Regel nu jouw cv monteur

Geiser vervangen of plaatsen

Vanaf €89 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 1451 cv monteurs in jouw regio

Laat je geiser vervangen of plaatsen via Zoofy. Boek via Zoofy eenvoudig en zonder gedoe een een monteur voor deze klus. Geen voorrijkosten.

Regel nu jouw cv monteur
7 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 11 minuten geleden.

Laat je geiser vervangen of plaatsen via Zoofy

Geiser laten vervangen of een nieuwe laten plaatsen?

Wij zijn het grootste klusplatform van Nederland, we hebben al meer dan 1.000.000 klussen uitgevoerd in en om het huis. Onze geiser vervangen of plaatsen service is snel, betaalbaar en betrouwbaar. Interesse? Vraag jouw klus snel en gemakkelijk aan.

Kenmerken sectie:

Kwaliteit waarop jij kunt vertrouwen. We sturen een van onze professionele installateurs om jou te helpen met de installatie, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. En als er iets misgaat, zijn we er om het te repareren!

Snelle installatie:

Je hoeft geen maanden te wachten op de vervanging van jouw ketel - onze professionele installateurs zorgen ervoor dat het zo gefikst is. Vaak kunnen we binnen 10 minuten al iemand koppelen aan de klus. Al onze vakmannen zijn uitvoerend gecheckt en worden constant gemonitord door ons klantenserviceteam.

Transparante prijzen:

Bij Zoofy zie je altijd van te voren een uur, vierkante meter of vaste prijs vooraf aan het boeken. Zoofy rekent nooit reis- of voorrijkosten, zo bespaar je gemakkelijk minimaal 20 euro per klus. En doordat de prijzen vooraf gecommuniceerd zijn kom je niet meer voor verrassingen te staan.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach