Regel nu jouw cv monteur

Nefit CV ketel storing

Vanaf €89 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 645 cv monteurs in jouw regio

Doet je Nefit ketel het ineens niet meer goed? Slaat de verwarming niet meer of heb je ineens geen warm water meer, dan is het handig om een cv monteur te laten komen. Maak direct een afspraak voor het moment dat het jou het beste uitkomt.

Regel nu jouw cv monteur
18 recensies
Waarom Zoofy?
 • Je klus verzekerd met het garantiepakket
 • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
 • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
 • De laatste aanvraag was 3 minuten geleden.
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
 • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Storing Nefit CV ketel oplossen

Het Nederlandse bedrijf Nefit loopt voorop als het gaat om duurzame en betrouwbare  cv ketels. Niet voor niets is de eerste hoog rendementsketel ter wereld uitgevonden door Nefit. Helaas komt het zelfs wel eens voor dat dergelijke hoogwaardige ketels je in de kou laten staan. Mocht dat gebeuren, geen paniek! Via Zoofy regel je met 24/7 met spoed een cv monteur die jou komt helpen en binnen no time is het probleem opgelost.  

Een veel voorkomen probleem zonder storingscode bij een cv ketel is een defecte driewegklep. Dit kun je merken aan de verwarming, deze worden dan plots te warm of te koud. Als de driewegklep defect is heb je hulp nodig van een vakman.  

Sommige storingen kun je echter zelf ook oplossen, doorloop altijd de onderstaande elf stappen voordat je de hulp van een vakman inschakelt.

 1. Kan het zijn dat er een storing is in uw hele wijk?
 2. Controleer of de gaskraan open staat
 3. Controleer of de stekker in het stopcontact zit
 4. Draai de stekker een halve slag
 5. Kijk of de waakvlam nog brand
 6. Reset de cv ketel, dit doe je door de knop 5 seconden in te houden
 7. Controleer de batterijen van de kamer thermostaat
 8. Kijk in de handleiding van de cv ketel of de druk in orde is
 9. Geven alle radiatoren geen warme meer?
 10. Kun je zien of er stoppen zijn doorgeslagen, misschien zit de cv daar op aangesloten
 11. Geeft de  ketel een storingscode aan

 

Geeft je cv ketel een storingscode aan? Dan is het slim om de hulp van een cv monteur in te roepen. Een veel voorkomende storing bij Nefit is de 6a storing. Als je cv ketel deze storing aangeeft dan zijn er een paar mogelijkheden, maar het heeft hoogstwaarschijnlijk te maken met de brander of de afstellingen van de brander. Een andere veel voorkomende storingscode is 0-Y. De ketel komt dan niet binnen de gestelde tijd van de opwarming van warm water af om om te kunnen schakelen naar de CV en op te starten en moet dan al weer warm water gaan op warmen. Zet in geval van twijfel de inlaat combinatie dicht onder de ketel dan kan er geen water meer weglopen uit de boiler. Als dan de ketel weer goed werkt is de lekkage een mogelijkheid.

  Heb je één van de bovenstaande of andere storingscode? Maak dan simpel een snel een afspraak via zoofy.nl. Je voert je postcode in en geeft aan wanneer de monteur bij je langs kan komen. vervolgens voer je je gegevens in. Vergeet niet om het merk, type en indien mogelijk de storingscode te noteren bij de klusomschrijving. Druk op nu regelen en je aanvraag wordt verstuurd naar alle beschikbare cv monteurs in je buurt.

  Op Zoofy vind je alleen de beste cv monteurs terug. Wij screenen de vakmannen namelijk grondig en ze worden beoordeeld via een recensiesysteem door de klant. Scoort een vakman niet voldoende? Dan zullen wij hem van de website verwijderen! Vervelend voor hun, maar fijn voor jou. Zo heb je altijd een geschikte vakman over de vloer.

Andere CV gerelateerde klussen op Zoofy:

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af