Welke klus moet worden gedaan?

Onderhoud Nefit CV ketel

% Volumekorting
Onderhoud Nefit CV ketel
Vanaf   €125,-
incl. BTW
4,9/5 (19)
Boek deze klus
93 keer aangevraagd
1780 gescreende cv monteurs
Spoed- & garantieservice
Onze vakmannen scoren een 9.2
Geen voorrijkosten

Je Nefit ketel wordt voor een vaste prijs op druk gezet, schoongemaakt, en gecontroleerd op fouten. Door je ketel regelmatig te onderhouden gaat ie uiteindelijk langer mee. Maak daarom een afspraak met een CV monteur in de buurt.

Bekijk meer

Hoe werkt Zoofy?

Selecteer je klus
1.

Selecteer je klus

Boek de klus voor een vaste prijs of tarief en deel jouw beschikbaarheid

Een vakman reageert
2.

Een vakman reageert

De vakman in de buurt accepteert de klus, neemt contact op en komt langs

Betaal veilig achteraf
3.

Betaal veilig achteraf

Betaal met iDEAL aan Zoofy via QR code of factuur per mail

Bekijk de top [X] beste cv monteurs

4,74/5 (623 )

Baarn
2287 klussen uitgevoerd
Amstelservice Mathe Reijnierse

4,66/5 (469 )

eindresultaat prima

Amsterdam
1970 klussen uitgevoerd
AOWe Gert Westerik

4,77/5 (334 )

Apeldoorn
952 klussen uitgevoerd

4,81/5 (233 )

Amsterdam
730 klussen uitgevoerd

Waarom Zoofy?

  • ✓Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • ✓De plek voor jouw spoedklus!
  • ✓Onze vakmannen scoren een 9.2
  • ✓Geen voorrijkosten
  • ✓De laatste aanvraag was 2 minuten geleden.

Onderhoudsbeurt Nefit CV ketel

Het winterseizoen klopt weer aan de deur inclusief de  gure kou die erbij komt kijken. Tijd voor je “jaarlijkse” CV onderhoud lijkt ook alweer een hele tijd geleden. Het laatste wat je wil dat bij de eerste vrieskou de CV ketel het begeeft. Daarom is onderhoud zo belangrijk. Wat komt er nu kijken bij zo’n onderhoudsbeurt van een Nefit CV ketel?  
In grote lijnen wordt de ketel nagekeken en schoongemaakt.  Onderhoud bestaat voor een een groot gedeelte uit controle. Denk aan veiligheid.  De controle van de gasaansluiting, het afvoerkanaal en alle beveiligingen. Wil je het echt goed doen, is ook een rook analyse mogelijk.  Daarnaast controleert  je meteen de werking van de CV-ketel en indien nodig stel je het opnieuw af. De waterdruk en hoeveelheid lucht mogen ook niet ontbreken in de controle. Indien nodig wordt het water aangevuld. Het verwarmingssysteem kan ook worden bijgevuld en ontlucht. Tot slot dient ook de brander schoon gemaakt worden.  


Hoe doe je dit nu allemaal? Ten eerste is het belangrijk om te weten dat alleen een vakman het jaarlijkse rapport kan maken. Mocht je toch graag zelf aan de slag gaan kun je beginnen met het lezen van de handleiding waarover iedere Nefit CV-ketel beschikt.  De meeste zijn inmiddels ook online te vinden. In de handleiding is alle informatie te vinden waarover je moet beschikken om de controle uit te voeren. Zoals hoe hoog de druk dient te zijn, Waarom is het onderhoud bij een Nefit CV-ketel zo van belang? Het biedt vele voordelen. Zo gaat de ketel vele levensjaren langer mee. Het werkt zuiniger wat alleen maar gunstig kan zijn voor je portemonnee en niet te vergeten het milieu. Tot slot is de kans op een storing op zo’n koude en gure winterdag ook gelijk een stuk kleiner. De ketel wordt tijdens het onderhoud namelijk ook nagekeken op storingen of storingen die er aan kunnen komen. Op deze manier kun je er namelijk voor zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Bekijk meer

Overige klussen

Kachel plaatsen CV bijvullen Lekkende CV CV ketel plaatsen

Ben jij een vakman? Download de app en pak direct klussen op!

Download de app!

Zoofy App Play Store Zoofy app IOS