Elektricien Dordrecht
15 recensies

Onze elektriciens in Dordrecht staan voor je klaar

bijv. 'Stopcontact plaatsen'
Waarom Zoofy?
  • De laatste aanvraag was 2 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 180 klusaanvragen.
  • Ruim 100.000 mensen gingen je voor.
  • Geen voorrijkosten.
  • Wij regelen de beste prijs voor je.
Meer dan 3.000 elektriciens, loodgieters, cv monteurs, schilders, slotenmakers, dakdekkers, klusjesmannen, timmermannen en witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Elektricien Dordrecht

Als de stroom weer eens uitvalt slaan de stoppen vaak letterlijk en figuurlijk door. Lang niet altijd is de oorzaak makkelijk te vinden. Er kan in de bekabeling een kortsluiting ontstaan door een beschadiging, of je waterkoker kan net iets te veel energie vergen. Wat de oorzaak ook is; onze elektriciens staan altijd voor je klaar! 

Populaire Elektricien klussen Toon alle klussen
Populaire Elektricien klussen

Recensies van klanten over de Elektriciens van Zoofy in Dordrecht

De Elektriciens van Zoofy in Dordrecht werden beoordeeld als 4,7 van 5 sterren met meer dan 15 recensies

Tini
donderdag 14 maart 2019, Elektricien per uur

Snel en nauwgezet klaarde Eric de klus. Hij is bovendien iemand die met je meedenkt en oplossingen aandraagt, waaraan je zelf nog niet had gedacht.

Mevr
vrijdag 30 november 2018, Elektricien per uur

Heel vriendelijk en het heeft het werk netjes verricht.

Joyce
woensdag 19 september 2018, Lichtschakelaar installeren / repareren

Was snel en duidelijk. Beetje jammer dat ik zelf niet goed had gekeken en nu dus de hoofdprijs van een heel uur betaal. Voor een klus van 10 minuten

Jadranka
donderdag 13 september 2018, Perilex stekker aansluiten

Hele aardige gozer en die andere man die er bij was ook! Ze waren er heel snel, nog geen tien minuten nadat ik gebeld had! Ik ben super blij..bedankt voor de goede service!

Edwin
vrijdag 17 augustus 2018, Groepenkast plaatsen

Vakkundig, vriendelijk.

Onze Elektriciens zijn hier aan het werk

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Alle Elektricien klussen op een rijtje

Dordrecht en omgeving

De betreffende elektricien kan je uiteraard helpen bij kortsluiting of als de stroom is uitgevallen maar ook op andere vlakken tast hij niet in het duister. Het repareren van schakelaars, aansluiten van apparatuur, een perilex stekker aansluiten en een intercom repareren valt allemaal in het vakgebied van de elektricien. Ze laten je niet in het donker staan en plaatsen met alle liefde stopcontacten en leggen verlichting aan. Zowel binnen als buiten staan onze elektriciens hun mannetje.

Onze gelicenseerde vakmannen sporen het probleem voor je op en lossen dat ook direct voor je op.

Ook in de meterkast zijn onze elektriciens helemaal op hun plek. Zij plaatsen nieuwe groepenkasten of vervangen de oude. Als er een extra groep aangelegd moet worden zorgen ze ook dat je naar alle tevredenheid geholpen wordt. Vaak is het ook handig om een stopcontact in de meterkast te hebben, deze kunnen ook worden geplaatst door onze vaklui. Bekabeling vanuit de meterkast omleggen naar een ander punt in het huis draaien zij hun hand ook niet voor om!

Via Zoofy zorgen wij ervoor dat je geholpen kunt worden op het moment dat het jou uitkomt! Zoek je met spoed een elektricien? We regelen dezelfde dag nog een vakman voor je. Is het een klus zonder grote haast? Ook geen enkel probleem, wij plannen graag een afspraak voor je in op het door jou aangegeven moment. Plan je het verder dan twee dagen vooruit dan kan het ook tegen een lekker goedkoop tarief! Wanneer het een grote klus is wordt een offerteaanvraag geadviseerd. Ook een geheel vrijblijvende offerte is in dat geval mogelijk.

Wij staan verder voor een heldere en klantvriendelijke service. Je betaalt bij ons een uurtarief dat van tevoren duidelijk is. Dit tarief is inclusief BTW en het fijne is dat je geen voorrijkosten hoeft te betalen! Daarnaast krijg je bij een spoedaanvraag binnen 20 minuten bericht over hoe het ervoor staat. Betalen is ook zeer gemakkelijk. Na afronding van de klus ontvang je een Tikkie en factuur met betaallink via de mail. Contant geld is dus niet nodig.