Regel nu jouw cv monteur

CV ketel vervangen

Vanaf €499 incl. btw

Deze prijs is op basis van een basisinstallatie exclusief materiaal en eventueel meerwerk.

Een cv ketel is niet iets dat je zelf vervangt. Je wilt tenslotte zeker zijn dat het apparaat correct wordt aangesloten op de aan en afvoer zodat er geen dampen kunnen vrijkomen.

Regel nu jouw cv monteur
1 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 10 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Cv-ketel vervangen

Wanneer CV ketel vervangen?

Wanneer je al een CV ketel in je huis hebt, moet je hem tijdig vervangen. Je CV ketel vervangen zorgt ervoor dat je CV ketel opnieuw optimaal werkt. Bovendien moet je je CV ketel vervangen voor je veiligheid. Een CV ketel vervangen is dus zeker belangrijk, maar wanneer moet je je CV ketel vervangen?

Een CV ketel vervangen doe je als je CV ketel verouderd is of als hij niet meer (goed) werkt. Een CV ketel van 15 jaar of ouder is niet meer zo veilig. Bovendien zijn oudere ketels zelden hoogrendementsketels en jagen ze je op hoge kosten. Daarnaast moet je je CV ketel vervangen omdat de kans groot is dat je toch geen wisselstukken meer zal kunnen vinden voor een ouder model. Het tijdig vervangen van je CV ketel is dus voor meerdere redenen erg belangrijk.

Opgelet: vervang je CV ketel niet alleen als hij verouderd is, maar ook als je merkt dat je energiefactuur stijgt. Als je elk jaar een beetje meer moet betalen, dan is de kans groot dat er iets mis is met je CV ketel en dan moet je een nieuwe CV ketel kopen.

De beste vakman voor je CV installatie? Die vind je bij Zoofy!

Bij een grote investering zoals een CV installatie, maak je je al snel zorgen over de financiƫle aspecten. Toch is dit niet nodig, want bij Zoofy weet je de prijzen vaak al vooraf. (uitgezonderd extra werkzaamheden en/of benodigde materialen.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af