paraat voor jou als je lekkages, verstoppingen of wat voor problemen dan ook hebt. 
We komen in Kortonjo, Putten, het centrum, De laak, Oud-Tongelre, Erp, Meerhoven, Rozenkopje, etc. etc. Een loodgieter gezocht in Eindhoven? Zoek niet verder. Je hebt hem gevonden!

Loodgieter Eindhoven nodig? Laat je niet oplichten en boek veilig via Zoofy

Loodgieter Eindhoven? Als je op zoek bent naar een loodgieter in Eindhoven, kan het lastig zijn om de juiste vakman te vinden. Helaas zijn er ook oplichters als loodgieter Eindhoven actief in deze branche, die misbruik maken van de kwetsbaarheid van mensen die (met spoed) hulp nodig hebben bij bijvoorbeeld lekkages of verstoppingen. Gelukkig zijn er manieren om oplichting te voorkomen en een betrouwbare loodgieter te vinden.

Tip 1: Betaal nooit vooraf (ook geen aanbetaling)
Een betrouwbare loodgieter zal nooit vragen om betaling voorafgaand aan de werkzaamheden. Betaal pas nadat het werk naar tevredenheid is afgerond. Zoofy gaat zelfs een stap verder, het geld wordt voor je vastgehouden en pas uitbetaald aan de vakman als jij tevreden bent. Boek je bij Zoofy dan hoef je nooit aan de vakman vooraf te betalen, wel zo veilig idee.

Tip 2: Betaal nooit contant
Betaal altijd op factuurbasis. Ben je namelijk niet helemaal zeker van je zaak dan kun je nog even wachten tot de betaaltermijn om de factuur te voldoen. bij contante betalingen heb je ook geen bewijs van betaling en geen enkele garanties. Bij zoofy betaal je veilig achteraf op factuurbasis. Deze kun je voldoen via de QR code of per online betaling.

Tip 3: Zorg voor duidelijkheid in tarieven
Voordat de loodgieter aan de slag gaat, is het verstandig om een prijsopgave te vragen. Op deze manier voorkom je verrassingen achteraf en weet je precies waar je aan toe bent. Ook dit is bij Zoofy heel transparant, al tijdens het boeken van een loodgieter zie je al de tarieven. Dat kan gaan om een uurtarief of een vaste prijs. Zo heb jij bij Zoofy geen verrassingen om de tarieven.

Tip 4: Laat je nooit onder druk zetten
Als een loodgieter probeert om je onder druk te zetten om snel tot betaling over te gaan of om extra werkzaamheden uit te voeren die niet van tevoren zijn afgesproken, is dit vaak een teken van oplichting. Laat je hier niet door misleiden en weiger om extra te betalen voor onnodige werkzaamheden.

Al met al is het vinden van een betrouwbare loodgieter Eindhoven niet altijd gemakkelijk, maar door bovenstaande tips op te volgen en te kiezen voor een betrouwbaar klusplatform zoals Zoofy, kun je oplichting voorkomen en ben je verzekerd van een professionele en betrouwbare loodgieter Eindhoven die jouw problemen snel en efficiënt oplost.

Eenvoudige facturatie na voltooien van de werkzaamheden

Wanneer de klus naar tevredenheid is afgerond maakt de loodgieter ter plekke de factuur voor je op. Deze betaal je dan per QR code of online via iDeal. Heel eenvoudig, snel maar vooral ook veilig.

Stel dat je nu niet helemaal tevreden bent, dan komen wij in actie. Wij gaan dan voor jou op zoek naar oplossing. Meestal vragen we de loodgieter of hij alsnog een keer bij je langskomt om het probleem op te lossen zodat je dan alsnog tevreden bent. 

Ontdek Loodgieter expertise in Eindhoven per wijk

In de bruisende stad Eindhoven, waar technologie en innovatie samensmelten, is betrouwbaar loodgieterswerk cruciaal om jouw huis in optimale staat te houden. Met Zoofy kun je vertrouwen op meer dan alleen een loodgieter in Eindhoven; je krijgt vakmensen die begrijpen wat het betekent om in de diverse wijken van Eindhoven te wonen. Of je nu in het historische Stratum, het moderne Woensel, of het bruisende stadscentrum woont, ons team van ervaren loodgieters in Eindhoven staat klaar om jouw specifieke loodgietersbehoeften aan te pakken.

Diverse Wijken, Diverse Loodgietersvraagstukken

In Eindhoven is elke wijk uniek en heeft zijn eigen uitdagingen op het gebied van loodgieterswerk. Onze experts begrijpen de unieke kenmerken van elke buurt en zijn ervaren in het omgaan met verschillende soorten loodgietersproblemen:

 • Stratum: Deze historische wijk herbergt prachtige oude gebouwen. Onze loodgieters in Eindhoven zijn bedreven in het onderhoud en de renovatie van antieke leidingsystemen, zodat de charme van het verleden behouden blijft.

 • Woensel: Als een moderne wijk met diverse huistypes, vraagt Woensel om uiteenlopende loodgietersoplossingen. Of je nu een nieuwbouwhuis hebt of een gerenoveerde woning, onze loodgieters in Eindhoven bieden maatwerk dat past bij jouw behoeften.

 • Centrum: In het kloppend hart van de stad kunnen complexe leidingsystemen en sanitair renovaties voorkomen. Onze Loodgieters in Eindhoven zijn vertrouwd met zowel historische panden als moderne bedrijven, en ze kunnen elk loodgietersprobleem aanpakken.

