Regel nu jouw cv monteur

Storing gaskachel

Vanaf €89 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 2198 cv monteurs in jouw regio

De meeste storingen zijn binnen 1 uur opgelost. Ook voor gaskachels kun je terecht bij ons grote netwerk van cv monteurs. Maak direct een afspraak voor het moment dat jij graag geholpen wilt worden.

Regel nu jouw cv monteur
20 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 9 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Gaskachel storingen oplossen

De dagen vol storm en regen zijn begonnen, niks lekkerder dan een heerlijk warme woonkamer wanneer je als een verzopen katje thuiskomt. Helaas slaat je gaskachel niet aan. Je besluit een kijkje te nemen bij de gaskachel en je hoort getik maar het apparaat werkt niet. Zo snel mogelijk wil je een vakman bij jou op de stoep die je bij dit probleem kan helpen. Dit kan snel met zoofy.nl

Wat kan je nu zelf doen voordat je een vakman inschakelt? Allereerst kun je de gaskachel even resetten. Daarnaast is het belangrijk ook even de gaskraan te checken, staat deze nog open? Mocht dit allemaal niet baten, kun je alsnog een vakman inschakelen via Zoofy.

Gaskachel onderhoud/ storing en schoonmaken

Via onze site kun je de klus plannen op het tijdstip dat jou uitkomt. Zo hoef je zelf niet uren het internet af te struinen en vervolgens nog een paar uurtjes te wachten tot de vakman bij jou op de stoep staat. Bij een spoedklus staat de vakman vandaag nog bij je op de stoep. Plan je liever wat verder vooruit zoals bijvoorbeeld bij een onderhoudsbeurt van de gaskachel kun je dat ook gemakkelijk aangeven op de website. Vul eenvoudigweg je postcode in, dan vinden wij de vakman bij jou in de buurt aanwezig.  De afspraak staat dezelfde dag nog!

24/7 staan we voor je klaar. Buiten dat rekenen we ook geen voorrijkosten. Via onze site kun je een overzicht vinden van de vakmannen van jouw regio inclusief een foto. Zo staat er straks geen vreemde bij je op de stoep. Daarnaast kun je ook de recensies vinden van de vakmannen, dan kun je de ervaringen lezen van klanten die je voor gingen. 

Boek direct een gaskachel monteur via Zoofy

Tot slot staat er bij elke CV monteur een vast uurtarief. Dan kun je inschatten wat de kosten zijn. Mocht je twijfelen? Je komt altijd vooraf in contact met de monteur, zodat je jouw vragen direct aan hem kunt stellen. Betalen gaat makkelijk direct na uitvoering van het werk via iDeal. Je ontvangt altijd een Tikkie en een factuur zodat je hier geen omkijken naar hebt. Snel, simpel en effectief.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach