Timmerman Amsterdam

Voor een deur afhangen, plafond maken en al jouw andere timmerwerk. In een paar klikken geregeld. Bestel eenvoudig één van onze timmermannen uit Amsterdam. Hoe het werkt? Net als Uber maar dan voor klusjes.

bijv. 'Deur afhangen'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, Fonq & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 2 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Timmerman in Amsterdam gezocht?

Je hebt net een nieuw pand gekocht aan de Herengracht, alleen moeten er wel nog een aantal dingen worden opgeknapt. Zo heb je nieuwe kozijnen nodig rond de ramen en deuren, daarnaast wil je
graag een kast op maat voor al je spullen. Via Zoofy.nl regel je snel een timmerman uit Amsterdam. Handig voor zowel grote als kleine klussen.

Alle klussen
Badkamermeubel op maat
Vanaf €59 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 6187 timmermannen in jouw regio
Balustrade plaatsen
12 keer aangevraagd
Vanaf €59 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 5298 timmermannen in jouw regio
Bed ombouw maken
12 keer aangevraagd
Vanaf €59 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 5299 timmermannen in jouw regio
Binnendeur plaatsen
600 keer aangevraagd
Vanaf €59 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 6679 timmermannen in jouw regio
Binnenwand plaatsen
408 keer aangevraagd
Vanaf €59 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 6678 timmermannen in jouw regio
Brievenbus plaatsen
108 keer aangevraagd
Vanaf €99 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 5294 timmermannen in jouw regio
Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

In welke wijken hebben we timmermannen?

Wanneer je een allround timmerman nodig hebt, hebben wij deze in elke wijk en elk stadsdeel van Amsterdam. Het maakt niet uit waar je woont in de hoofdstad, onze vakmannen kunnen
altijd bij je langskomen. Zoals in het centrum, Zuidoost, de Pijp, Amstel, Bos en Lommer, de Jordaan, IJburg, Oud-Zuid, Amsterdam Noord en de Bijlmer. In heel de regio van Amsterdam zorgen wij dat je geholpen wordt door onze timmermannen. Wij zijn 24/7 voor jou bereikbaar en kunnen zelfs in het weekend bij je langskomen. En zelfs in het weekend hanteren wij hele nette tarieven. Bij onze timmermannen zit je goed voor klusjes als een deur afhangen of inkorten, een kast op maat, een schutting laten plaatsen of het maken van een koof.

Hoe werk klussenplatform Zoofy

Vul je postcode in en wij sturen zo een timmerman langs die bij jou in de buurt zit. Je hoeft niet onnodig te wachten. De datum en tijd bepaal je zelf. Al onze timmermannen zijn zorgvuldig geselecteerd. Je kunt dus rekenen op een betrouwbare vakman. Voor alle diverse klussen met hout Wanneer ze weg zijn hoef je niet bang te zijn voor extra werk of rotzooi. Ze laten alles keurig netjes bij je achter. Wij werken met alleen met timmermannen die jarenlange ervaring hebben. Door al die jaren ervaring weten zij wat ze moeten doen bij elke klus. Je haalt via Zoofy een timmerman met veel ervaring binnen. Bij elke timmerman zie je de tarieven online staan en voor een aantal klussen hebben wij ook vaste prijzen. Wij rekenen geen voorrijkosten omdat de timmerman een timmerbedrijf in Amsterdam is.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af