CV Monteur Amsterdam
233 recensies

Onze CV Monteurs in Amsterdam staan voor je klaar

bijv. 'CV ketel onderhoud'
Waarom Zoofy?
  • De laatste aanvraag was 7 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 225 klusaanvragen.
  • Ruim 100.000 mensen gingen je voor.
  • Geen voorrijkosten.
  • Wij regelen de beste prijs voor je.
Meer dan 3.000 elektriciens, loodgieters, cv monteurs, schilders, slotenmakers, dakdekkers, klusjesmannen, timmermannen en witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

CV monteur Amsterdam (met spoed) gezocht?

Je komt thuis na een werkdag. Vanavond is het concert van je favoriete band in de Ziggo Dome, waar jij je enorm op verheugt! Je merkt alleen dat het een beetje fris is in huis en ziet dat er een storing is aan je CV-ketel. Dit moet wel snel opgelost worden. Een erkende cv monteur uit Amsterdam zorgt ervoor dat je vanavond niet in een koud huis thuiskomt. Bij ons kunt u terecht voor spoedklussen. Zoofy zorgt er altijd voor een dan cv monteur uit de regio Amsterdam snel ter plaatse is.

Populaire CV Monteur klussen Toon alle klussen

Recensies van klanten over de CV Monteurs van Zoofy in Amsterdam

De CV Monteurs van Zoofy in Amsterdam werden beoordeeld als 4,7 van 5 sterren met meer dan 233 recensies

Jeroen
vrijdag 16 augustus 2019, CV-ketel storing

Probleem verholpen, aardige en snelle vakman!

Kristian
vrijdag 9 augustus 2019, CV monteur per uur

Helemaal top. Beter dan eerst!

Anne
vrijdag 2 augustus 2019, Lekkende CV ketel repareren

Dirk mega bedankt voor je hulp! Klus was heel snel geklaard en Dirk heeft ons super goed geholpen.

Frank
dinsdag 23 juli 2019, CV ketel bijvullen

De klus is nog niet geklaard. een tweede afsprak is nodig.

Henry
woensdag 17 juli 2019, CV ketel bijvullen

Ja geklaard en alles verliep na tevredenheid.

Dave
woensdag 10 juli 2019, CV-ketel storing

Ontzettende vriendelijke man! Uiteraard ook heel kundig!

Pedro
dinsdag 9 juli 2019, Airco onderhoud

Duidelijk info en goed uitleg over het probleem

Agnetha
vrijdag 24 mei 2019, CV monteur per uur

He did a very good job. Quick and efficient and also a very nice attitude!

Onze CV Monteurs zijn hier aan het werk

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Alle CV Monteur klussen op een rijtje

In welke wijken hebben we CV monteurs in Amsterdam

Als je een CV monteur nodig hebt in Amsterdam, dan kun je die boeken  in elk stadsdeel; Noord, Oost, Zuid, West en Centrum. En alles ertussenin. Overal komen we je snel helpen met ons netwerk aan CV monteurs. 

We komen je in elke buurt helpen; de Frederik Hendrikbuurt, Da Costa Buurt, Van Lennepbuurt, Watergraafsmeer, Rivierenbuurt, Buitenveldert en alles ertussenin. Wij staan voor je klaar in regio Amsterdam!

Via onze website kun je 24 uur per dag afspraken inplannen. Dat is handig wanneer je ineens geen warm water meer hebt, de centrale verwarming het niet meer doet, of de cv ketel stuk is. Dankzij ons grote netwerk van cv monteurs in Amsterdam kunnen wij een snelle service bieden. In geval van spoed wordt je daardoor zo snel mogelijk geholpen. Vaak al op dezelfde dag. CV ketel storingen zijn in de meeste gevallen al binnen een uurtje opgelost. Soms zal de monteur adviseren dat je bepaalde onderdelen moeten laten vervangen. De vakman kan je dan adviseren over de prijs. 

