Regel nu jouw cv monteur

Vaillant CV ketel storing

Vanaf €89 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 645 cv monteurs in jouw regio

De meeste CV storingen zijn binnen 1 uur opgelost. Ook voor Vaillant ketels kun je terecht bij ons grote netwerk van cv monteurs. Maak direct een afspraak voor het moment dat jij graag geholpen wilt worden.

Regel nu jouw cv monteur
11 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 7 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Storing Vaillant CV ketel oplossen

De dagen vol storm en regen zijn begonnen, Niks lekkerders dan een warme douche als je als een verzopen katje thuiskomt. Helaas lijkt het warme water op en ook de verwarming wordt niet je warm. Je besluit een kijkje te nemen bij de CV ketel van het merk Vaillant boven op zolder. Je ziet op de display een code tevoorschijn komen beginnend met S: S51. Op internet vind je dat dit “terugstromen van verbrandingsgassen” betekent.  Zo snel mogelijk wil je een vakman bij jou op de stoep die je bij dit probleem kan helpen. Dit kan snel met zoofy.nl

Er zijn verschillende storingsnummers allemaal beginnend met S met getallen van 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 oplopen tot en met 54. Wat kan je nu zelf doen voordat je een vakman inschakelt? Allereerst kun je de ketel even resetten of de stekker uit het stopcontact trekken. Daarnaast is het belangrijk ook even de gaskraan te checken, staat deze nog open? Ook is het belangrijk, bij een koude temperatuur in huis, of er wel voldoende radiatoren opengedraaid staan. Tot slot zijn er nog twee belangrijke dingen die je kunt checken: werken alle stoppen nog in de meterkast? Want ook de CV ketel heeft stroom nodig. Als allerlaatste is het belangrijk te om de ketel te ontluchten. Vooral wat oudere ketels hebben hier last van. Mocht dit allemaal niet baten, kun je alsnog een vakman inschakelen via Zoofy.

Boek een CV monteur voor Vaillant storing via Zoofy

Via onze site kun je de klus plannen op het tijdstip dat jou uitkomt. Zo hoef je zelf niet uren het internet af te struinen en vervolgens nog een paar uurtjes te wachten tot de vakman bij jou op de stoep staat. Bij een spoedklus staat de vakman vandaag nog bij je op de stoep. Plan je liever wat verder vooruit zoals bijvoorbeeld bij een onderhoudsbeurt van de CV ketel kun je dat ook gemakkelijk aangeven op de website. Vul eenvoudigweg je postcode in, dan vinden wij de vakman bij jou in de buurt aanwezig.  De afspraak staat dezelfde dag nog!

24/7 staan we voor je klaar. Buiten dat rekenen we ook geen voorrijkosten. Via onze site kun je een overzicht vinden van de vakmannen van jouw regio inclusief een foto. Zo staat er straks geen vreemde bij je op de stoep. Daarnaast kun je ook de recensies vinden van de vakmannen, dan kun je de ervaringen lezen van klanten die je voor gingen. 

Tot slot staat er bij elke CV monteur een vast uurtarief. Dan kun je inschatten wat de kosten zijn. Mocht je twijfelen? Je kunt altijd een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Betalen is ook een peulenschil. Je hebt de keuze uit contant betalen of gemakkelijk met iDeal. Sommige vakmannen hebben zelf een pinautomaat voor je meegenomen. De vakmannen van Zoofy staan voor je klaar zodat jij zo snel mogelijk weer onder die warme douche kunt springen!

 

Andere CV gerelateerde klussen op Zoofy:

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af