Regel nu jouw elektricien

Aardlekschakelaar repareren

Vanaf €69 per uur incl. btw

De meeste mensen betaalden €165,- incl aansluitmateriaal en een standaard schakelaar.

Door overbelasting van een groep of een beschadiging aan de elektra in huis kan een aardlekschakelaar uitslaan. Krijg je de schakelaar niet meer aan of blijft het probleem voortduren, maak dan direct een afspraak met een elektricien in de buurt. Deze kan de schakelaar zo voor je vervangen. Tarief is incl BTW en nieuwe aardlekschakelaar. Eventueel meerwerk is niet inbegrepen.

Regel nu jouw elektricien
56 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 8 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Aardlekschakelaar repareren

Het zal niet vaak voorkomen dat een aardlekschakelaar nog te repareren is. Vaak gebruikt een apparaat dat op de aardlek is aangesloten te veel stroom. Oude afwasmachines bijvoorbeeld staan er om bekend om steeds meer stroom te vreten. Het verwarmingselement vraagt steeds meer stroom om warm te worden. Daardoor lijkt het alsof de aardlekschakelaar kapot is. In werkelijkheid is het een stroomverbruiker die op de aardlek is aangesloten.

De elektricien zal deze situatie voor je controleren en kijken waar het aan ligt dat de aardlek het niet goed meer doet. Soms ligt het wel aan de aardlekschakelaar en zal de elektricien kijken of hij de schakelaar kan repareren. Lukt dat niet, dan zal hij voorstellen om een nieuwe te plaatsen.

Boek eenvoudig een geschikte vakman via Zoofy

Hier boek en vind je binnen 20 minuten de geschikte elektricien voor jouw klus. Waar je ook woont in Nederland overal regelen wij de beste elektricien uit de regio. Geen gedoe met offertes, maar direct transparante uurtarieven of zelf vaste prijzen voor services. Zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Grotere elektriciensklus? Bekijk dan de mogelijkheid voor een elektricien voor een halve dag of halve week.

Bekijk hier andere elektriciensklussen op Zoofy

Hotelschakelaar
Elektra keuring
Audio aansluiten

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af