Lichtsensor installeren

Vanaf €65 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 292 Elektriciens bij jou in de buurt

Op sommige plekken in en buiten het huis is het handig als lampen vanzelf aangaan als het donker wordt. Soms komt er meer bij kijken dan je denkt. Bijvoorbeeld het plaatsen van een transformator of doortrekken van kabels. Omschrijf je klus en maak een afspraak met een elektricien in de buurt.

Nu regelen
1 recensies
Waarom Zoofy?
  • De laatste aanvraag was 11 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 216 klusaanvragen.
  • Ruim 100.000 mensen gingen je voor.
  • Geen voorrijkosten.
  • Wij regelen de beste prijs voor je.

Hoe werkt Zoofy?

Selecteer een klus of dienst

Per uur kan ook. Spoed? Geen probleem!

Vakmensen krijgen een melding

Als een vakman bij jou in de buurt de klus pakt krijg je een bevestiging

De vakman komt bij je langs

En klaart de klus! Daarna ontvang je van ons een factuur.

Eenvoudig achteraf betalen

Je betaalt Zoofy achteraf via Tikkie of iDeal

Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Onze Elektriciens zijn hier aan het werk

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Lichtsensor

Wil je dat de lampen automatisch aangaan? Dan heb je een lichtsensor nodig. Op onze website regel je snel en gemakkelijk een afspraak met een elektricien.

Een lichtsensor kan zowel binnen als buiten het huis gebruikt worden. Als het s'ochtends of s'avonds donker is en je hebt een sensor is het veiliger voor jou, doordat je dan kan zien waar je loopt. Maar ongewenste personen die niet op jouw terrein horen te zijn, kunnen niet ongezien hun gang gaan doordat het licht aanspringen.

Een lichtsensor heeft een aantal voordelen. Met een sensor bespaar je stroom als je thuiskomt in het donker. De lamp hoeft dan niet de hele avond aan te staan. De sensor kan de lamp aan laten gaan als je bij je deur aankomt. Zoals eerder gezegd is het ook een middel om inbrekers af te schrikken. Zij worden opgeschrikt door het licht dat aangaat als ze door het gebied lopen dat de sensor registreert. Waar je dan wel op moet letten, is dat de sensor een goede reikwijdte heeft. Als dat niet het geval is kan het zijn dat de lamp te laat aangaat. Onze elektricien kan helpen door de lichtsensor zo in te stellen dat hij perfect werkt. De meeste lichtsensoren hebben vergelijkbare technieken, Al zitten er verschillen in. Zo is er ook een schemersensor die aangaat op de namiddag en in de nacht blijft branden. Als er dan weer zon licht is gaat de lamp uit. Aan een sensor zitten voordelen die ervoor zorgen dat jij energie kan besparen en die je huis een stukje veiliger maken. Een nadeel zou kunnen zijn dat de lamp ook aan kan gaan als bijvoorbeeld de kat van de buren voor de sensor loopt.

Binnenshuis wordt een lichtsensor vrijwel het meeste gebruikt in een voorraadkast of toilet. Dit zijn ruimtes waar licht niet lang hoeft te branden. Een sensor in huis wordt vaak aan het plafond geplaatst. Op die manier heeft de sensor een reikwijdte binnen de gehele ruimte.

Onze elektricien heeft bij jou zo een lichtsensor geplaatst en geïnstalleerd. Zo kun jij de voordelen van een lichtsensor goed benutten.