Regel nu jouw cv monteur

Boiler aansluiten

Vanaf €399 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 1144 cv monteurs in jouw regio

Boiler aansluiten? Boek direct de juiste vakman via Zoofy voor het plaatsen of aansluiten van de boiler. Géén gedoe met offertes, maar direct de juiste vakman.

Regel nu jouw cv monteur
26 recensies
Waarom Zoofy?
 • Je klus verzekerd met het garantiepakket
 • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
 • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
 • De laatste aanvraag was 5 minuten geleden.
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
 • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

boiler installeren door een CV monteur van Zoofy

Als jij op zoek bent naar informatie over een boiler aansluiten en een boiler installeren ben jij aan het juiste adres. De mogelijkheden zijn niet beperkt tot het installeren door jezelf, maar een boiler aansluiten kun je laten doen door een professionele partij. Die partij is Zoofy en wil zullen je alles uitleggen over de voordelen die je ervaart als jij ervoor kost om je boiler te laten aansluiten door Zoofy. Allereerst zal informatie worden gegeven over de boiler zelf en zullen enkele technische aspecten aan bod komen. Denk hierbij aan materialen en dergelijke. De prijs zal ook langskomen, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Op deze manier kom jij niet voor verassingen te staan. Lees het artikel en kom achter de voordelen. Zo kun jij zo snel mogelijk aan de slag!

Boek nu een cv monteur

Algemene informatie over de boiler: hoe zit het ook alweer

Wat de functie van een boiler ook alweer is, is het volgende. Een boiler wordt ook wel een warmteketel genoemd. Het is een toestel om water op te warmen en warm te houden. Je kunt het daar ook opslaan. Het kan direct en indirect worden verwarmd. Er zijn verschillende soorten boilers met verschillende vermogens, vanaf 10 liter tot 300 liter. Ook deze worden hieronder toegelicht.

Welke soorten boilers bestaan er en uit welke kan ik kiezen voor mijn huis

Je zult misschien denken dat er tal van opties bestaan. In de praktijk valt dit wel mee en is het vrij overzichtelijk als je het hebt over de opties waaruit jij kunt kiezen. Allereerst heb je de boiler op gas. Deze boiler ken je ongetwijfeld en heb je vast wel eens bij je vrienden in huis gezien. Mocht je daarop letten overigens, want dat doet niet iedereen natuurlijk. Het voordeel van deze boiler is dat er een lager verbruik is doordat deze op gas draait. Het gas verwarmt daarnaast ook snel, een tweede voordeel dat het gevolg is van de boiler op gas. En wie wil er nou niet besparen op energiekosten? Juist. Je hebt naast dit type ook de elektrische boiler die – uiteraard – op elektriciteit werkt. Dit type is makkelijk te installeren en is de goedkoopste optie om voor te kiezen. Dan zijn we er nog niet, want tegenwoordig draait veel op zonne-energie. Ook bij boilers is dat het geval, een zonenboiler maakt namelijk gebruik van de zon. Het gevolg is dat je geen energiekosten hebt, hetgeen voor veel mensen (voor wie niet?) een groot voordeel oplevert. Wist je dat je daarnaast een subsidie kunt aanvragen voor het gebruik van deze boiler? Deze boiler aansluiten dus!

boiler aansluiten

Wat kost dat dan, een boiler installeren

Wat kost een boiler? Voordat jij het besluit hebt genomen dat <een> boiler installeren toch wel echt nodig is wil jij uiteraard weten wat de prijs daarvan. Aan ieder klusje hangt een prijskaartje en deze zullen wij zo helder mogelijk uitleggen. Een boiler installeren zal tussen de 100 en de 400 euro liggen, dit is een grove indicatie. Het hangt van verschillende factoren af hoe duur je klus uiteindelijk wordt. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Hoe gemakkelijk de boiler kan worden geïnstalleerd
 • Wat voor soort boiler er wordt gebruikt
 • Of er nog andere complexiteiten bij komen kijken

In de onderstaande tekst zullen wij precies toelichten wanneer je op welke prijs komt. Als het goed is heb jij zojuist alle soorten boilers langs zien komen. Daar richten wij ons dan ook op.

De prijzen per type boiler nader toegelicht

We beginnen weer met de boiler op gas. Zoals genoemd kan een boiler verschillende vermogens hebben. We maken bij de boiler op gas onderscheid tussen 10 en 150 liter. Bij de zonneboiler tussen 100/300 liter, die zo aan bod komt. Bij een boiler op gas ben je voor een vermogen van 10 liter tussen de 300 en 450 euro kwijt. Bij een vermogen van 150 liter tussen de €1.500 en €2.500. Bij een elektrische boiler ben je voor een vermogen van 10 liter tussen de €175 en €285 kwijt. Bij een vermogen van 150 liter tussen de 1300 en 1600. Dat is anders bij de zonneboiler, zoals gezegd. Je maakt daar onderscheid tussen 100 en 300 liter, respectievelijk ben je tussen de €2.000 en 2€.550 euro en €4.750 en €5.600 kwijt. Of je nou voor de elektrische boiler of een andere kiest, het prijsplaatje is duidelijk.

Bespaartips

Als je niet voor een elektrische boiler kiest maar een andere boiler - die geen zonneboiler is - kun je voor de vraag komen te staan of er nog bespaartips zijn. Gelukkig zijn die er en hebben wij die voor je samengesteld. Allereerst is het belangrijk - als een boiler aansluiten het plan is - om te kiezen voor (bijvoorbeeld) een elektrische boiler van kwaliteit of een boiler op gas van kwaliteit. Kwaliteit is het kernwoord: dit gaat zorgen voor minder onderhoudskosten. Daarnaast is het altijd verstandig om offertes te gaan vergelijken. Zo krijg jij inzicht in wat het precies kost, die boiler aansluiten, of dat het boiler aansluiten wellicht wat goedkoper had gekund. Alles van te voren uitzoeken helpt je bij dit gehele proces. Zoofy helpt jou hierbij uiteraard ook een handje. Je kunt daarnaast besparen op voorrijkosten: Bij Zoofy heb je die helemaal niet. Dat lees je hieronder - tezamen met een aantal andere voordelen - ook weer terug. Het allerbeste is toch wel om voor de zonneboiler te kiezen als jij er echt op uit bent om op lange termijn veel energie en geld te besparen. Tuurlijk, het is een eenmalige investering, maar het levert je in de toekomst ontzettend veel geld op, in de zin dat je er goed mee bespaart.

Waarom mijn boiler laten installeren via Zoofy

Jij bent eruit. Jij wilt jouw boiler laten installeren. Het prijsplaatje is helder, nu wil jij alleen nog weten waarom je voor ons moet kiezen. Dat is onder meer vanwege de volgende redenen.

 • Bij ons heb je geen voorrijkosten
 • Ruim 200.000 mensen gingen jou al voor
 • Je bent verzekerd tot 2,5(!)miljoen euro voor gevolgschade
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2


Als dit nog niet genoeg redenen zijn om voor ons te kiezen, mag je altijd aanvullende vragen stellen via onze website. Het is in ieder geval belangrijk om verzekerd te zijn tot een hoog bedrag. Je wilt natuurlijk niet dat jij na het installeren van de boiler voor extreem hoge kosten komt te staan doordat jij blijkbaar niet verzekerd was. Alleen daarom al kies jij voor Zoofy als het om jouw boiler gaat.

Wanneer koop jij jouw boiler via Zoofy?

Is het voor jou ook eindelijk tijd, een boiler aansluiten wil je niet zelf doen? Kies dan voor ons. Zoals we zeggen: net als een taxi bestel je nu ook een vakman online. Het kan tegenwoordig allemaal eenvoudig worden geregeld. Voor al jouw klussen, waaronder de boiler aansluiten en installeren, boek je direct een CV-monteur vanuit huis en profiteer jij van alle voordelen die wij bieden!

Boek nu een cv monteur

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af