Timmerman in Amsterdam gezocht?

Voor een deur afhangen, plafond maken en al jouw andere timmerwerk. In een paar klikken geregeld. Bestel eenvoudig één van onze timmermannen uit Amsterdam. Hoe het werkt? Net als Uber maar dan voor klusjes.

bijv. 'Deur afhangen'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 3 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

In welke wijken van Amsterdam hebben we timmermannen?

Onze timmermannen zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van een breed scala aan timmermanwerkzaamheden, waaronder verbouwingen, renovaties, nieuwbouw, dakkapellen, houten vloeren, wanden, plafonds, deuren, ramen en meubels. Onze vakmannen komen naar alle buurten van Amsterdam, dus of je nu in het centrum of in een van de omliggende wijken woont, we komen graag bij je langs. Met Zoofy hoef je niet langer te wachten op een vakman. Wij garanderen dat we binnen 20 minuten contact met je opnemen om de afspraak te maken, en in veel gevallen kunnen we zelfs nog dezelfde dag een vakman bij je langs sturen als je een spoedklus hebt. Zo hoef je nooit meer te wachten met een klus die opgelost moet worden.

Onze Timmermannen zijn zeer ervaren en professioneel, en onze klanten geven ons gemiddeld een 9,2 uit 10. Zoofy werkt met transparante tarieven, zodat je vooraf direct ziet wat het uurtarief is en voor vele services werkt Zoofy ook met vaste prijzen, zodat je helemaal niet meer voor verrassingen komt te staan. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare Timmerman in Amsterdam, boek dan snel via Zoofy en laat ons de klus voor je klaren. Zoofy, de manier om vakmannen te boeken.

Hoe werk klussenplatform Zoofy

Vul je Mokumse postcode in en wij sturen zo een timmerman langs die bij jou in de buurt zit. Je hoeft niet onnodig te wachten. De datum en tijd bepaal je zelf. Al onze timmermannen zijn zorgvuldig geselecteerd. Je kunt dus rekenen op een betrouwbare vakman. Voor alle diverse klussen met hout Wanneer ze weg zijn hoef je niet bang te zijn voor extra werk of rotzooi. Ze laten alles keurig netjes bij je achter. Wij werken met alleen met timmermannen die jarenlange ervaring hebben. Door al die jaren ervaring weten zij wat ze moeten doen bij elke klus. Je haalt via Zoofy een timmerman met veel ervaring binnen. Bij elke timmerman zie je de tarieven online staan en voor een aantal klussen hebben wij ook vaste prijzen. Wij rekenen geen voorrijkosten omdat de timmerman een timmerbedrijf in Amsterdam is.

Top timmerman in Amsterdam binnen handbereik

Boeken van een Timmerman in Amsterdam is nu gemakkelijker dan ooit dankzij Zoofy. Zoofy is een platform waar je snel en eenvoudig professionele vakmannen kunt boeken voor allerlei klussen in en om het huis. Of je nu een nieuwe keuken of badkamer wilt laten installeren, een wand wilt verplaatsen of een dakkapel wilt laten plaatsen, wij hebben de juiste timmerman voor jou. Bekijk daarvoor de verschillende klussen die onze timmermannen aanbieden hieronder.

Alle klussen
Badkamermeubel op maat
Vanaf €59 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 7054 timmermannen in jouw regio
Balustrade plaatsen
12 keer aangevraagd
Vanaf €59 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 6169 timmermannen in jouw regio
Bed ombouw maken
12 keer aangevraagd
Vanaf €59 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 6166 timmermannen in jouw regio
Binnendeur plaatsen
804 keer aangevraagd
Vanaf €149 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 8507 timmermannen in jouw regio
Binnenwand plaatsen
480 keer aangevraagd
Vanaf €59 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 8239 timmermannen in jouw regio
Brievenbus plaatsen
156 keer aangevraagd
Vanaf €99 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 6166 timmermannen in jouw regio
Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af