Regel nu jouw cv monteur

ATAG CV ketel storing

Vanaf €89 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 965 cv monteurs in jouw regio

Een storing in de CV ketel kan vele oorzaken hebben. Het gevolg is dat je meestal zonder verwarming en warm water zit. Maak dan een afspraak met een CV monteur die je ATAG ketel komt repareren.

Regel nu jouw cv monteur
3 recensies
Waarom Zoofy?
 • Je klus verzekerd met het garantiepakket
 • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
 • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
 • De laatste aanvraag was 7 minuten geleden.
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
 • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Storing Atag CV ketel oplossen

Het in het Achterhoek gevestigde ATAG is een A-Merk uit Nederland. Het bedrijf staat bekend om zijn innoverende, degelijke en betrouwbare CV ketels. Naast CV ketels maakt ATAG ook ovens, koelkasten, fornuizen, koffiemachine, vaatwassers en nog vele andere producten.  

ATAG heeft verschillende modellen op de markt die afgestemd zijn op alle wensen van de klant. Elk model is vervolgens weer te leveren in een andere uitvoering (Compact, Solo & Comfort). ATAG zorgt er op deze manier voor dat er een uitvoering voor elke portomonee is. Dit zijn de modellen die op dit moment beschikbaar zijn:  

 • Q-Serie
 • A-Serie
 • E-Serie
 • Q-CC
 • Q-Solar
 • ATAG XL
 •  

 

Door de innovatie van ATAG kun je een hoop aflezen aan de ketel zonder er al te veel verstand van te hoeven hebben. Zo zijn de bedrijfscodes makkelijk uitleesbaar zoals hieronder beschreven.  

0 : Stand-by stand
1 : De ketel is aan het ventileren.
  2 : Ontstekingsfase  
3 : De cv is aangeslagen voor de verwarming  
4 : De cv is aangeslagen voor warm tapwater.  
5 : De ventilator controleert de werkzaamheid  
6 : De brander staat  uit.  
7 & 8: De pomp draait na.  
9 :  De brander staat uit door waarschijnlijk een druppende waterkraan.    

Storingscodes vereisen wat meer onderzoek en zijn dan ook vaak niet door de consument zelf op te lossen. Een C1 10 melding bijvoorbeeld komt voort uit het probleem dat de veilgheidstempratuur is overschreden. Er zal dan een monteur langs moeten komen om het probleem op te lossen. Ook bij de storingscode E37 is er de hulp van een monteur nodig. Hoogstwaarschijnlijk zit de print niet juist in de connector van de ketel waardoor een elektronisch probleem ontstaat.  

Dit zijn uiteraard slechts enkele voorbeelden van storingscodes. Heb je last van deze of een andere dergelijke storingscode? Zoofy zorgt ervoor dat jouw cv ketel binnen no time weer gerepareerd wordt. Via onze website zoofy.nl voer je simpel je klus in en selecteert vervolgens de categorie waar je klus in thuis hoort. Kies een dag en tijd uit wanneer het je uitkomt en voer je gegevens in. Let er even op dat je het merk en type en indien mogelijk ook de storingscode noteert bij klusomschrijving. Op die manier kunnen we je nog beter van dienst zijn.  

Als je alles hebt ingevuld sturen wij de aanvraag naar alle beschikbare vakmannen in jouw regio uit. Alle vakmannen hebben uitstekende reviews die terug te vinden zijn op zoofy.nl. Alle klanten kunnen namelijk na een klus een beoordeling achterlaten, waardoor wij de kwaliteit van de vakmannen kunnen waarborgen.  

De prijzen die je op de website vindt zijn allemaal inclusief btw en we rekenen geen voorrij kosten. Op deze manier proberen wij het zo overzichtelijk mogelijk te houden en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Betalen kan direct bij de vakman, merendeels van de aangesloten vakmannen hebben een pinapparaat bij de hand en contact kun je altijd afrekenen. Maar komt dat niet uit dan is er altijd de mogelijkheid om achteraf via iDeal te betalen. Regel dus via Zoofy met spoed de juiste vakman om je ATAG cv ketel weer top top in orde te maken!

Andere CV gerelateerde klussen op Zoofy:

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af