Regel nu jouw cv monteur

Onderhoud Intergas CV ketel

Vanaf €125 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 1011 cv monteurs in jouw regio

Ook een Intergas ketel heeft regelmatig onderhoud nodig. Maak daarvoor een afspraak met een cv monteur in de buurt. Voor een vaste prijs wordt de installatie op druk gezet, schoongemaakt en gecontroleerd op mogelijke storingen.

Regel nu jouw cv monteur
25 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 8 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Onderhoud Intergas cv ketel via Zoofy

Intergas cv ketels zijn een van de meest gebruikte verwarmingsinstallaties in de Nederlandse huishoudens. Al vanaf de jaren 60 is het bedrijf actief op de markt en sinds de jaren geldt Intergas als een specialist op het gebied van hoog rendement cv ketels. 

Al hebben de ketels van Intergas een goede reputatie, voor een goede werking is regelmatig onderhoud belangrijk. Dit voorkomt storingen en verlengt de levensduur van de ketel. Bij onderhoud worden de instellingen van de Intergas ketel goed nagelopen door een monteur. Zo zorgt hij ervoor dat deze veilig en zuinig blijft werken. 

Eenmalig onderhoud is meestal binnen een uur gedaan. Als alle onderdelen in orde zijn betekent dit geen extra kosten. Vaak worden na een onderhoud wel de pakkingen van de ketel vervangen. Dit zorgt ervoor dat alles weer netjes afsluit. 

Dankzij ons landelijke netwerk van cv monteurs kunnen wij je overal in Nederland helpen bij het onderhoud aan je Intergas cv ketel. Plan een afspraak in voor het moment dat jou het beste uitkomt. Wij gaan dan voor je aan de slag.

Waarom kiezen voor Zoofy?

Zoofy is het snelste en gemakkelijkste platform om jouw cv-ketel onderhoud te laten uitvoeren.

Heb jij een probleem met jouw ketel, dan kan Zoofy jou helpen. We hebben het breedste netwerk van professionele verwarmingsmonteurs in Nederland. We kunnen dus de beste persoon voor jouw klus vinden.

Geen gedoe met offertes

Offertes of voorrijkosten zijn niet nodig! Wij sturen jou geen offertes van verschillende bedrijven - wij zoeken een expert die naar jou toe komt tegen een vast tarief voor deze klus (vanaf 109 euro).

Vraag in enkele minuten een vakman aan

Wij sturen jou binnen enkele minuten een bevestiging dat we op zoek zijn naar een geschikte vakman. Vaak weten we er al binnen 10 minuten een te vinden.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach