Regel nu jouw cv monteur

Expansievat vervangen

Vanaf €125 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 927 cv monteurs in jouw regio

Laat je expansievat vervangen door een professionele vakman via Zoofy. Boek eenvoudig en zonder gedoe een CV moneur.

Regel nu jouw cv monteur
10 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 7 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Laat je expansievat vervangen via Zoofy

Is jouw expansievat nodig aan vervanging toe? Boek dan via Zoofy eenvoudig een CV monteur voor het vervangen van een expansievat. Regel het eenvoudig en zonder gedoe via Zoofy. Géén offertes, geen voorrijkosten en boek direct de juiste vakman. 

Wat is een expansievat

Het vat is een belangrijk onderdeel van het stoomsysteem. Het wordt gebruikt om de warmte van de ketel over te brengen naar het gebouw. Het expansievat zorgt voor een gecontroleerde afgifte van stoom in het gebouw en regelt ook de druk in het systeem.

Het expansievat is al meer dan 100 jaar een belangrijk onderdeel van verwarmingssystemen. Het is groter geworden naarmate de gebouwen groter werden, maar het heeft nog steeds problemen met de huidige grote gebouwen omdat het de vraag niet kan bijhouden. Mocht die van jou aan vervanging toe zijn dan kun je deze het beste laten vervangen via Zoofy.

Regel een CV monteur via Zoofy

Onze vakmannen hebben ruime ervaring met het vervangen van expansievaten en scoren daarbij gemiddeld een 4.6 uit 5. Overal in Nederland kunnen wij matchen met een geschikte CV monteur, want Zoofy heeft een landelijk dekkend netwerk. Dus wanneer jij jouw expansievat wil laten vervangen ben je bij Zoofy aan het juiste adres. 

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af