Timmerman Haarlem
19 recensies

Onze timmermannen in Haarlem staan voor je klaar

bijv. 'Dakraam plaatsen'
Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Timmerman in Haarlem nodig?

Op de zolder van je huis in Haarlem wil je een extra kamer maken. De zolder is daar ruim genoeg voor. Zelf zie je het niet zitten om een binnenwand te plaatsen. Maar waarom zou je moeilijk doen als het ook makkelijk kan. Via Zoofy regel je een timmerman die een binnenwand voor je kan maken.

Populaire Timmerman klussen Toon alle klussen

Recensies van klanten over de Timmermannen van Zoofy in Haarlem

De Timmermannen van Zoofy in Haarlem werden beoordeeld als 5 van 5 sterren met meer dan 19 recensies

Een klant
woensdag 16 januari 2019

Er is netjes gewerkt en, inclusief het halen van benodigd materiaal, is hij een klein uurtje bezig geweest. We zijn blij met het resultaat.

Een klant
zondag 13 januari 2019

De klus is prima geklaard,en was op tijd en super aardig. Ik ben heel tevreden.ik geef hem een 10.

Een klant
donderdag 10 januari 2019

De klus is geklaard.Ik heb na Rinse zijn vertrek, nog even gebeld.Het was nog niet helemaal af.Uiteindelijk belde hij zojuist een half uur geleden op, of het met een half uur schikte.Samen hebben we het afgemaakt.Ik vond Rinse een vriendelijke man, en ik ben erg blij met het eindresultaat.Met vriendelijke groeten Koos Koedijk

Een klant
woensdag 9 januari 2019

Zeer professioneel. Mijn probleem was snel gevonden en opgelost.

Een klant
vrijdag 28 december 2018

Goed en vakkundig en vriendelijk

Een klant
donderdag 27 december 2018

De vakman was zeer vriendelijk en heeft mij goed geadviseerd

De Timmermannen van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Timmerman klussen op een rijtje

Waar in Haarlem komen de timmermannen van Zoofy?

De timmermannen komen in de wijken: Oude Stad, Ter Kleefkwartier, Haarlemmerhoutkwartier, Europawijk, Indischewijk, Te Zaanenkwartier, Transvaalwijk, Zijlwegkwartier, Meerwijk, Molenwijk, Houtvaarderskwartier, Amsterdamsewijk, Parkwijk, Boerhaavewijk, Duinwijk, Vondelkwartier, Slachthuiswijk, Vogelenwijk, Delftwijk, Waarder en Veepolder en Spaarndam. We komen in alle Haarlemse wijken.

Je meldt je klus in een paar klikken aan bij Zoofy. Wij bij Zoofy nemen je het zoeken naar een vakman uit handen, scheelt jou een hoop tijd. Op onze website klik je de klus aan die er moet gebeuren. Een klus voor een timmerman kan zijn: meubels repareren, een deur afhangen, een kast op maat maken, kozijn maken en plaatsen, schutting plaatsen, houtrot behandelen, deur inmeten of trap plaatsen. Daarna geef je aan of het een klus is die meteen moet gebeuren of dat de klus later kan (bijvoorbeeld: morgen of later in de week). Op de volgende pagina vul je in welk dag en tijd de timmerman in Haarlem mag komen. Bij een klus voor een later moment krijg je de optie om zelf een timmerman te kiezen. Die vakman krijgt van ons als eerste jouw klus door. Het laatste wat je moet doen is het invullen van je adres en een aantal andere gegevens. Voor de vakman is het wel handig om te weten waar hij moet zijn. 

De timmerman komt uit Haarlem of de omgeving. Scheelt weer voorrijkosten betalen. Kosten die er naast het uurtarief nog bij kunnen komen zijn de materiaalkosten. Bij het maken van een afspraak zie je de prijs per uur staan.