Regel nu jouw cv monteur

Onderhoud Nefit CV ketel

Vanaf €125 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 613 cv monteurs in jouw regio

Je Nefit ketel wordt voor een vaste prijs op druk gezet, schoongemaakt, en gecontroleerd op fouten. Door je ketel regelmatig te onderhouden gaat ie uiteindelijk langer mee. Maak daarom een afspraak met een CV monteur in de buurt.

Regel nu jouw cv monteur
17 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 13 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Onderhoudsbeurt Nefit CV ketel

Het winterseizoen klopt weer aan de deur inclusief de  gure kou die erbij komt kijken. Tijd voor je “jaarlijkse” CV onderhoud lijkt ook alweer een hele tijd geleden. Het laatste wat je wil dat bij de eerste vrieskou de CV ketel het begeeft. Daarom is onderhoud zo belangrijk. Wat komt er nu kijken bij zo’n onderhoudsbeurt van een Nefit CV ketel?  
In grote lijnen wordt de ketel nagekeken en schoongemaakt.  Onderhoud bestaat voor een een groot gedeelte uit controle. Denk aan veiligheid.  De controle van de gasaansluiting, het afvoerkanaal en alle beveiligingen. Wil je het echt goed doen, is ook een rook analyse mogelijk.  Daarnaast controleert  je meteen de werking van de CV-ketel en indien nodig stel je het opnieuw af. De waterdruk en hoeveelheid lucht mogen ook niet ontbreken in de controle. Indien nodig wordt het water aangevuld. Het verwarmingssysteem kan ook worden bijgevuld en ontlucht. Tot slot dient ook de brander schoon gemaakt worden.  


Hoe doe je dit nu allemaal? Ten eerste is het belangrijk om te weten dat alleen een vakman het jaarlijkse rapport kan maken. Mocht je toch graag zelf aan de slag gaan kun je beginnen met het lezen van de handleiding waarover iedere Nefit CV-ketel beschikt.  De meeste zijn inmiddels ook online te vinden. In de handleiding is alle informatie te vinden waarover je moet beschikken om de controle uit te voeren. Zoals hoe hoog de druk dient te zijn, Waarom is het onderhoud bij een Nefit CV-ketel zo van belang? Het biedt vele voordelen. Zo gaat de ketel vele levensjaren langer mee. Het werkt zuiniger wat alleen maar gunstig kan zijn voor je portemonnee en niet te vergeten het milieu. Tot slot is de kans op een storing op zo’n koude en gure winterdag ook gelijk een stuk kleiner. De ketel wordt tijdens het onderhoud namelijk ook nagekeken op storingen of storingen die er aan kunnen komen. Op deze manier kun je er namelijk voor zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Boek jouw CV monteur via Zoofy

Zoofy werkt niet met onderhoudscontracten, maar je kan heel simpel bij ons een jaarlijkse onderhoudsbeurt boeken. Het boeken gaat makkelijk en kan precies op het moment worden geboekt wanneer het jou uitkomt! Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat je een storing hebt aan je CV ketel dan zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk een cv monteur jouw kant op komt om je uit de kou te halen!  
Alle cv monteurs die op Zoofy staan hebben we persoonlijk gespoken tijdens de intake voordat ze online komen te staan. Daarnaast krijgt elke klant de mogelijkheid om een review achter te laten. Zo kunnen we de kwaltieit van de cv monteurs die zijn aangemeld bij Zoofy garanderen!

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach