Timmerman in Amsterdam gezocht?

Voor een deur afhangen, plafond maken en al jouw andere timmerwerk. In een paar klikken geregeld. Bestel eenvoudig één van onze timmermannen uit Amsterdam. Hoe het werkt? Net als Uber maar dan voor klusjes.

bijv. 'Deur afhangen'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 9 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

In welke wijken van Amsterdam hebben we timmermannen?

Onze timmermannen zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van een breed scala aan timmermanwerkzaamheden, waaronder verbouwingen, renovaties, nieuwbouw, dakkapellen, houten vloeren, wanden, plafonds, deuren, ramen en meubels. Onze vakmannen komen naar alle buurten van Amsterdam, dus of je nu in het centrum of in een van de omliggende wijken woont, we komen graag bij je langs. Met Zoofy hoef je niet langer te wachten op een vakman. Wij garanderen dat we binnen 20 minuten contact met je opnemen om de afspraak te maken, en in veel gevallen kunnen we zelfs nog dezelfde dag een vakman bij je langs sturen als je een spoedklus hebt. Zo hoef je nooit meer te wachten met een klus die opgelost moet worden.

Onze Timmermannen zijn zeer ervaren en professioneel, en onze klanten geven ons gemiddeld een 9,2 uit 10. Zoofy werkt met transparante tarieven, zodat je vooraf direct ziet wat het uurtarief is en voor vele services werkt Zoofy ook met vaste prijzen, zodat je helemaal niet meer voor verrassingen komt te staan. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare Timmerman in Amsterdam, boek dan snel via Zoofy en laat ons de klus voor je klaren. Zoofy, de manier om vakmannen te boeken.

Hoe werk klussenplatform Zoofy

Vul je Mokumse postcode in en wij sturen zo een timmerman langs die bij jou in de buurt zit. Je hoeft niet onnodig te wachten. De datum en tijd bepaal je zelf. Al onze timmermannen zijn zorgvuldig geselecteerd. Je kunt dus rekenen op een betrouwbare vakman. Voor alle diverse klussen met hout Wanneer ze weg zijn hoef je niet bang te zijn voor extra werk of rotzooi. Ze laten alles keurig netjes bij je achter. Wij werken met alleen met timmermannen die jarenlange ervaring hebben. Door al die jaren ervaring weten zij wat ze moeten doen bij elke klus. Je haalt via Zoofy een timmerman met veel ervaring binnen. Bij elke timmerman zie je de tarieven online staan en voor een aantal klussen hebben wij ook vaste prijzen. Wij rekenen geen voorrijkosten omdat de timmerman een timmerbedrijf in Amsterdam is.

Bekijk de top 23 beste timmermannen in Amsterdam

5/5 - 1 reviews

MBT klussenbedrijf Mohamed Tahri timmerman

5/5 - 1 reviews

Amsterdam
1 klussen uitgevoerd
zeer vriendelijke service, en denkt actief mee over oplossingen

Boek een timmerman

5/5 - 1 reviews

Cialiy Facility Services Sergio Cialiy timmerman

5/5 - 1 reviews

Amsterdam
1 klussen uitgevoerd
De klus is prima uitgevoerd en Sergio is erg vriendelijk. Wellicht schakelen we hem binnenkort weer in voor onze badkamer. Wij kunnen hem echt aanraden.

Boek een timmerman

5/5 - 2 reviews

Klein Klusserij Boele (KKB) Michel Boele timmerman

5/5 - 2 reviews

Amsterdam
2 klussen uitgevoerd
carport bouwen , opdekdeur afhangen , halve dag
Michel heeft de bovenste traptreden netjes gerenoveerd. Hij dacht mee met wat er moest gebeuren.

Boek een timmerman

5/5 - 1 reviews

4-You Marsel van der Zijden timmerman

5/5 - 1 reviews

Amsterdam
1 klussen uitgevoerd
Kundig vakman, maakte een mooie kattentrap (3 meter hoog) in zijn werkplaats en monteerde hem hier aan de buitenkant van het huis. Katten kunnen nu van het ene balkon naar het andere lopen. Vinden ze leuk en de buurman ook (want hij heeft muizen :-) ) Marsel neemt z'n vak serieus!

Boek een timmerman

5/5 - 1 reviews

Klusbedrijf Susacasa Hanoy Susacasa timmerman

5/5 - 1 reviews

Amsterdam
1 klussen uitgevoerd
Hanoy was vakkunding, aardig en snel. Heeft de klus netjes afgerond.

Boek een timmerman
Alle timmermannen in Amsterdam

Top timmerman in Amsterdam binnen handbereik

Boeken van een Timmerman in Amsterdam is nu gemakkelijker dan ooit dankzij Zoofy. Zoofy is een platform waar je snel en eenvoudig professionele vakmannen kunt boeken voor allerlei klussen in en om het huis. Of je nu een nieuwe keuken of badkamer wilt laten installeren, een wand wilt verplaatsen of een dakkapel wilt laten plaatsen, wij hebben de juiste timmerman voor jou. Bekijk daarvoor de verschillende klussen die onze timmermannen aanbieden hieronder.

Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af