Cv monteur Rotterdam

Voor een storing van de cv, geiser verplaatsen en alle andere verwarmingsklussen. In een paar klikken geregeld. Bestel eenvoudig één van onze cv monteurs uit Rotterdam.

bijv. 'CV ketel onderhoud'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Partners met: Gamma, Praxis, IKEA & Bol
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 3 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Cv monteur Rotterdam

Voor het installeren van je cv-ketel of het verhelpen van een storing regel je via ons snel een cv monteur in Rotterdam. Ook voor periodiek onderhoud ben je bij ons netwerk van gecertificeerde monteurs aan het juiste adres. Via onze website kun je 24 uur per dag 7 dagen per week een afspraak maken met een cv monteur bij jou in de buurt. Zeker in de koude wintermaanden neemt het risico op een cv storing toe. Juist in die maanden wil je niet graag zonder warm water zitten en heb je zo snel mogelijk een cv monteur nodig. Wij begrijpen dat er dan enige haast geboden is.

Alle klussen
Boiler aansluiten
168 keer aangevraagd
Vanaf €79 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 2120 cv monteurs in jouw regio
CV-ketel bijvullen
612 keer aangevraagd
Vanaf €80 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 2560 cv monteurs in jouw regio
CV ketel plaatsen, vervangen of repareren
312 keer aangevraagd
Vanaf €79 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 958 cv monteurs in jouw regio
Cv-ketel storing
9.420 keer aangevraagd
Vanaf €79 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 978 cv monteurs in jouw regio
CV Tuning
12 keer aangevraagd
Vanaf €140 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 857 cv monteurs in jouw regio
Cv-ketel onderhoud
6.108 keer aangevraagd
Vanaf €85 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 854 cv monteurs in jouw regio
Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Cv monteur Rotterdam

cv monteur rotterdam

In korte tijd zijn we uitgegroeid tot een landelijke website. Ook in alle wijken in Rotterdam staan wij voor je klaar. Delfshaven en Kralingen-Crooswijk. Overschie en in het centrum. Maar ook in wijken als Charlois, Feijenoord, Hillegersberg-Schiebroek, Hoek van Holland, Hoogvliet, Ijsselmonde, Perniis en Noord. De cv monteurs staan overal binnen een Zoof bij je op de stoep.

Ook in de Agniesebuurt en de bergpolder kunnen we je snel helpen met je cv problemen. Maar ook voor airco onderhoud of het plaatsen van een kachel zit je bij onze cv monteurs goed.

Ook als je buiten Rotterdam woont!

Bij Zoofy kun je via onze site een afspraak maken voor het moment dat het jou het beste uitkomt. De cv monteur houdt daar dan rekening mee. Of je kiest voor een spoedklus. Zo is er dezelfde dag nog een gecertificeerde cv monteur bij je. In het veel van spoed hebben we meestal binnen 20 minuten een vakman voor je geregeld!

Omdat wij een netwerk van lokale monteurs en installatiebedrijven hebben hoeven wij geen voorrijkosten te rekenen. Op onze website staan onze diensten duidelijk aangegeven. Aan de hand van je postcode kunnen we ook direct de tarieven tonen die cv monteurs in jouw regio hanteren. 

Verwarming cv monteur Rotterdam

Je krijgt dan een idee hoeveel het ongeveer gaat kosten. Voor storingen wordt een uurtarief gerekend. Voor cv onderhoud rekenen we een vaste prijs. Wij adviseren regelmatig onderhoud aan de ketel. Dit verkleint de kans op storingen, zorgt ervoor dat de cv installatie zo zuinig mogelijk werkt en beperkt het risico op brandgevaar en koolmonoxide vergiftiging. Probeer daarom eens per jaar een onderhoud in te plannen. 

Is een ketel uiteindelijk aan vervanging toe dan kun je besluiten om een warmtepomp of nieuwe cv ketel te plaatsen. De prijs daarvan hangt in grote mate af van het type ketel of pomp die je kiest. De cv monteur zal je dan van tevoren laten weten aan welke kosten je moet denken. 

Heeft onze cv monteur de klus uiteindelijk naar tevredenheid afgerond. Is de storing verholpen, de ketel weer goed onderhouden, en en kun je weer warm douchen, dan maakt de monteur de factuur op. Deze ontvang je achteraf per e-mail. Betalen kan eenvoudig, snel en veilig via Tikkie of iDeal.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af