Uiteenlopend Loodgieterswerk, één Oplossing: Zoofy

Van kleine reparaties tot grotere installaties, Zoofy biedt een scala aan loodgietersdiensten om aan jouw behoeften te voldoen:

 • Lekdetectie en reparatie: De loodgieters in Eindhoven zijn getraind om lekken op te sporen en ze snel en efficiënt te repareren om waterschade te voorkomen.

 • Sanitaire installaties: Of het nu gaat om het installeren van een nieuwe douche, badkuip, of toilet, onze loodgieters in Eindhoven zorgen voor professionele installaties die zowel functioneel als esthetisch bevredigen.

 • Verwarming en CV-ketel onderhoud: Met de koude winters in Eindhoven is een goed werkend verwarmingssysteem van essentieel belang. Onze loodgieters in Eindhoven staan klaar voor het onderhouden, repareren en installeren van verwarmingssystemen.

Eenvoudig Boeken via Zoofy.nl

Bij Zoofy begrijpen we dat het vinden van de juiste loodgieter een uitdaging kan zijn. Daarom hebben we het boekingsproces eenvoudig gemaakt. Via onze website kun je gemakkelijk een loodgieter in Eindhoven boeken. Je kunt aangeven welk type loodgieterswerk je nodig hebt en zelfs voorkeursdatums en tijden opgeven. 

Kies voor Gemak, Kies voor Zoofy

Of het nu gaat om een lekkage, een verstopte afvoer, een sanitair renovatie, of andere loodgieter vraagstukken, Zoofy staat voor je klaar. Ontdek het gemak van betrouwbare loodgieter diensten in Eindhoven via Zoofy.nl. 

Loodgietersbedrijven in Eindhoven

Al onze  loodgieters hebben wij vooraf beoordeeld op vakkundigheid en hebben altijd tenminste een jaar ervaring in het loodgietersvak. Via onze website regel je dan ook snel een erkende en vakkundige loodgieter met jarenlange ervaring. Wij werken alleen graag samen met echte vakmannen. Na elke klus worden de loodgieters daarom door onze klanten beoordeeld. Zo houden we de kwaliteit van de vakman nauwlettend in de gaten. Op basis van uw postcode tonen wij direct de tarieven die de loodgieters uit Eindhoven hanteren. Dankzij ons grote netwerk in de omgeving Eindhoven kunnen wij flexibel op de vraag inspringen. Dus heeft u een loodgieter nodig voor welke klus dan ook, wij staan 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar.

Met de loodgieters maken wij de afspraak dat zij pas vertrekken wanneer de klus met tevredenheid is afgerond. Wij werken alleen samen met vakmannen die tenminste jarenlange ervaring hebben. Is dat het geval dan verzorgen wij de financiële afhandeling. De factuur betaalt u makkelijk achteraf en veilig via iDeal of Tikkie. De bent u op zoek naar een loodgieter in Eindhoven, regel het dan in 30 seconden online. Ook bij problemen met de cv ketel of centrale verwarming kunnen we u trouwens helpen. Naast loodgieters hebben wij in Eindhoven ook een groot netwerk aan CV monteurs die u graag komen helpen. Maar ook voor alle andere soorten klusjes in en rondom het huis hebben wij klushulp paraat staan door heel het land.

Bekijk een van de vele Loodgieter klussen:

Kraan plaatsen
Bidet plaatsen
Lekkage keuken
Bekijk de top 9 beste loodgieters in Eindhoven

4,88/5 - 8 reviews

Klus Service Eindhoven Robert van Gerwen loodgieter

4,88/5 - 8 reviews

Eindhoven
8 klussen uitgevoerd
uiterst vriendelijk, en goed werk afgeleverd

Boek een loodgieter

4,83/5 - 35 reviews

Absoluut Goed Ferry Bakker loodgieter

4,83/5 - 35 reviews

Eindhoven
35 klussen uitgevoerd
Ferry is correct en attent en heeft goed werk geleverd. Ben zeer tevreden.

Boek een loodgieter

5/5 - 2 reviews

Klusbedrijf SCS Seyit Can Sancar loodgieter

5/5 - 2 reviews

Eindhoven
2 klussen uitgevoerd
Heel netjes en vriendelijk. Heeft verstand van zaken. Prettige vakman. Hij legt uit wat hij gaat doen en laat de klus netjes achter. Toppertje dus!

Boek een loodgieter

5/5 - 13 reviews

DeMercado Klusbedrijf Delon DeMercado loodgieter

5/5 - 13 reviews

Eindhoven
13 klussen uitgevoerd
Zeer tevreden en een aardige kerel.

Boek een loodgieter

5/5 - 2 reviews

KlusService 't Lempke Bob van den Cruijsem loodgieter

5/5 - 2 reviews

Eindhoven
2 klussen uitgevoerd
Klus is geklaard. Heeft iets langer geduurd dan mijn planning maar klus was eigenlijk ook niet voor 1 persoon geschikt dus heb hier en daar wat meegeholpen. Prima vakman !

Boek een loodgieter
Alle loodgieters in Eindhoven

Loodgieter Eindhoven gezocht?

Loodgieter in Eindhoven nodig? De loodgieters in Eindhoven op Zoofy zijn 7 dagen per week beschikbaar en kunnen voor ieder gewenst moment geboekt worden. Of het nu gaat om een lekkage in de badkamer of een cv-ketel reparatie of gewoon een nieuwe kraan laten monteren, de loodgieters op Zoofy staan voor je klaar in Eindhoven en omstreken. 

Ook als je met spoed een loodgieter in Eindhoven nodig hebt vanwege een verstopte afvoer of een kapotte leiding dan is een loodgieter in Eindhoven snel geboekt. Via Zoofy regel je snel, makkelijk en veilig een professionele loodgieter voor al je loodgieter klussen in Eindhoven en omstreken.

Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af