Ook voor minder urgente klussen kun je een cv monteur van Zoofy inschakelen. Bijvoorbeeld wanneer je graag een nieuwe cv ketel wilt laten installeren. Voor een erkende cv monteur is een vakkundige cv installatie geen probleem.  Vaak komt het neer op een halve dag werk. De ketel kun je zelf aanschaffen of je laat het over aan de monteur of het installatiebedrijf dat je komt helpen. Tegenwoordig kun je een cv monteur natuurlijk ook inzetten voor het plaatsen van warmtepompen of andere duurzame oplossing om je huis te verwarmen. 

De meest voorkomende klus is natuurlijk het cv ketel onderhoud. Een goed onderhouden ketel kan grote problemen voorkomen. Het advies luidt om per jaar tenminste een keer onderhoud van uw cv ketel te laten plaatsvinden. Het beste kun je daarvoor een erkende cv monteur inschakelen. 

 Bij Zoofy kun je terecht voor alle merken cv ketels. Denk daarbij aan Nefit, Intergas, Remeha en alle andere merken. Regelmatig onderhoud voorkomt storingen, verlengt de levensduur van de cv ketel, en verkleint het risico op koolmonoxide en brandgevaar. 

De Onderzoeksraad voor Veiligheid noemde het gevaar van koolmonoxide eerder een onderschat en onbegrepen gevaar. Bij een oude en slecht onderhouden ketel kan het voorkomen dat het gas ongemerkt uit de ketel ontsnapt. Daardoor kan CO vergiftiging optreden. Elk jaar belanden daardoor zo'n 400 mensen op de Eerste Hulp van het ziekenhuis. Jaarlijk overlijden er ongeveer 10 mensen aan een koolmonoxide vergiftiging. Vaak is dit veroorzaakt door het onprofessioneel handelen van een niet-erkende monteur. 

Om die reden mogen vanaf 2019 alleen nog erkende cv monteurs aan uw ketel werken. Wij springen daar al op in door alleen samen te werken met vakkundige installateurs. Alleen zo kun je met een gerust hart je onderhoud in Amsterdam aan ons uitbesteden. 

Wanneer je via onze site een klus inplant, zorgen wij ervoor dat een erkende vakman snel jouw richting op komt. Zo hoef je niet urenlang naar een vertrouwde monteur te zoeken. Wij garanderen ervaren en goede vakmannen. Bovendien houden we de kwaliteit van het geleverde werk goed in de gaten aan de hand van klantbeoordelingen. En dat werkt. In verreweg de meeste gevallen zijn onze klanten zeer tevreden.

Een afspraak is vaak in 30 seconden geregeld. Ook als het gaat om spoed. Je vult je postcode in, zodat je kunt zien welke CV monteur er bij jou in de buurt aanwezig is. Wil je een afspraak maken voor een moment dat jou het beste uitkomt. Dat kan natuurlijk altijd. Wij zorgen ervoor dat er op dat moment een vakman aanwezig zal zijn. Met een spoedklus hebben we binnen 20 minuten een vakman voor je geregeld die dezelfde dag nog langskomt!

Wij staan 24/7 voor je klaar en om er nog meer voordelen uit te halen rekenen wij geen extra voorrijkosten. Dat is ook niet nodig dankzij ons netwerk van lokale monteurs. Aan de hand van je postcode tonen wij direct de tarieven die onze cv monteurs vragen. Storingen gaan tegen een uurtarief. Voor onderhoud geldt een vast tarief. Materiaal is daarbij niet ingegrepen. Wil je voor de installatie van een nieuwe cv ketel of warmtepomp graag eerst vrijblijvend een offerte ontvangen dan kun je dit aangeven bij de klusaanvraag. De cv monteur houdt daar dan rekening mee. 

Is de klus naar volle tevredenheid afgerond dan maakt de cv monteur een factuur voor je op. Deze ontvang je per email en kun je eenvoudig veilig online betalen via Tikkie of iDeal. Gewoon overmaken mag natuurlijk ook.