Vaillant CV ketel storing

Vanaf €75 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 213 CV Monteurs bij jou in de buurt

De meeste CV storingen zijn binnen 1 uur opgelost. Ook voor Vaillant ketels kun je terecht bij ons grote netwerk van cv monteurs. Maak direct een afspraak voor het moment dat jij graag geholpen wilt worden.

Nu regelen
Waarom Zoofy?
  • De laatste aanvraag was 8 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 45 klusaanvragen.
  • Ruim 100.000 mensen gingen je voor.
  • Geen voorrijkosten.
  • Wij regelen de beste prijs voor je.

Hoe werkt Zoofy?

Selecteer een klus of dienst

Per uur kan ook. Spoed? Geen probleem!

Vakmensen krijgen een melding

Als een vakman bij jou in de buurt de klus pakt krijg je een bevestiging

De vakman komt bij je langs

En klaart de klus! Daarna ontvang je van ons een factuur.

Eenvoudig achteraf betalen

Je betaalt Zoofy achteraf via Tikkie of iDeal

Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Recensies van klanten over onze CV Monteurs die gewerkt hebben aan Vaillant CV ketel storing

Vaillant CV ketel storing wordt gemiddeld beoordeeld als 3,4 van 5 sterren met meer dan 8 recensies

Figar uit Groningen
dinsdag 26 maart 2019

Zeer goede monteur!

Claude uit Amsterdam
zondag 27 januari 2019

Vriendelijk, op tijd en precies.

Flip uit Woerden
donderdag 27 december 2018

Snel gereageerd, goede communicatie top!!

Onze CV Monteurs zijn hier aan het werk

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Storing Vaillant CV ketel oplossen

De dagen vol storm en regen zijn begonnen, Niks lekkerders dan een warme douche als je als een verzopen katje thuiskomt. Helaas lijkt het warme water op en ook de verwarming wordt niet je warm. Je besluit een kijkje te nemen bij de CV ketel van het merk Vaillant boven op zolder. Je ziet op de display een code tevoorschijn komen beginnend met S: S51. Op internet vind je dat dit “terugstromen van verbrandingsgassen” betekent.  Zo snel mogelijk wil je een vakman bij jou op de stoep die je bij dit probleem kan helpen. Dit kan snel met zoofy.nl

Er zijn verschillende storingsnummers allemaal beginnend met S met getallen van 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 oplopen tot en met 54. Wat kan je nu zelf doen voordat je een vakman inschakelt? Allereerst kun je de ketel even resetten of de stekker uit het stopcontact trekken. Daarnaast is het belangrijk ook even de gaskraan te checken, staat deze nog open? Ook is het belangrijk, bij een koude temperatuur in huis, of er wel voldoende radiatoren opengedraaid staan. Tot slot zijn er nog twee belangrijke dingen die je kunt checken: werken alle stoppen nog in de meterkast? Want ook de CV ketel heeft stroom nodig. Als allerlaatste is het belangrijk te om de ketel te ontluchten. Vooral wat oudere ketels hebben hier last van. Mocht dit allemaal niet baten, kun je alsnog een vakman inschakelen via Zoofy.

Via onze site kun je de klus plannen op het tijdstip dat jou uitkomt. Zo hoef je zelf niet uren het internet af te struinen en vervolgens nog een paar uurtjes te wachten tot de vakman bij jou op de stoep staat. Bij een spoedklus staat de vakman vandaag nog bij je op de stoep. Plan je liever wat verder vooruit zoals bijvoorbeeld bij een onderhoudsbeurt van de CV ketel kun je dat ook gemakkelijk aangeven op de website. Vul eenvoudigweg je postcode in, dan vinden wij de vakman bij jou in de buurt aanwezig.  De afspraak staat dezelfde dag nog!

24/7 staan we voor je klaar. Buiten dat rekenen we ook geen voorrijkosten. Via onze site kun je een overzicht vinden van de vakmannen van jouw regio inclusief een foto. Zo staat er straks geen vreemde bij je op de stoep. Daarnaast kun je ook de recensies vinden van de vakmannen, dan kun je de ervaringen lezen van klanten die je voor gingen. 

Tot slot staat er bij elke CV monteur een vast uurtarief. Dan kun je inschatten wat de kosten zijn. Mocht je twijfelen? Je kunt altijd een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Betalen is ook een peulenschil. Je hebt de keuze uit contant betalen of gemakkelijk met iDeal. Sommige vakmannen hebben zelf een pinautomaat voor je meegenomen. De vakmannen van Zoofy staan voor je klaar zodat jij zo snel mogelijk weer onder die warme douche kunt springen!