Regel nu jouw cv monteur

CV bypass

Vanaf €89 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 645 cv monteurs in jouw regio

Vloerverwarming aangesloten op je CV-ketel. Regel je CV bypass bij Zoofy. Boek hier een betrouwbare CV-monteur om dit te realiseren.

Regel nu jouw cv monteur
10 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 2 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wat is een bypass-ketel?

Wanneer uw woning alleen warmtebronnen heeft met thermostaatknoppen of wanneer uw vloerverwarming is aangesloten op een HR-ketel, wordt de bypass ingezet. Een bypass zorgt ervoor dat de druk in de aanvoerleiding niet te hoog wordt en de ketel beschadigt door storingen.

Een bypass-ketel is een type verwarmingsketel dat een bypass-systeem gebruikt om warmte te verplaatsen. Het bypass-systeem maakt gebruik van een bypass-klep die warmte van de ketel naar de radiatoren of andere warmtebronnen verplaatst.

De voor- en nadelen bypass-ketel

Voordelen van een bypass-ketel zijn dat het een efficiƫnte manier is om warmte te verplaatsen, waardoor je minder energie verbruikt. Het is ook een relatief goedkope manier om warmte te verplaatsen, omdat je geen extra apparatuur nodig hebt.

Nadelen van een bypass-ketel zijn dat het een complex systeem is dat regelmatig onderhoud nodig heeft. Als het systeem niet goed wordt onderhouden, kan het leiden tot een slechte prestatie van de ketel.

De kosten voor bypass-ketel

De mogelijke kosten van een bypass-ketel zijn afhankelijk van het type ketel dat je kiest. De kosten kunnen variƫren van enkele honderden euro's tot duizenden euro's.

Waarom een cv-monteur bij bypass-ketel

Het is beter om een vakpersoon in te schakelen als je een bypass-ketel wilt installeren. Een vakpersoon kan je helpen bij het kiezen van het juiste type ketel en het installeren ervan. Ze kunnen ook helpen bij het onderhouden van het systeem, zodat je ervoor kunt zorgen dat het goed blijft werken.

Andere CV klussen op Zoofy

Vuilafscheider cv installeren
Luchtafscheider cv installeren
Snelvulunit CV installeren
Mechanische ventilatie vervangen
Gaskachel afsluiten

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af