Onderhoud Nefit CV ketel

Vanaf 99

6 recensies

Je Nefit ketel wordt voor een vaste prijs op druk gezet, schoongemaakt, en gecontroleerd op fouten. Door je ketel regelmatig te onderhouden gaat ie uiteindelijk langer mee. Maak daarom een afspraak met een CV monteur in de buurt.

bijv. 'Utrecht' of 'Amsterdam Oost'
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Tarieven voor Onderhoud Nefit CV ketel

Voer hierboven je postcode in om de prijzen bij jou in de buurt op te halen

Je betaalt altijd pas achteraf als de klus geklaard is. Gemakkelijk en snel via Tikkie of iDeal.

Spoed

We reageren binnen 20 minuten

Morgen

Later

Prijzen zijn altijd zonder materiaalkosten en inclusief BTW. Klus met uurprijs?
De vakman rekent altijd het eerste uur. Wij rekenen € 14,95 service kosten per klus.

Recensies van klanten over onze CV Monteurs die gewerkt hebben aan Onderhoud Nefit CV ketel

Onderhoud Nefit CV ketel wordt gemiddeld beoordeeld als 4,7 van 5 sterren met meer dan 6 recensies

Een klant
vrijdag 4 januari 2019

Klus geklaard en prima. Alles in goed overleg

Een klant
zondag 23 december 2018

Frans belde na het contact leggen met Zoofy, hij vroeg naar de situatie en om specificaties van het probleem. Frans had veel spullen bij zich om aan de slag te kunnen, hij kwam alleen een onderdeel te kort maar dat had met een tweede probleem te maken waarmee hij op de werkvloer zelf pas mee werd geconfronteerd. Het was een positieve ervaring.

Een klant
zondag 23 december 2018

Hij kwam wat te laat mar had er wel over gebeld en ook netjes zijn excuses voor aangeboden, verder heeft hij zeer zijn best gedaan voor het onderhoud van de cv installatie en het na lopen van alle radiatoren en gaf ook nuttig advies daarbij.

Een klant
maandag 22 oktober 2018

Perfect.ik was zeer tevreden met mohammed

Een klant
maandag 20 november 2017

Vakman. Was eerlijk en open over wat de situatie van de cv ketel was, wat wel mogelijk was en wat niet mogelijk was en wat de voor - en nadelen van eventuele vervanging zouden zijn.

De CV Monteurs van Zoofy zijn hier aan het werk

Hoe werkt Zoofy?

Selecteer een klus of dienst

Per uur kan ook. Spoed? Geen probleem!

Vakmannen in de buurt krijgen een melding

Als een vakman jouw klus pakt krijg je een bevestiging

Eenvoudig achteraf betalen

Je betaalt Zoofy achteraf via Tikkie of iDeal

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Onderhoudsbeurt Nefit CV ketel

Het winterseizoen klopt weer aan de deur inclusief de  gure kou die erbij komt kijken. Tijd voor je “jaarlijkse” CV onderhoud lijkt ook alweer een hele tijd geleden. Het laatste wat je wil dat bij de eerste vrieskou de CV ketel het begeeft. Daarom is onderhoud zo belangrijk. Wat komt er nu kijken bij zo’n onderhoudsbeurt van een Nefit CV ketel?  
In grote lijnen wordt de ketel nagekeken en schoongemaakt.  Onderhoud bestaat voor een een groot gedeelte uit controle. Denk aan veiligheid.  De controle van de gasaansluiting, het afvoerkanaal en alle beveiligingen. Wil je het echt goed doen, is ook een rook analyse mogelijk.  Daarnaast controleert  je meteen de werking van de CV-ketel en indien nodig stel je het opnieuw af. De waterdruk en hoeveelheid lucht mogen ook niet ontbreken in de controle. Indien nodig wordt het water aangevuld. Het verwarmingssysteem kan ook worden bijgevuld en ontlucht. Tot slot dient ook de brander schoon gemaakt worden.  
  Hoe doe je dit nu allemaal? Ten eerste is het belangrijk om te weten dat alleen een vakman het jaarlijkse rapport kan maken. Mocht je toch graag zelf aan de slag gaan kun je beginnen met het lezen van de handleiding waarover iedere Nefit CV-ketel beschikt.  De meeste zijn inmiddels ook online te vinden. In de handleiding is alle informatie te vinden waarover je moet beschikken om de controle uit te voeren. Zoals hoe hoog de druk dient te zijn,  
Waarom is het onderhoud bij een Nefit CV-ketel zo van belang? Het biedt vele voordelen. Zo gaat de ketel vele levensjaren langer mee. Het werkt zuiniger wat alleen maar gunstig kan zijn voor je portemonnee en niet te vergeten het milieu. Tot slot is de kans op een storing op zo’n koude en gure winterdag ook gelijk een stuk kleiner. De ketel wordt tijdens het onderhoud namelijk ook nagekeken op storingen of storingen die er aan kunnen komen. Op deze manier kun je er namelijk voor zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan.  
Zoofy werkt niet met onderhoudscontracten, maar je kan heel simpel bij ons een jaarlijkse onderhoudsbeurt boeken. Het boeken gaat makkelijk en kan precies op het moment worden geboekt wanneer het jou uitkomt! Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat je een storing hebt aan je CV ketel dan zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk een cv monteur jouw kant op komt om je uit de kou te halen!  
Alle cv monteurs die op Zoofy staan hebben we persoonlijk gespoken tijdens de intake voordat ze online komen te staan. Daarnaast krijgt elke klant de mogelijkheid om een review achter te laten. Zo kunnen we de kwaltieit van de cv monteurs die zijn aangemeld bij Zoofy garanderen!