Regel nu jouw elektricien

Perimeterdraad aanleggen

Vanaf €69 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 1518 elektriciens in jouw regio

Perimeterdraad aanleggen? Wanneer je gras wil laten maaien kun je gebruikmaken van een perimeterdraad. Boek via Zoofy een elektricien voor deze klus.

Regel nu jouw elektricien
10 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 5 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Perimeterdraad aanleggen via Zoofy

Perimeterdraad aanleggen? Wanneer je gras wil laten maaien kun je gebruikmaken van een perimeterdraad. Regel via Zoofy eenvoudig een professionele vakman. Je kunt de grensdraad begraven door een kleine sleuf te graven of een wig te spannen en de draad daarin te leggen. In principe hoeft de grensdraad niet diep te liggen. Wij raden aan de draad ongeveer 4 cm diep in te graven. Dit is voldoende voor de meeste robotmaaiers.

Heeft u een elektricien nodig voor perimeterdraad?

Als uw perimeterdraad aangelegd moet worden, heeft Zoofy een gekwalificeerde professionele elektricien voor jou! Is jouw robotgrasmaaier gewend om een grotere ronde te maaien? Dan is het plaatsen van een nieuw begrensingsdraad aan te raden. Hierdoor zal de robotmaaier een andere route rijden. 

Functies sectie:

Onmiddellijke boekingen

Boek een professionele elektricien om je perimeterdraad te komen aanleggen met Zoofy. We hebben professionals door het hele land die klaar staan om jou te helpen. Vaak boek je er al een binnen 20 minuten. 

Professionele beoordelingen

Al onze professionals zijn beoordeeld door eerdere klanten en scoorden gemiddeld een 9,2 op 10 - u weet dus dat je bij een van hen in goede handen bent. Wanneer zij jouw klus oppakken kun je ook de reviews direct bekijken.

Andere elektricienlussen op Zoofy
Elektra Keuring

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af