Welke klus moet worden gedaan?

Onderhoud ATAG CV ketel

% Volumekorting
Onderhoud ATAG CV ketel
Vanaf   €125,-
incl. BTW
4/5 (1)
Boek deze klus
27 keer aangevraagd
1940 gescreende cv monteurs
Spoed- & garantieservice
Onze vakmannen scoren een 9.2
Geen voorrijkosten

Jouw ATAG ketel wordt voor een vaste prijs op druk gezet, schoongemaakt, en gecontroleerd op fouten. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van de ketel. Maak een afspraak met een CV monteur in de buurt.

Bekijk meer

Hoe werkt Zoofy?

Selecteer je klus
1.

Selecteer je klus

Boek de klus voor een vaste prijs of tarief en deel jouw beschikbaarheid

Een vakman reageert
2.

Een vakman reageert

De vakman in de buurt accepteert de klus, neemt contact op en komt langs

Betaal veilig achteraf
3.

Betaal veilig achteraf

Betaal met iDEAL aan Zoofy via QR code of factuur per mail

Bekijk de top [X] beste cv monteurs

4,74/5 (623 )

Baarn
2286 klussen uitgevoerd
Sjthappensservice Valentijn Reitzema

4,88/5 (297 )

De klus is goed en netjes uitgevoerd.

Rijswijk
721 klussen uitgevoerd
Checkpoint Techniek Dordrecht BV Edmund Monteiro Lopes

4,74/5 (174 )

Top na ruim 2 jaar zoeken eindelijk iemand gevonden die een verwarmingsklep voor ons kon monteren en de daarbij behorende thermostaat

Dordrecht
601 klussen uitgevoerd
De Beer Installaties Peter de Beer

4,69/5 (85 )

Pijnacker
274 klussen uitgevoerd

Waarom Zoofy?

  • ✓Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • ✓De plek voor jouw spoedklus!
  • ✓Onze vakmannen scoren een 9.2
  • ✓Geen voorrijkosten
  • ✓De laatste aanvraag was 12 minuten geleden.

Onderhoud ATAG cv ketel

Douchen, warm water pakken of de verwarming aanzetten: zonder een goed functionerende cv-ketel zou dit niet mogelijk zijn. Het is daarom van belang dat je cv ketel altijd goed functioneert. Regelmatig onderhoud aan jouw Atag CV ketel is nooit weg. Goed onderhoud zorgt er namelijk voor dat je cv ketel goed functioneert en nog langer mee gaat. Wil je niet snel zonder warm water zitten of wil de cv ketel in topconditie houden? Dan is het goed om een jaarlijks een monteur voor onderhoud atag cv ketel langs te laten komen. Heb je een monteur nodig voor het onderhoud of heb je een atag ketel storing? Laat dan een van onze vakkundige klusjesmannen langs komen. Want wanneer je cv ketel toe is aan een onderhoudsbeurt is het verstandig om een loodgieter in te huren die zijn vak verstaat. Hij weet bijvoorbeeld wat de atag ketel storingscodes inhouden en kan in een mum van tijd helpen om de storing op te lossen. Onze vakmannen verstaan hun vak, hebben ervaring en de juiste kennis om te zorgen dat jouw cv ketel zonder problemen goed blijft functioneren. Dat scheelt jouw geld, tijd en energie. Een win-win situatie dus.

Je vraagt je misschien af waarom regelmatig onderhoud atag cv ketel nodig is als je cv ketel nog prima functioneert. Het is net zo iets als de jaarlijkse APK van je auto, je wilt graag dat deze nog goed blijft functioneren en veilig rijdt. Door regelmatig je atag cv ketel door een monteur te laten inspecteren, blijft je verwarming niet alleen schoon en goed, maar ook veilig. En naast warm water, wil je natuurlijk ook wel een veilige woonsituatie. Een bijkomend voordeel van regelmatig onderhoud is dat je cv ketel in topconditie blijft waardoor je levensduur van de cv ketel wordt verlengt. Ook is regelmatig onderhoud atag cv ketel goed om een atag ketel storing te voorkomen. Hoe vaak je cv ketel onderhoud nodig heeft is niet precies te zeggen. Het hangt af van het soort ketel, de leeftijd van de ketel en het (intensief) gebruik. Maar over het algemeen geldt dat een jaarlijkse onderhoudsbeurt kan nooit kwaad kan, immers je wilt wel een warme douche kunnen blijven nemen of een goede verwarming hebben in de winter. Laat daarom jaarlijks een van onze ervaren klusjesmannen langskomen voor de apk voor de cv ketel.

Bekijk meer

Overige klussen

Kachel plaatsen CV bijvullen Lekkende CV CV ketel plaatsen

Ben jij een vakman? Download de app en pak direct klussen op!

Download de app!

Zoofy App Play Store Zoofy app IOS