Regel nu jouw vakman

Onderhoud ATAG CV ketel

Vanaf €85 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 340 cv monteurs bij jou in de buurt

Jouw ATAG ketel wordt voor een vaste prijs op druk gezet, schoongemaakt, en gecontroleerd op fouten. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van de ketel. Maak een afspraak met een CV monteur in de buurt.

Regel nu jouw vakman
1 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 2 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 165 klusaanvragen.
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

 

Veel geboekte klussen  
Onderhoud CV-ketel Tuin onderhoud
Boomstronken verwijderen Grond egaliseren
Plafond schilderen Kraan plaatsen
Lekkage opsporen Stukadoor Amsterdam
Schilder Amsterdam Leidingwerk plaatsen

 

 

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Onderhoud ATAG cv ketel

Atag Cv ketels hebben een goede reputatie. Ze staan bekend als duurzaam, betrouwbaar veilig. En de nieuwere modellen werken ook nog eens energiebesparend. Goed onderhoud van je ATAG ketel blijft wel belangrijk. 

  Onze cv monteurs kunnen je daar bij helpen. De meeste ATAG ketels maken gebruik van een roestvaststalen warmtewisselaar. Deze vergt weinig onderhoud en zorgt voor een lange levensduur. Maar toch blijft regelmatig onderhoud van de ketel een noodzaak. Bij onderhoud maakt de cv monteur de ketel weer netjes schoon. Controleert het apparaat op mogelijke storingen en foutmeldingen. En zorgt ervoor dat alles weer netjes wordt ingesteld. Zo weet je zeker dat je niet onnodig stoort. Dit heeft een positief effect op de energierekening. 

  Via onze website maak je direct een afspraak met een cv monteur uit de buurt. Zo wordt je geholpen wanneer het jou het beste uitkomt.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af