Lekkende CV ketel repareren

Vanaf €75 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 107 CV Monteurs bij jou in de buurt

Wanneer er water uit de ketel lekt zorgt dit voor een te lage druk waardoor de verwarming niet goed werkt. De oorzaak is vaak een kapotte condensafvoer of versleten expansievat. Omschrijf je probleem en maak direct een afspraak met een cv monteur bij jou in de buurt.

Nu regelen
47 recensies

Hoe werkt Zoofy?

Selecteer een klus of dienst

Per uur kan ook. Spoed? Geen probleem!

Vakmensen krijgen een melding

Als een vakman bij jou in de buurt de klus pakt krijg je een bevestiging

De vakman komt bij je langs

En klaart de klus! Daarna ontvang je van ons een factuur.

Eenvoudig achteraf betalen

Je betaalt Zoofy achteraf via Tikkie of iDeal

Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Recensies van klanten over onze CV Monteurs die gewerkt hebben aan Lekkende CV ketel repareren

Lekkende CV ketel repareren wordt gemiddeld beoordeeld als 4,6 van 5 sterren met meer dan 47 recensies

Rene uit Amsterdam
donderdag 2 mei 2019

Wat een super aardige man. Iemand met verstand van zijn vak. Alles snel opgelost. Top

Marcella uit Zwijndrecht
zondag 14 april 2019

Michael verstaat zijn vak en heeft de klus tot in de puntjes geklaard. Hij is een prettig persoon. Ik zou hem zeker aanraden.

Ambro uit Heemskerk
donderdag 4 april 2019

Keurig en correct

Elroy uit Heerhugowaard
dinsdag 26 maart 2019

Netjes en snel geregeld in het weekend

Fabian uit Amersfoort
woensdag 13 februari 2019

Klus is zeer goed uitgevoerd

Hrnic uit Rotterdam
woensdag 6 februari 2019

Aardige man! Kon verder niet zoveel doen aan onze boiler, maar dat lag aan de schade, niet aan zijn vakmanschap.

Elka uit Driebergen-Rijsenburg
donderdag 31 januari 2019

Maarten Meijer is een zeer kundig en ervaren man en weet waar hij mee bezig is. Laat het probleem zien en verhelpt het. Toppie! Wij zijn van de lekkage af en het probleem is opgelost.

Smits uit Bloemendaal
zondag 30 december 2018

Prettige kerel

De CV Monteurs van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Lekkende CV ketel

Niks is vervelender dan wanneer de CV-ketel niet goed werkt. Het kan zijn dat je hierdoor zonder warm water en verwarming komt te zitten en niemand kan nou eenmaal zonder een lekker warme douche. Een cv ketel die lekt kan de oorzaak zijn van het probleem. Het belangrijkste bij een lekkende CV-ketel is dat de lekkage snel opgespoord en verholpen wordt. Onze erkende CV-monteurs zijn hierin getraind. Ook wanneer er slechts sprake is van een paar druppels kan het betekenen dat er toch echt iets aan de hand is. 

Wanneer er water uit het verwarmingssysteem weglekt kan het gebeuren dat de druk van de ketel wegvalt of te laag staat. De cv ketel bijvullen is dan vaak maar een tijdelijke oplossing. 

De condensafvoer kan namelijk niet helemaal in orde zijn. Of het expansievat van de CV ketel is kapot en moet vervangen worden. Gelukkig weten onze vakmannen van alle type ketels snel en vakkundig een oplossing te vinden. Vermeld bij je aanvraag of je een Remeha, Intergas, Vaillant, Nefit, ATAG, Bosch of een ander merk CV-ketel hebt zodat de vakman de juiste apparatuur bij zich heeft en goed voorbereid aan de deur zal verschijnen. Als er een storingscode aangegeven staat helpt het ook om die alvast te vermelden. Meestal is dit het geval. Vrijwel elke ketel geeft een foutmelding wanneer de druk onder de 1,5 bar staat. Vaak is het gevolg dat je geen warm water meer hebt. 

Via onze website plan je een afspraak in voor het moment dat je graag geholpen wilt worden. Dit kan ook een spoed aanvraag zijn. Dat betekent dat we op zoek gaan een cv monteur bij jou in de regio die vandaag nog bij je langs kan komen. Geef een duidelijke klusomschrijving mee bij je aanvraag. Hoe meer informatie de vakman heeft hoe beter en sneller hij de lekkage voor je zal oplossen. De tarieven die gelden in jouw omgeving tonen wij vooraf. Het enige dat je hoeft te doen is je postcode invoeren. 

Een aanvraag voor een cv monteur kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week plaatsen. Wij sturen deze automatisch door naar de vakmannen die bij ons zijn aangesloten. We werken alleen samen met monteurs die tenminste enkele jaren ervaring hebben. Ook moeten ze van ons de cursussen hebben gevolgd die vereist zijn voor het werk aan cv installaties. 

Is de lekkende CV ketel verholpen dan zal de monteur vaak al ter plekke de factuur voor je opmaken. Deze wordt verstuurd per e-mail. Betalen doe je vervolgens eenvoudig via iDeal of Tikkie.  Na afloop vragen we je altijd om een beoordeling achter te laten. Zo zien wij of de monteur zijn werk goed heeft gedaan en de lekkage naar tevredenheid heeft opgelost. Het advies blijft altijd om na de reparatie de druk van de ketel even goed in de gaten te houden. Deze dient altijd tussen de 1,5 en 2 bar te staan. Zo weet je zeker dat de lekkage vakkundig is opgelost.