Vaillant CV ketel storing

Vanaf 99

8 recensies

De meeste CV storingen zijn binnen 1 uur opgelost. Ook voor Vaillant ketels kun je terecht bij ons grote netwerk van cv monteurs. Maak direct een afspraak voor het moment dat jij graag geholpen wilt worden.

bijv. 'Utrecht' of 'Amsterdam Oost'
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Tarieven voor Vaillant CV ketel storing

Voer hierboven je postcode in om de prijzen bij jou in de buurt op te halen

Je betaalt altijd pas achteraf als de klus geklaard is. Gemakkelijk en snel via Tikkie of iDeal.

Spoed

We reageren binnen 20 minuten

Morgen

Later

Prijzen zijn altijd zonder materiaalkosten en inclusief BTW. Klus met uurprijs?
De vakman rekent altijd het eerste uur. Wij rekenen € 14,95 service kosten per klus.

Recensies van klanten over onze CV Monteurs die gewerkt hebben aan Vaillant CV ketel storing

Vaillant CV ketel storing wordt gemiddeld beoordeeld als 4,5 van 5 sterren met meer dan 8 recensies

Een klant
maandag 21 januari 2019

Mario heeft klus geklaard, werkt heel nauwkeurigen en ik ben erg blij met de eindresultaat. Mario en team van zoofy Dank jullie wel voor jullie hulp.

Een klant
donderdag 27 december 2018

snel gereageerd, goede communicatie top!!

Een klant
donderdag 8 maart 2018

Goedemiddag allemaal. 5 sterren is echt weinig , wil emil en zijn collega enorm bedanken voor alles , ze heb gewoon hun werk gedaan zoals het hoort en ik ben super tevreden dank jullie wel. Groetjes Camilia.

Een klant
donderdag 1 maart 2018

Valentijn is een leuke kerel, goed humeur, maar ook lekker snel en precies.

Een klant
donderdag 1 maart 2018

Snel en eenvoudig

Een klant
woensdag 24 januari 2018

Een prima service zowel aan de afspraken kant als aan het vakwerk. Beide VAKWERK

De CV Monteurs van Zoofy zijn hier aan het werk

Hoe werkt Zoofy?

Selecteer een klus of dienst

Per uur kan ook. Spoed? Geen probleem!

Vakmannen in de buurt krijgen een melding

Als een vakman jouw klus pakt krijg je een bevestiging

Eenvoudig achteraf betalen

Je betaalt Zoofy achteraf via Tikkie of iDeal

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Storing Vaillant CV ketel oplossen

De dagen vol storm en regen zijn begonnen, Niks lekkerders dan een warme douche als je als een verzopen katje thuiskomt. Helaas lijkt het warme water op en ook de verwarming wordt niet je warm. Je besluit een kijkje te nemen bij de CV ketel van het merk Vaillant boven op zolder. Je ziet op de display een code tevoorschijn komen beginnend met S: S51. Op internet vind je dat dit “terugstromen van verbrandingsgassen” betekent.  Zo snel mogelijk wil je een vakman bij jou op de stoep die je bij dit probleem kan helpen. Dit kan snel met zoofy.nl

Er zijn verschillende storingsnummers allemaal beginnend met S met getallen van 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 oplopen tot en met 54. Wat kan je nu zelf doen voordat je een vakman inschakelt? Allereerst kun je de ketel even resetten of de stekker uit het stopcontact trekken. Daarnaast is het belangrijk ook even de gaskraan te checken, staat deze nog open? Ook is het belangrijk, bij een koude temperatuur in huis, of er wel voldoende radiatoren opengedraaid staan. Tot slot zijn er nog twee belangrijke dingen die je kunt checken: werken alle stoppen nog in de meterkast? Want ook de CV ketel heeft stroom nodig. Als allerlaatste is het belangrijk te om de ketel te ontluchten. Vooral wat oudere ketels hebben hier last van. Mocht dit allemaal niet baten, kun je alsnog een vakman inschakelen via Zoofy.

Via onze site kun je de klus plannen op het tijdstip dat jou uitkomt. Zo hoef je zelf niet uren het internet af te struinen en vervolgens nog een paar uurtjes te wachten tot de vakman bij jou op de stoep staat. Bij een spoedklus staat de vakman vandaag nog bij je op de stoep. Plan je liever wat verder vooruit zoals bijvoorbeeld bij een onderhoudsbeurt van de CV ketel kun je dat ook gemakkelijk aangeven op de website. Vul eenvoudigweg je postcode in, dan vinden wij de vakman bij jou in de buurt aanwezig.  De afspraak staat dezelfde dag nog!

24/7 staan we voor je klaar. Buiten dat rekenen we ook geen voorrijkosten. Via onze site kun je een overzicht vinden van de vakmannen van jouw regio inclusief een foto. Zo staat er straks geen vreemde bij je op de stoep. Daarnaast kun je ook de recensies vinden van de vakmannen, dan kun je de ervaringen lezen van klanten die je voor gingen. 

Tot slot staat er bij elke CV monteur een vast uurtarief. Dan kun je inschatten wat de kosten zijn. Mocht je twijfelen? Je kunt altijd een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Betalen is ook een peulenschil. Je hebt de keuze uit contant betalen of gemakkelijk met iDeal. Sommige vakmannen hebben zelf een pinautomaat voor je meegenomen. De vakmannen van Zoofy staan voor je klaar zodat jij zo snel mogelijk weer onder die warme douche kunt springen!