CV Monteur Amsterdam

Voor een eenmalig cv onderhoud, ontluchten en alle andere verwarmingsklussen. In een paar klikken heb je het geregeld. Bestel eenvoudig één van onze cv monteurs uit Amsterdam. Hoe het werk? Net als Uber maar dan voor klusjes.

bijv. 'CV ketel onderhoud'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, Fonq & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 2 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Cv monteur Amsterdam (met spoed) gezocht?

Zoek jij een cv monteur in Amsterdam? Dan ben je op het juiste adres. Zoofy laat je niet in de kou staan als je last hebt van een cv storing aan je cv-ketel. Zoiets moet natuurlijk snel worden gefikst. Wij hebben een tal van mannetjes voor je klaar staan, erkende cv monteurs in Amsterdam, die er voor kunnen zorgen dat jij vanavond niet in een koud huis thuiskomt. Heeft je klus wat minder haast? Schiet je klus bij ons in en je klusaanvraag wordt direct doorgezet in onze pool van cv-monteurs. Onze service is 24 uur per dag beschikbaar. Je verwarmingsklussen zijn zo gefikst.

Alle klussen
Boiler aansluiten
276 keer aangevraagd
Vanaf €399 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 2968 cv monteurs in jouw regio
CV-ketel bijvullen
744 keer aangevraagd
Vanaf €89 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3007 cv monteurs in jouw regio
CV ketel (ver)plaatsen
324 keer aangevraagd
Vanaf €499 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1398 cv monteurs in jouw regio
Cv-ketel storing
11.028 keer aangevraagd
Vanaf €79 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1348 cv monteurs in jouw regio
CV ketel vervangen
Vanaf €499 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1397 cv monteurs in jouw regio
Cv-ketel onderhoud
6.996 keer aangevraagd
Vanaf €109 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1224 cv monteurs in jouw regio
Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Cv monteur in Amsterdam

Cv monteur Amsterdam

Als je een cv monteur nodig hebt in Amsterdam, dan kun je die boeken  in elk stadsdeel; In Amsterdam-Noord, Oost, Zuid, Amsterdam-West en het centrum. En alles ertussenin. Overal komen we je snel helpen met ons netwerk aan cv monteurs. 

In welke buurten boek je een cv monteur in Amsterdam


We komen je in elke buurt helpen; de Frederik Hendrikbuurt, Da Costa Buurt, Transvaalbuurt, Tuindorp- Oostzaan, Bos en Lommer, De Indische buurt, Buiksloterham, Volewijck, Czaar Peterbuurt, Amstel, Van Lennepbuurt, Watergraafsmeer, Rivierenbuurt, Buitenveldert en alles ertussenin. Wij staan voor je klaar in regio Amsterdam!

Hoe werkt Zoofy

Via onze website kun je 24 uur per dag afspraken inplannen. Dat is handig wanneer je ineens geen warm water meer hebt, je cv lekt, de centrale verwarming het niet meer doet, of de cv ketel stuk is. Dankzij ons grote netwerk van cv monteurs in Amsterdam kunnen wij een snelle service bieden. In geval van spoed wordt je daardoor zo snel mogelijk geholpen. Vaak al op dezelfde dag. Cv-ketel storingen zijn in de meeste gevallen al binnen een uurtje opgelost. Soms zal de monteur adviseren dat je bepaalde onderdelen moeten laten vervangen. De vakman kan je dan adviseren over de prijs. 

Ook voor minder urgente klussen kun je een cv monteur van Zoofy inschakelen. Bijvoorbeeld wanneer je graag een nieuwe cv ketel wilt laten installeren. Voor een erkende cv monteur is een vakkundige cv installatie geen probleem.  Vaak komt het neer op een halve dag werk. De ketel kun je zelf aanschaffen of je laat het over aan de monteur of het installatiebedrijf dat je komt helpen. Tegenwoordig kun je een cv monteur natuurlijk ook inzetten voor het plaatsen van warmtepompen of andere duurzame oplossing om je huis te verwarmen. 

De meest voorkomende klus is natuurlijk het cv-ketel onderhoud. Een goed onderhouden ketel kan grote problemen voorkomen. Het advies luidt om per jaar tenminste een keer onderhoud van uw cv-ketel te laten plaatsvinden. Het beste kun je daarvoor een erkende cv monteur inschakelen. 

Bij Zoofy kun je terecht voor alle merken cv-ketels. Denk daarbij aan Nefit, Intergas, Remeha en alle andere merken. Regelmatig onderhoud voorkomt storingen, verlengt de levensduur van de cv ketel, en verkleint het risico op koolmonoxide en brandgevaar. 

Thermostaat

De Onderzoeksraad voor Veiligheid noemde het gevaar van koolmonoxide eerder een onderschat en onbegrepen gevaar. Bij een oude en slecht onderhouden ketel kan het voorkomen dat het gas ongemerkt uit de ketel ontsnapt. Daardoor kan CO-vergiftiging optreden. Elk jaar belanden daardoor zo'n 400 mensen op de eerste hulp van het ziekenhuis. Jaarlijk overlijden er ongeveer 10 mensen aan een koolmonoxide vergiftiging. Vaak is dit veroorzaakt door het onprofessioneel handelen van een niet-erkende monteur. 

Alleen erkende CV monteurs

Om die reden mogen sinds 2019 alleen nog erkende cv monteurs aan uw ketel werken. Wij springen daar al op in door alleen samen te werken met vakkundige installateurs. Alleen zo kun je met een gerust hart je onderhoud in Amsterdam aan ons uitbesteden. 

Wanneer je via onze site een klus inplant, zorgen wij ervoor dat een erkende vakman snel jouw richting op komt. Zo hoef je niet urenlang naar een vertrouwde monteur te zoeken. Wij garanderen ervaren en goede vakmannen. Bovendien houden we de kwaliteit van het geleverde werk goed in de gaten aan de hand van klantbeoordelingen. En dat werkt. In verreweg de meeste gevallen zijn onze klanten zeer tevreden.

Een afspraak is vaak in 30 seconden geregeld. Ook als het gaat om spoed. Je vult je postcode in, zodat je kunt zien welke cv monteur er bij jou in de buurt aanwezig is. Wil je een afspraak maken voor een moment dat jou het beste uitkomt. Dat kan natuurlijk altijd. Wij zorgen ervoor dat er op dat moment een vakman aanwezig zal zijn. Met een spoedklus hebben we binnen 20 minuten een vakman voor je geregeld die dezelfde dag nog langskomt!

Waarom een CV monteur boeken via Zoofy

Wij staan 24/7 voor je klaar en om er nog meer voordelen uit te halen rekenen wij geen extra voorrijkosten. Dat is ook niet nodig dankzij ons netwerk van lokale monteurs. Aan de hand van je postcode tonen wij direct de tarieven die onze cv monteurs vragen. Storingen gaan tegen een uurtarief. Voor onderhoud geldt een vast tarief. Materiaal is daarbij niet ingegrepen. Wil je voor de installatie van een nieuwe cv ketel of warmtepomp graag eerst vrijblijvend een offerte ontvangen dan kun je dit aangeven bij de klusaanvraag. De cv monteur houdt daar dan rekening mee. 

Is de klus naar volle tevredenheid afgerond dan maakt de cv monteur een factuur voor je op. Deze ontvang je per e-mail en kun je eenvoudig veilig online betalen via Tikkie of iDeal. Gewoon overmaken mag natuurlijk ook.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af