Regel nu jouw timmerman

Bed ombouw maken

Vanaf €59 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 3360 timmermannen in jouw regio

Laat je bed ombouw maken via Zoofy. Hier boek je eenvoudig een geschikte timmerman voor deze klus. Zonder gedoe met offertes of voorrijkosten.

Regel nu jouw timmerman
1 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 7 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Laat je bed ombouw maken via Zoofy

Bed ombouw maken voor het bed doe je eenvoudig via Zoofy. Plaats je klus in vier eenvoudige stappen en wij regelen de rest.

Bed ombouw laten maken

Een bed ombouw is een manier om een gewoon bed om te toveren in een mooi bed met een hoofdbord en zijkanten. Het maken van een bedombouw is een proces waarbij een frame wordt gemaakt voor de ombouw en dit wordt bekleed met stof, leer of ander materiaal naar keuze.
 
Het maken van een bedombouw is een klus die iemand met enige doe-het-zelf vaardigheden kan aanpakken, maar het zal veel precisie en aandacht voor detail vereisen. Er zijn vele tutorials op internet waar je stap voor stap kunt zien hoe je dit zelf kunt doen. Als je echter geen zin hebt om dat te doen of geen zekerheid hebt dat je het goed kunt, is het beter om het te overlaten aan een vakman. Een vakman zal ervoor zorgen dat de ombouw veilig is en goed past bij het bed en de slaapkamer.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af