Regel nu jouw cv monteur

Onderhoud AWB CV ketel

Vanaf €85 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 409 cv monteurs in jouw regio

Regelmatig onderhoud is belangrijk voor elke cv installatie. Voor een vaste prijs laat je jouw AWB ketel op druk zetten, schoonmaken, en controleren op storingen. Maak direct een afspraak met een cv monteur bij jou in de buurt.

Regel nu jouw cv monteur
2 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Partners met: Gamma, Praxis, IKEA & Bol
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 12 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Onderhoud AWB CV-ketel

Onderhoud is nodig en belangrijk om de CV-ketel goed te laten functioneren. Door een CV-monteur te laten komen voor een onderhoudsbeurt voorkom je dat je binnen afzienbare tijd een nieuwe CV-ketel moet aanschaffen. Voor een CV-ketel is het goed om elk jaar de ketel te laten inspecteren. Eens in de twee jaar is er een onderhoudsbeurt nodig. Via onze website regel je gemakkelijk en snel een CV-monteur voor onderhoud aan je AWB CV-ketel.

Er zijn veel verschillende merken die CV-ketels produceren en leveren. Een CV-monteur moet kennis hebben van het merk en de werking van de desbetreffende ketel. Tijdens het onderhoud maakt de CV-monteur de ketel schoon, vult hij het water bij en stelt de vakman de CV-ketel opnieuw af. Als er onderdelen zijn die vervangen moeten worden, dan kan onze monteur dat ook doen.

Onze CV-monteur staat garant voor goed werk. Bij ons krijg je hoge kwaliteit tegen een goede prijs. Zo kun jij weer even vooruit met een goed werkende AWB CV-ketel.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af