Regel nu jouw cv monteur

Rookgasafvoer aanleggen

Vanaf €275 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 1201 cv monteurs in jouw regio

Één van de belangrijkste onderdelen van een CV-ketel is de rookgasafvoer. Een slecht of niet goed werkende rookgasafvoer kan ertoe leiden dat giftige rookgassen in de woonruimtes terecht komen. De gassen die hiervoor verantwoordelijk zijn, zijn koolmonoxide en kooldioxide. Een onjuiste plaatsing kan gevolgen hebben voor de gezondheid. Het is dus van groot belang om een goed werkend rookgasafvoer systeem te hebben. Neem geen risico. Maak gebruik van het gemak van een specialist. 

Regel nu jouw cv monteur
2 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 12 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Andere CV gerelateerde klussen op Zoofy

De juiste mensen, op het juiste moment

Het vinden van de juiste professional voor jouw project kan een gedoe zijn. Bij Zoofy kan jij in minder dan 10 minuten de experts in ons netwerk vinden die jij nodig hebt. Selecteer gewoon jouw type werk en boek een afspraak met een hooggewaardeerde professional uit het beste netwerk in Nederland.

Gemakkelijk boeken

Je hoeft alleen maar het soort werk te selecteren die jij nodig hebt en een beschikbaar tijdslot te kiezen. Wij mailen jou dan de naam en contactgegevens van jouw vakman en jij kunt binnen enkele minuten een afspraak maken. Zo eenvoudig is het!

Betaal nooit meer voorrijkosten

Hoe klein of groot jouw project ook is, onze prijzen liggen altijd vast op 275 euro. Bovendien zijn er geen voorrijkosten omdat we naar jou toe komen - dat bespaart jou tijd en geld.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach