Regel nu jouw cv monteur

Onderhoud Remeha CV ketel

Vanaf €125 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 1009 cv monteurs in jouw regio

Plan regelmatig onderhoud in. Voor een vaste prijs zetten onze cv monteurs jouw Remeha ketel weer op druk. De installatie wordt verder schoongemaakt en gecontroleerd op fouten. Plan een afspraak in voor het moment dat jou het beste uitkomt.

Regel nu jouw cv monteur
40 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 14 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Onderhoud Remeha cv ketel

In een groot deel van de Nederlandse huishouden hangt een Remeha cv ketel. Het is een van de bekendste merken en heeft een goede reputatie. Om het apparaat in top conditie te houden is wel regelmatig onderhoud nodig. Zo zorg je ervoor dat de ketel veilig en zuinig blijft werken. 

  Wij werken landelijk samen met een groot aantal erkende cv monteurs die precies weten wat er nodig is om jouw Remeha ketel te controleren. Tijdens het onderhoud reinigt de monteur het toestel, controleert hij de CO2 waarden, en stel hij de ketel bij zodat deze weer optimaal functioneert.

  Meestal duurt het onderhoud van een ketel niet langer dan een uur. Als alle onderdelen in orde zijn hoeft er uiteraard niets vervangen te worden. Wel worden vrijwel altijd de pakkingen vervangen na een onderhoud. Dit zorgt ervoor dat de cv ketel netjes afgesloten blijft. 

  Bij een nieuwere ketel is een tweejaarlijks onderhoud noodzakelijk. Voor oudere modellen is een jaarlijks onderhoud gebruikelijk. Wil je jouw Remeha ketel laten controleren, maak dan via onze website een afspraak. Wij sturen jouw verzoek door naar de aangesloten monteurs. Zo weet je snel wie er bij jou langskomt.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach