Regel nu jouw timmerman

Stalen binnendeur plaatsen

Vanaf €349 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 3465 timmermannen in jouw regio

Bij Zoofy kun je terecht voor de installatie van hun industriële deuren. Voor de plaatsing zijn vaak twee personen nodig en wordt altijd uitgebreid vooraf met je besproken. Gemiddeld rekenen klanten tussen de 180 en 250 euro voor de montage van een deur. Maak een afspraak met een vakman in de buurt die jou kan helpen.

Regel nu jouw timmerman
4 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 4 minuten geleden.

Stalen binnendeuren plaatsen

Stalen deuren zijn een populaire keuze. Dat komt voornamelijk omdat ze erg stevig en duurzaam zijn, maar er is nog een groot voordeel: ze hebben een strakke en stoere uitstraling. Door hun robuust uiterlijk worden ze ook industriele deuren genoemd. Ben jij op zoek naar de perfecte binnendeuren voor je woning? Dan zijn industriele deuren voor jou misschien wel de beste oplossing. Wil je het zeker weten? Lees dan verder, want alles wat je moet weten over industriele deuren ontdek je in dit artikel!

Waarom stalen binnendeuren plaatsen

Het grootste voordeel van industriele deuren is hun stoere, doch elegante uitstraling. Maar industriele deuren hebben nog heel wat andere voordelen. Doordat ze gemaakt zijn uit staal zijn ze erg stevig. Hun stevigheid zorgt ervoor dat ze lang meegaan. Daarnaast zijn industriele deuren de veiligste deuren die er zijn. Als je kiest voor een industriële buitendeur dan betekent dit dus dat inbrekers geen schijn van kans maken. Zo voel jij je altijd erg veilig!

Industriele deuren zijn niet erg goedkoop, maar doordat ze een voor goede thermische isolatie zorgen besparen ze je met tijd heel wat geld uit. Deze deuren zijn dus een goede investering! Naast een goede thermische isolatie bieden de deuren ook een goede akoestische isolatie. Dat wil dus zeggen dat je zorgeloos lawaai kan maken, zonder je buren te storen. Ook jij zal niet gehinderd worden door geluidsoverlast.

Zijn er ook nadelen? Stalendeuren hebben ook zo hun nadelen. Zo zijn ze prijzig en kan je ze niet eenvoudig zelf te plaatsen, maar gelukkig kan Zoofy je daarbij helpen.

stalen binnendeurstalen binnedeurstalen binnendeur

Industriële deuren voor een moderne look

Stalen deuren met glas zijn de ideale manier om het interieur van je dromen te creëren. Voornamelijk dan als je dol bent op een industrieel interieur, want stalen deuren met glas worden vaak gekozen voor dit type interieur. Als je nog niet weet welk interieur je moet kiezen, is het zeker de moeite waard om een industrieel interieur te overwegen.

Dit type interieur wordt steeds populairder. Hoe kan het dan ook anders? Als je kiest voor een industrieel interieur, dan kies je voor de perfecte combinatie tussen elegantie en gezelligheid. Het interieur biedt je dus alles van zowel een modern als landelijk interieur. Vind jij dit interieur ook helemaal het einde? Dan zijn stalen deuren met glas een goede keuze. 

Deuren met een industriële uitstraling hebben voornamelijk een zwart metalen profiel. Het profiel mag gerust wat dikker zijn. Bij een modern interieur wordt voorkeur gegeven aan slanke stalen profielen, maar doordat een industrieel interieur ruiger is mag het wat breder. In een industrieel interieur wordt er vooral gebruik gemaakt van staal, beton en hout. Een mooie stalen deur met een industrieel karakter combineer je daarom het best met mooie houten meubels en/of houten accessoires. Om de industriële look helemaal compleet te maken, maak je het best gebruik van grijstinten.

Soorten stalen binnendeuren

Stalen deuren zijn er in verschillende soorten. Voordat je er eentje koopt is het wel zo handig om eerst al de opties te kennen. Hieronder geven we je een overzicht!

Stalen binnendeuren met glas

Stalen binnendeuren met glas zijn de populairste soort stalen deuren die er zijn. Doordat deze deuren grote glaspartijen bevatten zorgen ze voor een mooie overgang en veel licht in je woning. Het nadeel is dat je minder privacy hebt, maar dat kan je oplossen door te kiezen voor ondoorzichtig glas. Als je kiest voor een stalen binnendeur met glas dan zal je kunnen kiezen tussen taatsdeuren, stalen schuifdeuren en stalen scharnierdeuren. Wat is het verschil?

Taatsdeuren zijn deuren die rond hun eigen verticale as draaien. De draaipunten bevinden zich aan de boven- en onderkant van de deur. Deze deuren zijn makkelijk te openen en vallen vanzelf weer toe, erg makkelijk dus!

Stalen schuifdeuren zijn dan weer ideaal om ruimtes van elkaar te scheiden. Bovendien zorgen ze ervoor dat je plaats bespaart. Ze zijn een goede keuze voor kleinere ruimtes!

Stalen draaideuren draaien net zoals de standaarddeuren in het kozijn. Je kan ervoor kiezen om de scharnieren in te laten werken, zodat je ze niet kunt zien. Dit zorgt voor een strak resultaat.

Deuren in staal

Volledig stalen deuren zal je niet zo snel in een interieur terugvinden. Ze worden gekozen voor veiligheidsredenen. Daarom vind je ze vaak terug in bijvoorbeeld concertzalen. Moest je dit echt wensen dan is dit natuurlijk wel een mogelijkheid.

Stalen deur op maat

Je kan er ook voor kiezen om je stalen deur op maat te laten maken. Dat is een goede keuze als je woning geen standaard deurmaten heeft. Daarnaast kan je op die manier eenvoudiger voor een stalen deur kiezen die volledig naar wens is.

Industriële deuren

Vind je het stoer uiterlijk van een stalen deur wel wat? Dan kan je naast je stalen binnendeur ook een stalen buitendeur kopen. Stalen buitendeuren zijn een goede keuze, want ze beschermen jou en je gezin. Deze deuren zijn namelijk zo stevig dat inbrekers de moeite nog niet zullen doen om je deur open te breken! Ook is het een goede keuze om warmte binnen te houden.

Stalen binnendeur prijs

Je bent vast wel benieuwd naar de stalen deuren prijzen. Hier geven we je een prijsindicatie, maar hou er wel rekening mee dat de stalen deuren prijzen afhankelijk kunnen zijn van een aantal factoren. Dit zijn de gemiddelde prijzen inclusief btw en plaatsing.

Wat bepaalt de prijs van industriele deuren?

Bovenstaande prijzen zijn een indicatie voor de kostprijs van stalen binnendeuren met glas. Deze kostprijs is afhankelijk van een aantal factoren. Het is handig om te weten wat deze zijn, zo kan je nog een beter beeld krijgen van de kostprijs.

Type deur

Allereerst is de kostprijs sterk afhankelijk van het type stalen deur dat je kiest. Zoals je kon zien is een enkele scharnierdeur het goedkoopst.

Type glas

Ook het soort glas dat je kiest zal voor een groot deel de prijs bepalen. Meestal zijn stalen deuren voorzien van veiligheidsglas, maar je kan kiezen uit verschillende diktes. Hoe dikker het glas is, hoe dikker de stalen deur moet zijn en dit kan de prijs doen oplopen. Daarnaast kan je ook de helderheid van het glas bepalen. Sommige mensen verkiezen onbewerkt glas terwijl anderen de voorkeur hebben voor gelakt glas of glas met leuke motieven op.

Afwerking

Stalen deuren kan je mooi laten afwerken. Zo kan je ervoor kiezen om het staal te laten poedercoaten of spuiten in een kleur. Deze speciale afwerkingsmogelijkheden kunnen de prijs van een stalen deur sterk doen oplopen.

Stalen deuren zelf plaatsen of kiezen voor een professional?

Als je erg handig bent dan kan je ervoor kiezen om een stalen deur zelf te plaatsen, maar hou er rekening mee dat dit niet zo simpel is dan je in de eerste instantie zou denken. Het vereist kennis en vakmanschap om het op de correcte manier te plaatsen. Bovendien zijn stalen deuren erg zwaar. Deze klus is dus best vermoeiend. Door voor een vakman te kiezen bespaar je jezelf heel wat moeite uit. Over geld hoef jij je geen zorgen te maken, want bij Zoofy vind je eenvoudig de voordeligste vakman!

Stalen deuren met glas laten plaatsen was nog nooit zo eenvoudig!

Vind jij het moeilijk om een professional te vinden aan een scherpe prijs? Dan heb je geluk dat je hier terecht bent geraakt, want bij ons vind je makkelijk de beste vakman uit je buurt terug. Daardoor hoef je ook geen voorrijkosten te betalen en bespaar je nog meer geld. Door voor een vakman van Zoofy te kiezen zal je je interieur én portemonnee een groot plezier doen!

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach