Storing gaskachel

Vanaf €75 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 128 CV Monteurs bij jou in de buurt

De meeste storingen zijn binnen 1 uur opgelost. Ook voor gaskachels kun je terecht bij ons grote netwerk van cv monteurs. Maak direct een afspraak voor het moment dat jij graag geholpen wilt worden.

Nu regelen
3 recensies
Waarom Zoofy?
  • De laatste aanvraag was 10 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 225 klusaanvragen.
  • Ruim 100.000 mensen gingen je voor.
  • Geen voorrijkosten.
  • Wij regelen de beste prijs voor je.

Hoe werkt Zoofy?

Selecteer een klus of dienst

Per uur kan ook. Spoed? Geen probleem!

Vakmensen krijgen een melding

Als een vakman bij jou in de buurt de klus pakt krijg je een bevestiging

De vakman komt bij je langs

En klaart de klus! Daarna ontvang je van ons een factuur.

Eenvoudig achteraf betalen

Je betaalt Zoofy achteraf via Tikkie of iDeal

Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Onze CV Monteurs zijn hier aan het werk

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Storing gaskachel oplossen

De dagen vol storm en regen zijn begonnen, niks lekkerder dan een heerlijk warme woonkamer wanneer je als een verzopen katje thuiskomt. Helaas slaat je gaskachel niet aan. Je besluit een kijkje te nemen bij de gaskachel en je hoort getik maar het apparaat werkt niet. Zo snel mogelijk wil je een vakman bij jou op de stoep die je bij dit probleem kan helpen. Dit kan snel met zoofy.nl

Wat kan je nu zelf doen voordat je een vakman inschakelt? Allereerst kun je de gaskachel even resetten. Daarnaast is het belangrijk ook even de gaskraan te checken, staat deze nog open? Mocht dit allemaal niet baten, kun je alsnog een vakman inschakelen via Zoofy.

Via onze site kun je de klus plannen op het tijdstip dat jou uitkomt. Zo hoef je zelf niet uren het internet af te struinen en vervolgens nog een paar uurtjes te wachten tot de vakman bij jou op de stoep staat. Bij een spoedklus staat de vakman vandaag nog bij je op de stoep. Plan je liever wat verder vooruit zoals bijvoorbeeld bij een onderhoudsbeurt van de gaskachel kun je dat ook gemakkelijk aangeven op de website. Vul eenvoudigweg je postcode in, dan vinden wij de vakman bij jou in de buurt aanwezig.  De afspraak staat dezelfde dag nog!

24/7 staan we voor je klaar. Buiten dat rekenen we ook geen voorrijkosten. Via onze site kun je een overzicht vinden van de vakmannen van jouw regio inclusief een foto. Zo staat er straks geen vreemde bij je op de stoep. Daarnaast kun je ook de recensies vinden van de vakmannen, dan kun je de ervaringen lezen van klanten die je voor gingen. 

Tot slot staat er bij elke CV monteur een vast uurtarief. Dan kun je inschatten wat de kosten zijn. Mocht je twijfelen? Je komt altijd vooraf in contact met de monteur, zodat je jouw vragen direct aan hem kunt stellen. Betalen gaat makkelijk direct na uitvoering van het werk via iDeal. Je ontvangt altijd een Tikkie en een factuur zodat je hier geen omkijken naar hebt. Snel, simpel en effectief.