Regel nu jouw cv monteur

Lekkende CV ketel repareren

Vanaf €89 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 2258 cv monteurs in jouw regio

Wanneer er water uit de ketel lekt zorgt dit voor een te lage druk waardoor de verwarming niet goed werkt. De oorzaak is vaak een kapotte condensafvoer of versleten expansievat. Omschrijf je probleem en maak direct een afspraak met een cv monteur bij jou in de buurt.

Regel nu jouw cv monteur
148 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 11 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Lekkende CV ketel

Niks is vervelender dan wanneer de CV-ketel niet goed werkt. Het kan zijn dat je hierdoor zonder warm water en verwarming komt te zitten en niemand kan nou eenmaal zonder een lekker warme douche. Een cv ketel die lekt kan de oorzaak zijn van het probleem. Het belangrijkste bij een lekkende CV-ketel is dat de lekkage snel opgespoord en verholpen wordt. Onze erkende CV-monteurs zijn hierin getraind. Ook wanneer er slechts sprake is van een paar druppels kan het betekenen dat er toch echt iets aan de hand is. 

Wanneer er water uit het verwarmingssysteem weglekt kan het gebeuren dat de druk van de ketel wegvalt of te laag staat. De cv ketel bijvullen is dan vaak maar een tijdelijke oplossing. 

Condensafvoer cv ketel lekt, wat nu?

De condensafvoer kan namelijk niet helemaal in orde zijn. Of het expansievat van de CV ketel is kapot en moet vervangen worden. Gelukkig weten onze vakmannen van alle type ketels snel en vakkundig een oplossing te vinden. Vermeld bij je aanvraag of je een Remeha, Intergas, Vaillant, Nefit, ATAG, Bosch of een ander merk CV-ketel hebt zodat de vakman de juiste apparatuur bij zich heeft en goed voorbereid aan de deur zal verschijnen. Als er een storingscode aangegeven staat helpt het ook om die alvast te vermelden. Meestal is dit het geval. Vrijwel elke ketel geeft een foutmelding wanneer de druk onder de 1,5 bar staat. Vaak is het gevolg dat je geen warm water meer hebt. 

Plan een CV monteur voor de lekkende ketel

Via onze website plan je een afspraak in voor het moment dat je graag geholpen wilt worden. Dit kan ook een spoed aanvraag zijn. Dat betekent dat we op zoek gaan een cv monteur bij jou in de regio die vandaag nog bij je langs kan komen. Geef een duidelijke klusomschrijving mee bij je aanvraag. Hoe meer informatie de vakman heeft hoe beter en sneller hij de lekkage voor je zal oplossen. De tarieven die gelden in jouw omgeving tonen wij vooraf. Het enige dat je hoeft te doen is je postcode invoeren. 

CV monteur inplannen via Zoofy

Een aanvraag voor een cv monteur kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week plaatsen. Wij sturen deze automatisch door naar de vakmannen die bij ons zijn aangesloten. We werken alleen samen met monteurs die tenminste enkele jaren ervaring hebben. Ook moeten ze van ons de cursussen hebben gevolgd die vereist zijn voor het werk aan cv installaties. 

Is de lekkende CV ketel verholpen dan zal de monteur vaak al ter plekke de factuur voor je opmaken. Deze wordt verstuurd per e-mail. Betalen doe je vervolgens eenvoudig via iDeal of Tikkie.  Na afloop vragen we je altijd om een beoordeling achter te laten. Zo zien wij of de monteur zijn werk goed heeft gedaan en de lekkage naar tevredenheid heeft opgelost. Het advies blijft altijd om na de reparatie de druk van de ketel even goed in de gaten te houden. Deze dient altijd tussen de 1,5 en 2 bar te staan. Zo weet je zeker dat de lekkage vakkundig is opgelost.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach