Regel nu jouw cv monteur

Overstortventiel vervangen

Vanaf €99 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 1291 cv monteurs in jouw regio

Laat je overstortventiel vervangen door een professionele cv monteur van Zoofy. En boekt eenvoudig een vakman zonder voorrijkosten.

Regel nu jouw cv monteur
10 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 11 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Laat je overstortventiel vervangen via Zoofy

Is jouw overstortventiel aan vervanging toe? Hetzelfde merk overloopventiel moet altijd worden gebruikt om een beschadigd exemplaar binnen de ketel te vervangen. Standaardkleppen kunnen worden gebruikt om die buiten de ketel te vervangen, deze hoeven niet van hetzelfde merk als de ketel te zijn. Het wordt aangeraden werk aan de cv-ketel door een bevoegde vakman te laten doen, zo kan je problemen op de lange termijn voorkomen.

Zoofy is het platform voor al jouw professionele behoeften. Van woningonderhoud tot verwarmingsinstallatie. We hebben meer dan tien duizend professionals in ons netwerk, met meer dan 1 miljoen geboekte opdrachten.

Kwaliteit waarop jij kunt vertrouwen

Zoofy heeft een netwerk van experts die gemiddeld een 9,2 op 10 scoren op basis van klantbeoordelingen en feedback, wat betekent dat het werk waarvoor jij betaalt goed en op tijd wordt gedaan.

Snel en gemakkelijk te boeken

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om een professional te boeken op Zoofy! Je kunt direct een professional boeken door jouw klusomschrijving te geven en gemakkelijk

Geen voorrijkosten of reiskosten

Normaal gesproken worden reiskosten in rekening gebracht als je iemand laat komen, maar bij Zoofy zijn er geen voorrijkosten of reiskosten dankzij ons landelijke netwerk van professionals.

Waarom overstortventiel via Zoofy vervangen

Het vervangen van een overstortventiel is een belangrijke taak die je beter aan een vakpersoon kunt overlaten. Een overstortventiel is een belangrijk onderdeel van je waterleidinginstallatie. Het voorkomt dat er te veel water in je leidingen komt en dat er schade ontstaat. Als het overstortventiel niet goed werkt, kan er wateroverlast ontstaan.

Andere cv klussen die Zoofy kan uitvoeren

Kachel plaatsen

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach