Regel nu jouw timmerman

Trapbekleding verwijderen

Vanaf €59 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 2962 timmermannen in jouw regio

Trapbekleding verwijderen? Boek via Zoofy eenvoudig een vakman voor het verwijderen van bekleding van de trap. Géén gedoe met offertes.

Regel nu jouw timmerman
6 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 4 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Laat je trapbekleding verwijderen

Boek via Zoofy eenvoudig een professional voor het verwijderen van trapbekleding. Geen gedoe met offertes of voorrijkosten.

Trapbekleding laten verwijderen

Het verwijderen van trapbekleding is afhankelijk van de soort bekleding die er momenteel op de trap zit. Voor harde vloeren zoals hout of laminaat kunt je gebruik maken van een priem en hamer om de naden los te maken. Voor zachte vloeren zoals tapijt of linoleum moet je waarschijnlijk een mes gebruiken om de bekleding los te snijden.

Er zijn een paar dingen waar je op moet letten bij het verwijderen van trapbekleding. Ten eerste moet je ervoor zorgen dat je werkt met een scherp mes of priem om beschadiging van de trap te voorkomen. Ten tweede moet je ervoor zorgen dat je werkt in een goed geventileerde ruimte, aangezien sommige soorten bekleding gassen kunnen afgeven die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid.

Het is vaak beter om trapbekleding te laten verwijderen door een vakman, vooral als je niet zeker weet hoe je dit op een veilige en efficiënte manier moet doen. Een vakman zal de juiste gereedschappen en technieken hebben om de bekleding snel en zonder beschadiging van de trap te verwijderen.

Andere timmermansklussen op Zoofy
Kruipluik maken

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af