Kast op maat maken

Vanaf €50 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 487 Timmermannen bij jou in de buurt

Laat een kast op maat maken door een lokale timmerman. Zowel advies, inmeten als montage is mogelijk. Alle typen en soorten kasten worden op maat gemaakt en geplaatst voor een professionele totaalervaring.

Nu regelen
6 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 14 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 275 klusaanvragen.
  • Geen voorrijkosten.

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer.

Voor alle klusjes bij jou thuis, wij vinden de hulp die nodig is

Zoek je klus en maak direct een afspraak met een vakman

Selecteer een klus of dienst

Maak een afspraak voor wanneer het jou uitkomt.

Vakmensen krijgen een melding

Een vakman in de buurt pakt jouw klus op. Je ontvangt direct een bevestiging.

De vakman komt bij je langs

Klus klaar? De factuur ontvang je per mail. Betalen kan via Tikkie of iDeal.

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Kast op maat laten maken

Een kast op maat kan een leuke kamer in een perfecte kamer laten transformeren. Elk hoekje van de kamer kan op deze manier optimaal benut worden en je kunt al je spullen op een gewenste en nette manier kwijt! Of het nou gaat om een kledingkast, boekenkast, draaideurkast, inloopkast, vitrinekast, inbouwkast of één van de vele andere soorten kasten, een kast op maat kan de woonsfeer net dat kleine beetje extra’s geven.

Onze vakmannen en timmermannen helpen je graag om de ideale kast te plaatsen en maken in de ruimte waar jij die wilt hebben. Ze beheersen het meetwerk als geen ander en kunnen je bovendien voorzien van advies bij het kiezen van materiaal en de manier van inrichten. Heb je dat zelf al helemaal uitgedacht? Ook geen probleem! De vakmannen assisteren ook graag bij het uitvoeren van jouw droomplan. Dit vergt uiterste precisie en vakmanschap en is dus ook niet voor elke huis-tuin-en-keukenklusser weggelegd. Gelukkig hebben wij vaklui van de bovenste plank om hier direct mee aan de slag te gaan.

Laat een kundig vakman langskomen en bespreek met hem hoe jij het in gedachten hebt. In overleg kan een offerte opgesteld worden of er kan gelijk gestart worden met de klus. Belangrijk is in ieder geval dat het naar jouw idee wordt uitgevoerd. Naast een kast op maat verzorgen wij dus ook advies op maat!

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af