Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

 

Veel geboekte klussen  
Onderhoud CV-ketel Tuin onderhoud
Boomstronken verwijderen Grond egaliseren
Plafond schilderen Kraan plaatsen
Lekkage opsporen Stukadoor Amsterdam
Schilder Amsterdam Leidingwerk plaatsen

 

 

Loodgieter in Houten gezocht (met spoed)?

Heb je (met spoed) een loodgieter nodig? Is het savonds laat of in het weekend? Wij kunnen je altijd snel aan een loodgieter in Houten helpen. Of je nu een lekkage hebt of een verstopping. Of je de afspraak graag wilt inplannen of er echt spoed is en je heel snel iemand op de stoep wilt hebben. De loodgieters van Zoofy zijn snel bij je en helpen je vakkundig tegen een fatsoenlijk tarief.

Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

In welke wijken hebben we loodgieters in Houten?

Houten ligt ten zuidoosten van Utrecht en is voor veel loodgieters in Utrecht alweer net te ver. Niet voor ons! We komen in Houten in alle buurten en wijken. Zo zitten wij onder andere in de wijken: De Sloten, de Akkers, de Hagen, de Bermen, maar ook in Houten Zuid! Zo rekenen de loodgieters bijvoorbeeld geen voorrijkosten. En zie je van te voren hoeveel de loodgieter per uur vraagt. Voor vele loodgietersklussen rekenen wij vaste prijzen. Deze prijzen zijn altijd inclusief btw, maar zonder eventuele materiaalkosten. Onze loodgieters staan 24/7 voor jou klaar zelfs voor spoed- en weekendklussen. Wanneer de loodgieter de klus geklaard heeft dan ontvang jij een digitaal de factuur. Deze kun je eenvoudig betalen via iDeal of een Tikkie. 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af