Elektricien Arnhem
18 recensies

Onze elektriciens in Arnhem staan voor je klaar

bijv. 'Stopcontact plaatsen'
Meer dan 3.000 Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Elektricien Arnhem gezocht (met spoed)?

Last van kortsluiting? Of heb je een elektricien uit Arnhem nodig voor het uitbreiden van de groepenkast, wij staan voor je klaar. Je regelt binnen 2 minuten een afspraak op onze website wanneer het jou uitkomt. Voor alle klussen op het gebied van elektra hebben wij een erkende vakman voor je klaar staan.

Populaire Elektricien klussen Toon alle klussen
Populaire Elektricien klussen

Recensies van klanten over de Elektriciens van Zoofy in Arnhem

De Elektriciens van Zoofy in Arnhem werden beoordeeld als 4,6 van 5 sterren met meer dan 18 recensies

Etty
vrijdag 3 mei 2019, Stroom uitgevallen / kortsluiting

Meneer Reuvekamp was er binnen een half uur, volgende dag het zelfde euvel ,meneer Reuvekamp heeft in overleg met mij de zelfde dag een nieuwe meterkast geplaatst.

Hans
maandag 15 april 2019, Elektricien per uur

Snelle probleemanalyse. Heel praktisch in aanpak. Probleem goed verholpen. Snel en keurig gewerkt. Aanrader!

Rene
zaterdag 30 maart 2019, Elektricien per uur

Zeer snel gereageerd en goed meegedacht. Erg tevreden.

Monique
woensdag 13 maart 2019, Elektricien per uur

De klus is geklaard en Gerrit is een top vakman. Wist direct het op te lossen. En zelfs nog wat extra’s gedaan!

Nicole
dinsdag 12 februari 2019, Elektricien per uur

Iets paste niet en moest aangepast worden. Een flinke klus. Maar Toon ging onverdroten voort! En met resultaat, alles past en werkt naar behoren.

Bianca
zaterdag 2 februari 2019, Stroom uitgevallen / kortsluiting

Rob was zeer vriendelijk en heeft het probleem professioneel verholpen.

Ronald
donderdag 29 november 2018, Elektrisch apparaat aansluiten

Ik ben zeer tevreden over hem. Hij was keurig op tijd, beoordeelde de situatie, gaf aan wat de oroblemen waren, dacht mee over een mogelijke opliosing en voerde die op mijn verzoek direct uit. Ook instrueerde hij mijn behaarde schoonmoeder en de hulp in de huushouding over het gebruik. Mijn. complimenten. Een mogelijk verbeterpunt schiet mij niet te binnen.

O. avci
zondag 25 november 2018, Intercom repareren / plaatsen

Snelle reactie, fijn contact en snel gemaakt!

De Elektriciens van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Elektricien klussen op een rijtje

In welke wijken hebben we elektriciens in Arnhem

Waar je ook woont in Arnhem, we komen overal bij je langs. Of je nou in Noord, Oost, Zuid of West woont, in Presikhaaf, Het Dorp, De laar, in de buurt van Gelredome, en Malburgen. Onze ervaren elektriciens helpen je graag.

Heb je een spoedklus? Geen probleem. Wij beschikken over een lokaal netwerk van vakmannen. Daardoor weet je zeker dat er altijd iemand in de buurt is die komt helpen. Je kunt 24 uur per dag gebruik maken van onze website. Zo regel je in een paar klikken een van onze elektriciens die op de juiste wijze kan helpen bij jouw klus of probleem. Zo kun je ook alle soort elektrische apparaten door een van onze vakmannen laten vervangen of aansluiten. Onze elektriciens zijn je graag van dienst. Binnen 20 minuten heb je een bevestiging van de afspraak in je mail. Er komt dan vandaag dan nog een elektricien langs. Kan je elektrawerk even wachten? Of betaal je liever een lager tarief? Regel hem dan morgen of op een ander moment. De erkende elektricien kan de klus dan beter inplannen in zijn agenda en dat scheelt geld. Hij rekent trouwens geen voorrijkosten. Of je nou met spoed of op afspraak iemand regelt. Met hun jarenlange ervaring is geen enkele klus een probleem. Of er nu een stopcontact aangelegd moet worden, een kookplaat aangesloten moet worden of dat er een extra groep aangelegd moet worden. Bij Zoofy ben je aan het juiste adres. De prijzen voor een goede elektricien in Arnhem liggen tussen de 60 Euro en 75 Euro. Dat laatste vooral als je met spoed iemand nodig hebt. Plan je in voor een later moment, dan betaal je 60 Euro per uur. Inclusief BTW. En zonder voorrijkosten.