Loodgieter Eindhoven
56 recensies

Onze loodgieters in Eindhoven staan voor je klaar.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Loodgieter Eindhoven gezocht (met spoed)?

Als je een met spoed een loodgieter uit Eindhoven of omgeving nodig hebt, dan wil je die het liefst zo snel mogelijk ter plaatse hebben. Want de meeste loodgietersklussen zijn spoed. Een lekkage, een gesprongen leiding, een afvoer die verstopt zit. Allemaal vervelende problemen waarvoor je snel een erkende loodgieter uit Eindhoven bij nodig hebt.

Populaire Loodgieter klussen Toon alle klussen
Populaire Loodgieter klussen

Recensies van klanten over de Loodgieters van Zoofy in Eindhoven

De Loodgieters van Zoofy in Eindhoven werden beoordeeld als 4,6 van 5 sterren met meer dan 56 recensies

Martijn
woensdag 13 maart 2019, Lekkage opsporen / oplossen

DeMercado heeft de klus volledig naar tevredenheid opgelost. Hij werkt netjes en secuur en volgens afspraak.

Henk
vrijdag 8 maart 2019, Lekkage opsporen / oplossen

Klus is geklaard.

E. weel
woensdag 6 maart 2019, Lekkage opsporen / oplossen

De klus is naar wens uitgevoerd !

Galieb
zaterdag 9 februari 2019, Lekkage opsporen / oplossen

Perfecte service, de meest professionele loodgieter die ik heb ontmoet. Heeft mijn probleem binnen een uur opgelost. Hartelijk dank!!!

Joris
dinsdag 29 januari 2019, Lekkage opsporen / oplossen

Klus is geklaard. Voldeed aan verwachtingen. Ik heb wel een algemene opmerking die hoort bij alle monteurs. Voor de toekomst zou flexibiliteit fijn zijn. Ik werk overdag en het zou fijn zijn als monteurs ook na 18.00 kunnen komen i.p.v. dat ik een vrije dag moet opnemen. Iets 9m over na te denken. De monteur is kwestie was niet op aan te merken. Perfect verder.

Minouche
woensdag 2 januari 2019, Loodgieter per uur

Klus was gauw geklaard, nog een goede tip gekregen en hij heeft het professioneel uitgevoerd, meer dan tevreden!

Frank
woensdag 19 december 2018, Loodgieter per uur

Vriendelijke vakman!

Brouwers
dinsdag 4 december 2018, Lekkende afvoer repareren

De vakman Ferry is vakbekwaam maar bovenal klantgericht en klantvriendelijk.

De Loodgieters van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Loodgieter klussen op een rijtje

In welke wijken hebben we loodgieters in Eindhoven?

Of je nou in Noord, Oost, Zuid of West Eindhoven woont, de loodgieters komen overal bij je langs. Stratum, Woensel, Gestel of Strijp (S), overal kan de loodgieter bij jou in Eindhoven langskomen.

Ook in alle buurten in Eindhoven staan wij paraat voor jou als je lekkages, verstoppingen of wat voor problemen dan ook hebt.

We komen in Kortonjo, Putten, het centrum, De laak, Oud-Tongelre, Erp, Meerhoven, Rozenkopje, etc. etc. Een loodgieter gezocht in Eindhoven? Zoek niet verder. Je hebt hem gevonden!

Al onze  loodgieters hebben wij vooraf beoordeeld op vakkundigheid en hebben altijd tenminste een jaar ervaring in het loodgietersvak. Via onze website regel je dan ook snel een erkende en vakkundige loodgieter met jarenlange ervaring. Wij werken alleen graag samen met echte vakmannen. Na elke klus worden de loodgieters daarom door onze klanten beoordeeld. Zo houden we de kwaliteit van de vakman nauwlettend in de gaten

Op basis van uw postcode tonen wij direct de tarieven die de loodgieters uit Eindhoven hanteren. Dankzij ons grote netwerk in de omgeving Eindhoven kunnen wij flexibel op de vraag inspringen. Dus heeft u een loodgieter nodig voor welke klus dan ook, wij staan 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar.

Met de loodgieters maken wij de afspraak dat zij pas vertrekken wanneer de klus met tevredenheid is afgerond. Wij werken alleen samen met vakmannen die tenminste jarenlange ervaring hebben. Is dat het geval dan verzorgen wij de financiële afhandeling. De factuur betaalt u makkelijk achteraf en veilig via iDeal of Tikkie. De bent u op zoek naar een loodgieter in Eindhoven, regel het dan in 30 seconden online. 

Ook bij problemen met de cv ketel of centrale verwarming kunnen we u trouwens helpen. Naast loodgieters hebben wij in Eindhoven ook een groot netwerk aan CV monteurs die u graag komen helpen.