Regel nu jouw vakman

Onderhoud gaskachel / geiser

Vanaf €85 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 373 cv monteurs bij jou in de buurt

Goed onderhoud verlengt de levensduur van je gaskachel en voorkomt 90% van de problemen en gevaarlijke situaties. Een cv monteur maakt de kachel voor je schoon, controleert alle aansluiting en vervangt indien nodig versleten onderdelen. Maak een afspraak voor het moment dat jou het beste uitkomt.

Regel nu jouw vakman
63 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 3 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Onderhoud kachel

Een kachel heeft onderhoud nodig om lang en goed te werken. Bij ons vind je vakkundige CV-monteurs die je kachel van goed onderhoud kunnen voorzien.De afspraak heb je zo gemaakt. Het regelmatig onderhouden van je kachel wordt wel aangeraden, ook als je de kachel niet vaak gebruikt. De kachel zal dan geen dienst weigeren als hij het wel moet doen.

Een kachel moet eens per jaar vanbinnen stofvrij gemaakt worden. De monteur controleert de onderdelen van de kachel. Als de staat van bepaalde onderdelen te slecht is om nog te gebruiken zal de CV-monteur de onderdelen vervangen. Dit gebeurt tijdens het jaarlijks onderhoud aan de kachel. Het schoonmaken en onderhouden van de kachel voorkomt in veel gevallen de problemen.

Nadat de CV-monteur bij je langs is geweest om de kachel van een onderhoudsbeurt kun je weer zonder zorgen je kachel gebruiken.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af