Regel nu jouw cv monteur

Onderhoud Vaillant CV ketel

Vanaf €125 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 504 cv monteurs in jouw regio

Je Vaillant ketel wordt voor een vaste prijs op druk gezet, schoongemaakt, en gecontroleerd op fouten. Plan een afspraak met een CV monteur in de buurt. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat de cv installatie langer meegaat en zuiniger stookt.

Regel nu jouw cv monteur
10 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 4 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Onderhoud Vaillant CV-ketel

Voor een eenmalige onderhoudsbeurt aan je Vaillant CV-ketel ben je bij ons aan het juiste adres. Een CV-ketel moet een keer per jaar nagekeken worden, een onderhoudsbeurt kan om de twee jaar. Op onze website heb je zo een afspraak gemaakt met een vakkundige CV-monteur. De monteur die je boekt heeft verstand van alle Vaillant CV-ketels. Van een HR-ketel tot een combiketel.

Als je Vaillant ketel goed wordt onderhouden, dan ben je gemiddeld 15 jaar verder voordat je een nieuwe CV-ketel aan moet schaffen. Niemand zit graag in een huis waar de verwarming niet werkt of er geen warm water is door achterstallig onderhoud aan de Cv-ketel. Wat doet een monteur tijdens een onderhoudsbeurt? De CV-ketel wordt nagekeken. Onder andere de aansluitingen, onderdelen en het water worden gecontroleerd. Bij eventuele slijtage kan de monteur de onderdelen vervangen. Het water wordt natuurlijk aangevuld. Mocht het nog nodig zijn kan de ketel opnieuw worden afgesteld. Door een onderhoudsbeurt kan de CV-ketel er weer tegenaan.

Waarom kiezen voor Zoofy?

Een betrouwbare verwarmingsmonteur kan moeilijk te vinden zijn. Daarom is Zoofy er om jou te helpen. We hebben een netwerk van meer dan 10.000 vakmensen in Nederland, en een boekingsaanvraag duurt minder dan 2 minuten!

Geen gedoe met offertes

Onzeker over de kosten? Geen zorgen, bij Zoofy boek je jouw klus tegen een vooraf gesteld uur, vierkante meter of vast tarief. Jouw cv-ketel onderhoud kan al vanaf 109 euro vaste prijs worden geboekt. Altijd zonder voorrijkosten of reiskosten!

Opgezet in Nederland

Zoofy is gevestigd in Nederland en helpt mensen al meer dan 7 jaar bij het vinden van de juiste vakman. We hebben meer dan 1.000.000 klanten geholpen, dus jij kunt jouw volgende klus aan ons toevertrouwen.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach