Regel nu jouw elektricien

Stopcontact plaatsen / verplaatsen

Vanaf €59 incl. btw

Mensen betaalden gemiddeld €89,- incl aansluitmateriaal en een standaard stopcontact.

Soms zit een stopcontact net op de verkeerde plek. Bijvoorbeeld op de plaats waar eigenlijk een kast komt te staan. Het stopcontact kun je dan eenvoudig laten verplaatsen. Omschrijf wat er moet gebeuren en maak direct een afspraak met een elektricien in de buurt.

Regel nu jouw elektricien
427 recensies
Waarom Zoofy?
 • Je klus verzekerd met het garantiepakket
 • De plek voor jouw spoedklus!
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
 • Geen voorrijkosten.
 • De laatste aanvraag was 10 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Stopcontact plaatsen of verplaatsen

Heeft u behoefte aan nieuwe stopcontacten? Of bent u verhuisd en zitten er stopcontacten op een vervelende plek? Dan heeft u veel aan de diensten van een elektricien van Zoofy. Onze elektriciens zijn gespecialiseerd in stopcontacten plaatsen en stopcontacten verplaatsen. Hierdoor weet u zeker dat dit op een veilige en juiste manier gedaan wordt. Er zijn verschillende soorten stopcontacten die geplaatst kunnen worden. De elektriciens bij Zoofy zijn betrouwbaar en de diensten zijn van een voordelige prijs. Regel nu de vakman voor het aanleggen van een stopcontact.

Verschillende mogelijkheden van een elektricien van Zoofy

Wij bieden verschillende mogelijkheden aan voor stopcontacten. Zo kan het zijn dat je behoefte hebt aan extra stroom op een plek waar nog geen stopcontact in de buurt is. Hiervoor kan onze elektricien langskomen om een nieuw stopcontact te plaatsen. Het kan ook zijn dat er een stopcontact achter een muurtje zit. Dit is natuurlijk zonde en dan heb je er veel aan om het stopcontact te verplaatsen. Ook hiervoor ben je bij ons in goede handen. Onze elektriciens hebben veel ervaring met stopcontacten plaatsen en weten met welke dingen er rekening gehouden dient te houden tijdens het aanleggen of stopcontacten verleggen. Je wilt natuurlijk dat het op een veilige en kwalitatieve manier gedaan wordt.

stopcontact

Stopcontact plaatsen

Stel je voor: Je zit lekker onderuit op de bank een spelletje te spelen op de tablet. Maar je krijgt een melding dat de batterij bijna leeg is. Er zit geen stopcontact in de buurt en je hebt geen zin om helemaal naar de andere kant van de kamer te lopen. Dit komt vaak voor en is erg irritant. Je hebt dan behoefte aan extra stroom. Wij kunnen gemakkelijk en voordelig kwalitatieve stopcontacten plaatsen op een plek naar wens.

Er zijn enorm veel mogelijkheden tot het plaatsen van stopcontacten. Zo kunnen ze bijna overal in en buiten huis geplaatst worden, voor het installeren van een tuinlamp. De enige vereiste is dat er een elektrakabel naar de desbetreffende plek getrokken moet worden. Als er nog geen kabel ligt en aangelegd dient te worden, kunnen onze elektriciens dit er ook bij doen. Hierdoor wordt de klus en de kosten dus ook hoger. Hieronder vind je een aantal mogelijkheden:

 • Stopcontact in de badkamer; dit kan handig zijn voor het föhnen van de haren. Hierbij is het wel goed om te weten dat er in sommige gevallen kabels achter tegels getrokken moeten worden. Dit is een intensieve klus en zorgt voor hogere kosten.
 • Stopcontact in de tuin; hiermee kan je lekker op de lounge relaxen en tegelijkertijd je muziek box opladen. Of wil je gebruik maken van een heater tijdens koudere avonden? Dan is er een stopcontact in de tuin benodigd.
 • Stopcontact in de meterkast; als er nog geen stopcontact in de meterkast hangt, is het aan te raden dit te laten plaatsen. Dit komt vaak voor bij nieuwe huizen. Het is aan te raden om het stopcontact in de meterkast door onze ervaren en professionele elektricien aan te laten leggen in plaats van zelf te doen. Je zit natuurlijk niet te wachten op een ongelukje in de meterkast.
 • Stopcontact in de keuken; het is fijn om voldoende stroom te hebben in de keuken om meerdere apparaten tegelijkertijd aan te sluiten. Zo kan je makkelijk thee en koffie tegelijkertijd zetten als je visite hebt. Of je elektrische oven aansluiten
 • Stopcontact in een caravan; op vakantie wil je natuurlijk ook voldoende stroom hebben. Onze elektriciens helpen je graag met het plaatsen van een stopcontact.

Stopcontact verplaatsen

Je bent net verhuisd en bezig met het inrichten van jouw slaapkamer. Je komt erachter dat er een stopcontact net onhandig achter een kast terecht komt. Een nieuwe kast wil je natuurlijk niet kopen. De oplossing hiervoor is het stopcontact verplaatsen. Onze elektriciens kunnen gemakkelijk het stopcontact verplaatsen naar een locatie naast de kast. Een ander voorbeeld komt vaak voor bij oudere huizen. Hierbij zie je vaak dat er stopcontacten hoger in de ruimte zijn geplaatst. Het is natuurlijk irritant om er de hele tijd tegenaan te moeten kijken. Onze elektriciens kunnen gemakkelijk een stopcontact verleggen naar een lagere plek. Als je een stopcontact wilt verplaatsen trekt de elektricien de elektra van een bestaande wandcontactdoos naar een nieuwe plek. Dit gaat meestal over een paar meter. Mocht je het stopcontact willen verplaatsen naar een totaal nieuwe plek, is het verstandiger om een nieuw stopcontact te laten plaatsen in plaats van het huidige stopcontact verplaatsen.

Voordelen inschakelen elektricien bij Zoofy

Je kunt natuurlijk zelf proberen om een stopcontact te plaatsen. Dit is een gevaarlijke klus en je wilt niet dat dit fout gaat. Een klein foutje kan enorm vervelende gevolgen hebben. Verder ben je ook niet verzekerd mocht er iets fout gaan. Wij hebben bij Zoofy veel gespecialiseerde elektriciens graag een stopcontact komen plaatsen of een stopcontact komen verleggen. Bovendien heeft het inschakelen van een elektricien bij Zoofy de volgende voordelen:

 • Wij hebben veel elektriciens op verschillende locaties in Nederland. Zo heb je snel een afspraak!
 • Wij werken alleen met gecertificeerde elektriciens. Hierdoor weet je zeker dat de klus in goede handen is!
 • Je klus is bij Zoofy verzekerd tot 2,5 miljoen!
 • Een erkend elektricien is zelf ook verzekerd, waardoor alle foutjes ook verzekerd zijn!
 • Je betaalt geen voorrijkosten bij Zoofy!
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2!
 • Je kan achteraf gemakkelijk betalen met een Tikkie of iDeal! 

Stopcontact verplaatsen kosten

Prijzen van een stopcontact plaatsen en verplaatsen

De kosten van een stopcontact plaatsen en een stopcontact verleggen kunnen veel verschillen. U kunt een elektricien bij Zoofy inschakelen vanaf €65 per uur inclusief btw. Hiernaast ligt het aan de klus welke kosten erbij komen. Dit ligt aan de materialen die benodigd zijn en de plek waar het stopcontact wordt geplaatst. Hoe langer de kabel moet zijn, hoe langer de klus duurt. Een stopcontact verplaatsen duurt over het algemeen korter dan een nieuw stopcontact plaatsen. Hiernaast zit er een prijsverschil tussen inbouw en opbouw stopcontacten. Bij een inbouw stopcontact zit de wandcontactdoos in de muur verwerkt en bij de opbouw stopcontacten steekt de wandcontactdoos tot ongeveer 5 centimeter uit de muur. Een elektricien is vaak langer bezig met het bevestigen van een wandcontactdoos in de muur, waardoor de prijs omhoog gaat.

Prijzen van een stopcontact in meterkast plaatsen

Als u een stopcontact in een meterkast wilt laten plaatsen kunt u een elektricien inhuren vanaf €79 per uur inclusief btw en wandcontactdoos. Het is verstandig om dit door een elektricien te laten doen. Deze klus is intensiever dan een gemiddeld stopcontact, vandaar dat de kosten hoger liggen.

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach