Regel nu jouw timmerman

Knieschot maken

Vanaf €59 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 1680 timmermannen in jouw regio

Laat je knieschot maken door een professionele timmerman van Zoofy. Boek eenvoudig en zonder gedoe een vakman voor deze klus. Geen voorrijkosten.

Regel nu jouw timmerman
10 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 5 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Laat je knieschot maken via Zoofy

Wil jij graag in jouw huis de knieschotten vernieuwen of helemaal opnieuw laten maken? Boek dan eenvoudig je timmerman op Zoofy. De aangesloten vakmannen hebben ruime ervaring in het plaatsen en vernieuwen van knieschotten. Regel direct en zonder gedoe de beste timmerman uit jouw regio.  

Knieschot laten maken 

Het knieschot maken is een techniek waarbij een gat of opening in een muur of plafond wordt gemaakt zonder de structuur van de muur of het plafond te beschadigen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van gereedschap zoals een knieschotboor en een knieschotzaag. Bij het maken van een knieschot is het belangrijk om de juiste locatie te kiezen, rekening te houden met de eventuele aanwezigheid van leidingen en kabels en de juiste techniek te gebruiken om de boor en zaag te gebruiken. Het knieschot maken kan beter worden overgelaten aan een vakman omdat het een specialistische techniek is en een fout kan leiden tot beschadiging van de muur of het plafond en/of leidingen en kabels.
 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af