Cv monteur Rotterdam gezocht?

Voor een storing van de cv, geiser verplaatsen en alle andere verwarmingsklussen. In een paar klikken geregeld. Bestel eenvoudig één van onze cv monteurs uit Rotterdam.

bijv. 'CV ketel onderhoud'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 9 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Cv monteurs in Rotterdam beschikbaar

cv monteur rotterdam

De services die de CV monteurs via Zoofy kunnen verrichten zijn zeer uitgebreid, van het repareren van lekkages tot het installeren van een nieuwe CV-ketel of het onderhouden van uw huidige installatie. Zoofy heeft ook specialisten voor specifieke taken zoals het installeren van een warmtepomp of het oplossen van problemen met de thermostaat.

Verschillende buurten in Rotterdam 

In korte tijd zijn we uitgegroeid tot een landelijke website. Ook in alle wijken in Rotterdam staan wij voor je klaar. Delfshaven en Kralingen-Crooswijk. Overschie en in het centrum. Maar ook in wijken als Charlois, Feijenoord, Hillegersberg-Schiebroek, Hoek van Holland, Hoogvliet, Ijsselmonde, Perniis en Noord. De cv monteurs staan overal binnen een Zoof bij je op de stoep. Ook in de Agniesebuurt en de bergpolder kunnen we je snel helpen met je cv problemen. Maar ook voor airco onderhoud of het plaatsen van een kachel zit je bij onze cv monteurs goed. De CV monteurs die via Zoofy beschikbaar zijn, komen naar diverse buurten in Rotterdam, zoals Centrum, Noord, Zuid, West en Oost. Dit betekent dat je geen uren hoeft te reizen om hulp te krijgen van een professional.

Kosten CV monteur in Rotterdam

Je krijgt dan een idee hoeveel het ongeveer gaat kosten. Voor storingen wordt een uurtarief van €79,- gerekend. Voor cv onderhoud rekenen we een vaste prijs. Wij adviseren regelmatig onderhoud aan de ketel. Dit verkleint de kans op storingen, zorgt ervoor dat de cv installatie zo zuinig mogelijk werkt en beperkt het risico op brandgevaar en koolmonoxide vergiftiging. Probeer daarom eens per jaar een onderhoud in te plannen. 

Kosten nieuwe cv ketel plaatsen

Is een ketel uiteindelijk aan vervanging toe dan kun je besluiten om een warmtepomp of nieuwe cv ketel te plaatsen. De prijs daarvan hangt in grote mate af van het type ketel of pomp die je kiest. Bekijk hier de kosten van een nieuwe cv ketel.

Geen voorrijkosten

Omdat wij een netwerk van lokale monteurs en installatiebedrijven hebben hoeven wij geen voorrijkosten te rekenen. Op onze website staan onze diensten duidelijk aangegeven. Aan de hand van je postcode kunnen we ook direct de tarieven tonen die cv monteurs in jouw regio hanteren. 

Betalingen lopen via Zoofy

Heeft onze cv monteur de klus uiteindelijk naar tevredenheid afgerond. Is de storing verholpen, de ketel weer goed onderhouden, en en kun je weer warm douchen, dan maakt de monteur de factuur op. Deze ontvang je achteraf per e-mail. Betalen kan eenvoudig, snel en veilig via QR-code of iDeal.

Hoe werkt een Rotterdamse CV monteur boeken

Bij Zoofy kun je via onze site een afspraak maken voor het moment dat het jou het beste uitkomt. De cv monteur uit Rotterdam houdt daar dan rekening mee. Of je kiest voor een spoedklus. Zo is er dezelfde dag nog een gecertificeerde cv monteur bij je. In het veel van spoed hebben we meestal binnen 20 minuten een vakman voor je geregeld! Wat Zoofy nog aantrekkelijker maakt is dat onze vakmannen een gemiddelde score van 9,2 uit 10 behalen. Dit betekent dat onze klanten vaak zeer tevreden zijn over de service die ze ontvangen. Bovendien, kun je achteraf betalen, waardoor het boeken van een CV monteur nog gemakkelijker wordt.

 

Verwarming cv monteur Rotterdam

Bekijk de top 6 beste cv monteurs in Rotterdam

4,91/5 - 292 reviews

Unifix Eric Dekker cv monteur

4,91/5 - 292 reviews

Rotterdam
293 klussen uitgevoerd
Eric heeft goed werk geleverd en was vlot klaar. Verder erg vriendelijk in de omgang en duidelijke communicatie.

Boek een cv monteur

4,95/5 - 97 reviews

De Rotterdamse Ontstopper Nick Sanders cv monteur

4,95/5 - 97 reviews

Rotterdam
97 klussen uitgevoerd
Klus netjes geklaard en alles schoon achter gelaten

Boek een cv monteur

4,87/5 - 15 reviews

Bodde Installatietechniek B.V. Mike Bodde cv monteur

4,87/5 - 15 reviews

Rotterdam
15 klussen uitgevoerd
Hij communiceert erg goed en neemt de tijd voor de klant. Ook staat kwaliteit bij hem hoog in het vaandel. Een aanrader!

Boek een cv monteur

4,85/5 - 41 reviews

Olivetree Installatietechniek Edson Oliveira Gomes cv monteur

4,85/5 - 41 reviews

Rotterdam
41 klussen uitgevoerd
Aardige, toegankelijke man. Denkt mee in beste oplossing en resultaat is goed

Boek een cv monteur

4,67/5 - 18 reviews

Los Bunkeros Rıdvan Özçelik cv monteur

4,67/5 - 18 reviews

Rotterdam
18 klussen uitgevoerd
onderhoud remeha , thermostaat , onderhoud intergas
Nette zorgvuldige plaatsing en afwerking, dacht na over details waar ik niet bij stil stond, goed overleg, flexibel. Blij mee!!

Boek een cv monteur
Alle cv monteurs in Rotterdam

Boek top CV monteurs in Rotterdam

Voor het installeren van je cv-ketel of het verhelpen van een storing regel je via ons snel een cv monteur in Rotterdam. Ook voor periodiek onderhoud ben je bij ons netwerk van gecertificeerde monteurs aan het juiste adres. Via onze website kun je 24 uur per dag 7 dagen per week een afspraak maken met een cv monteur bij jou in de buurt. Zeker in de koude wintermaanden neemt het risico op een cv storing toe. Juist in die maanden wil je niet graag zonder warm water zitten en heb je zo snel mogelijk een cv monteur nodig. Wij begrijpen dat er dan enige haast geboden is.

Alle klussen
Boiler aansluiten
312 keer aangevraagd
Vanaf €399 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3432 cv monteurs in jouw regio
Boiler repareren
60 keer aangevraagd
Vanaf €89 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 4360 cv monteurs in jouw regio
CV-ketel bijvullen
948 keer aangevraagd
Vanaf €75 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 4375 cv monteurs in jouw regio
CV bypass
120 keer aangevraagd
Vanaf €89 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1846 cv monteurs in jouw regio
CV ketel (ver)plaatsen
348 keer aangevraagd
Vanaf €499 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1871 cv monteurs in jouw regio
Cv-ketel storing
12.468 keer aangevraagd
Vanaf €195 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1818 cv monteurs in jouw regio
Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af