Regel nu jouw cv monteur

Vloerverwarming verdeler installeren

Vanaf €89 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 1396 cv monteurs in jouw regio

Vloerverwarming verdeler installeren? Boek via Zoofy een professional voor de installatie. Géén gedoe met offertes & geen voorrijkosten.

Regel nu jouw cv monteur
12 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 12 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Laat een vloerverwarming verdeler installeren

Boek direct via Zoofy een cv-monteur voor de installatie van een vloerverwarmingsverdeler. Geen gedoe met offertes.

Zonder een vloerverwarmingsverdeler kan een vloerverwarmingssysteem niet goed functioneren.
Via een verdeler wordt het warme water over de vele verwarmingsbuizen verdeeld. Dit vermindert de kans op temperatuurschommelingen in de ruimte

Hoe wordt vloerverwarming aangesloten?

Elektrische vloerverwarming werkt op een andere manier. Bij traditionele centrale vloerverwarming wordt warm water via de vloerverwarmingsbuizen naar de vloer gestuwd om deze te verwarmen. De cv-ketel verwarmt het water dat via de vloerverwarmingsbuizen stroomt. Het proces is hetzelfde als bij een radiator. Via een verdeler ontvangen de vloerverwarmingsbuizen warm water van de cv-ketel. In de verdeler zijn een pomp en een thermostaat geïnstalleerd. De pomp zorgt ervoor dat de vloerverwarming het cv-water ontvangt. De thermostaat van de verdeler regelt de temperatuur van het verwarmingswater, dat tot het juiste niveau wordt opgewarmd.

Zelf doen of laten doen door een vakman?

Het is mogelijk om zelf een vloerverwarmingsverdeler te installeren, maar dit vereist wel de nodige vakkennis. Als u er nog nooit zelf een hebt geïnstalleerd, kunt u de klus waarschijnlijk het beste door een vakman laten klaren. Zo heeft u de garantie dat de klus naar wens wordt geklaard.

Waarom kiezen voor Zoofy?

Een vloerverwarmingsverdeler installeren is eenvoudig en handig met Zoofy. Onze vakmensen zijn direct te boeken en hebben een gemiddelde beoordeling van 9,2 uit 10. Je hoeft nooit voorrijkosten te betalen en ons vooraf vastgestelde tarief van 79 euro per uur maakt het boeken eenvoudig via onze website of app.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af