Onderhoud Nefit CV ketel

Vanaf €85 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 138 CV Monteurs bij jou in de buurt

Je Nefit ketel wordt voor een vaste prijs op druk gezet, schoongemaakt, en gecontroleerd op fouten. Door je ketel regelmatig te onderhouden gaat ie uiteindelijk langer mee. Maak daarom een afspraak met een CV monteur in de buurt.

Nu regelen
8 recensies
Waarom Zoofy?
  • De laatste aanvraag was 14 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 45 klusaanvragen.
  • Ruim 100.000 mensen gingen je voor.
  • Geen voorrijkosten.
  • Wij regelen de beste prijs voor je.

Hoe werkt Zoofy?

Selecteer een klus of dienst

Per uur kan ook. Spoed? Geen probleem!

Vakmensen krijgen een melding

Als een vakman bij jou in de buurt de klus pakt krijg je een bevestiging

De vakman komt bij je langs

En klaart de klus! Daarna ontvang je van ons een factuur.

Eenvoudig achteraf betalen

Je betaalt Zoofy achteraf via Tikkie of iDeal

Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Recensies van klanten over onze CV Monteurs die gewerkt hebben aan Onderhoud Nefit CV ketel

Onderhoud Nefit CV ketel wordt gemiddeld beoordeeld als 4,9 van 5 sterren met meer dan 8 recensies

Donna uit Amsterdam
woensdag 13 maart 2019

Goede kerel en goed resultaat!

Markwin uit Heerde
vrijdag 4 januari 2019

Klus geklaard en prima. Alles in goed overleg

Alexander uit Amsterdam
zondag 23 december 2018

Hij kwam wat te laat mar had er wel over gebeld en ook netjes zijn excuses voor aangeboden, verder heeft hij zeer zijn best gedaan voor het onderhoud van de cv installatie en het na lopen van alle radiatoren en gaf ook nuttig advies daarbij.

Dave uit Zuiddorpe
zaterdag 10 november 2018

Onderhoud aan ketel is verricht.

Nico uit Vlaardingen
maandag 22 oktober 2018

Perfect.ik was zeer tevreden met mohammed

Onze CV Monteurs zijn hier aan het werk

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Onderhoudsbeurt Nefit CV ketel

Het winterseizoen klopt weer aan de deur inclusief de  gure kou die erbij komt kijken. Tijd voor je “jaarlijkse” CV onderhoud lijkt ook alweer een hele tijd geleden. Het laatste wat je wil dat bij de eerste vrieskou de CV ketel het begeeft. Daarom is onderhoud zo belangrijk. Wat komt er nu kijken bij zo’n onderhoudsbeurt van een Nefit CV ketel?  
In grote lijnen wordt de ketel nagekeken en schoongemaakt.  Onderhoud bestaat voor een een groot gedeelte uit controle. Denk aan veiligheid.  De controle van de gasaansluiting, het afvoerkanaal en alle beveiligingen. Wil je het echt goed doen, is ook een rook analyse mogelijk.  Daarnaast controleert  je meteen de werking van de CV-ketel en indien nodig stel je het opnieuw af. De waterdruk en hoeveelheid lucht mogen ook niet ontbreken in de controle. Indien nodig wordt het water aangevuld. Het verwarmingssysteem kan ook worden bijgevuld en ontlucht. Tot slot dient ook de brander schoon gemaakt worden.  
  Hoe doe je dit nu allemaal? Ten eerste is het belangrijk om te weten dat alleen een vakman het jaarlijkse rapport kan maken. Mocht je toch graag zelf aan de slag gaan kun je beginnen met het lezen van de handleiding waarover iedere Nefit CV-ketel beschikt.  De meeste zijn inmiddels ook online te vinden. In de handleiding is alle informatie te vinden waarover je moet beschikken om de controle uit te voeren. Zoals hoe hoog de druk dient te zijn,  
Waarom is het onderhoud bij een Nefit CV-ketel zo van belang? Het biedt vele voordelen. Zo gaat de ketel vele levensjaren langer mee. Het werkt zuiniger wat alleen maar gunstig kan zijn voor je portemonnee en niet te vergeten het milieu. Tot slot is de kans op een storing op zo’n koude en gure winterdag ook gelijk een stuk kleiner. De ketel wordt tijdens het onderhoud namelijk ook nagekeken op storingen of storingen die er aan kunnen komen. Op deze manier kun je er namelijk voor zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan.  
Zoofy werkt niet met onderhoudscontracten, maar je kan heel simpel bij ons een jaarlijkse onderhoudsbeurt boeken. Het boeken gaat makkelijk en kan precies op het moment worden geboekt wanneer het jou uitkomt! Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat je een storing hebt aan je CV ketel dan zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk een cv monteur jouw kant op komt om je uit de kou te halen!  
Alle cv monteurs die op Zoofy staan hebben we persoonlijk gespoken tijdens de intake voordat ze online komen te staan. Daarnaast krijgt elke klant de mogelijkheid om een review achter te laten. Zo kunnen we de kwaltieit van de cv monteurs die zijn aangemeld bij Zoofy garanderen!