Elektricien in Leeuwarden gezocht?

Op zoek naar een betrouwbare elektricien in Leeuwarden? Maak het jezelf gemakkelijk! Bestel direct een van onze 70+ elektriciens in Leeuwarden tegen vooraf gecommuniceerde tarieven voor wanneer het jou uitkomt. Ieder elektricien klusje zo geregeld.

bijv. 'Stopcontact plaatsen'
Waarom Zoofy?
 • Je klus verzekerd met het garantiepakket
 • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
 • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
 • De laatste aanvraag was 4 minuten geleden.
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
 • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Elektricien Leeuwarden nodig?

Ben je op zoek naar een elektricien in Leeuwarden en omgeving, dan ben je bij klusplatform Zoofy aan het juiste adres! Er zijn maar liefst 100+ elektriciens in Leeuwarden en omgeving beschikbaar die voor je klaar staan om je te helpen bij al je elektra klussen. Of je nu een extra stopcontact nodig hebt, een storing moet oplossen of je hele elektrische systeem moet vervangen, er is altijd een elektricien in Leeuwarden beschikbaar om al je elektricienklussen professioneel en efficiënt uit te voeren.

100+ elektriciens in Leeuwarden beschikbaar voor jou

De elektriciens in Leeuwarden met wie Zoofy samenwerkt zijn zorgvuldig geselecteerde, betrouwbare en professionele elektriciens. Alle elektriciens hebben ruime ervaring op het gebied van elektra. Maak je geen zorgen over apparatuur of materiaal voor de elektra klus, de elektriciens beschikken over de juiste elementen zodat ze jou op professionele wijze kunnen helpen bij elke elektrische installatie.

Is de klus afgerond dan maakt de elektricien via de Zoofy app een factuur voor jou aan en kun je die eenvoudig en snel via de QR code of online via iDeal betalen. Maak je gebruik van de Zoofy app? Dan zijn al jouw klussen makkelijk en overzichtelijk in de Zoofy app te zien.

Waarom een professionele elektricien inhuren in Leeuwarden?

Het werken met elektriciteit vereist expertise en ervaring om ervoor te zorgen dat alles veilig en volgens de geldende normen wordt uitgevoerd. Een professionele elektricien beschikt over de kennis om elektrische problemen op te lossen, installaties correct uit te voeren en de veiligheid van jouw woning of bedrijf te waarborgen.

Wat kost een Elektricien in Leeuwarden?

Benieuwd naar kosten voor elektricien Leeuwarden. Onze tarieven zijn gebaseerd op de gemiddelden die in de regio Leeuwarden door elektriciens worden gevraagd. Het normale tarief voor een elektricien in Leeuwarden komt daarmee op 69 euro incl. btw. Voor een spoedklus (dezelfde dag of morgen) of een afspraak in het weekend of de avond is er sprake van een toeslag. In het uurtarief zijn een aantal vaste kosten van de vakman opgenomen. Bij Zoofy betaal je géén voorrijkosten. Steeds meer elektricien klussen hebben ook een vaste prijs. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Bekijk ook onze prijsgidsen.

Steeds meer elektricien Leeuwarden klussen met vaste prijzen

Naast transparantie staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. Ook steeds meer elektricien klussen hebben een vaste prijs. Voor de exacte elektricien prijzen schiet je jouw klus in en selecteer je een of meerdere datums. Zodra je een datum hebt gekozen zie je de prijzen. Staat jouw klus er niet tussen? Selecteer dan elektricien per uur.

Elektricien Tarieven Leeuwarden Tarieven incl. BTW
Elektricien per uur v.a.€69/u
met spoed v.a.€90/u
servicekosten v.a.€24,95
optionele garantie v.a.€4,95

Elektricien met spoed nodig in Leeuwarden? Geen probleem!

Elektricien met spoed nodig in Leeuwarden? Bij Zoofy.nl begrijpen we dat elektrische noodsituaties zich op de meest onverwachte momenten kunnen voordoen en dat je soms met spoed een elektricien in Leeuwarden nodig hebt. Daarom bieden we ook elektricien spoeddiensten aan, zodat je direct hulp kunt krijgen wanneer je die nodig hebt.

Of het nu midden in de nacht is, in het weekend of tijdens een feestdag, onze elektriciens in Leeuwarden staan paraat om snel te reageren op jouw oproep en de dringende elektrische problemen op te lossen. Jouw veiligheid staat voorop, en we zijn er om ervoor te zorgen dat jouw elektrische problemen snel en professioneel worden verholpen, 24/7.

Elektricien Leeuwarden voor diverse wijken en omliggende dorpen van Leeuwarden

Als je in Leeuwarden woont, ben je ongetwijfeld trots op de historische charme en de levendige sfeer van deze stad in het noorden van Nederland. Leeuwarden is niet alleen bekend om zijn culturele erfgoed en prachtige grachten, maar ook om zijn moderne levensstijl. En in deze moderne levensstijl speelt elektriciteit een cruciale rol.

Of je nu in een oud grachtenpand in het centrum van de stad woont of in een gezellig dorpje in de buurt, elektricienklussen zijn onvermijdelijk. In dit uitgebreide artikel zullen we de verschillende elektricienklussen bespreken die in Leeuwarden en omliggende gebieden voorkomen, en laten we zien hoe Zoofy je kan helpen bij het vinden van de juiste elektricien voor elke klus.

Vind & boek een elektricien in Leeuwarden 

Als het op elektriciteit aankomt, is veiligheid de hoogste prioriteit. Of je nu elektriciteitsproblemen thuis wilt oplossen, je elektrische systeem wilt upgraden of een nieuwe installatie nodig hebt, het is essentieel om een professionele elektricien in te schakelen. Leeuwarden heeft een diverse gemeenschap, en dat betekent een grote verscheidenheid aan huizen en bedrijfspanden met verschillende elektrische behoeften. Laten we eens kijken naar enkele van de meest voorkomende elektricienklussen in Leeuwarden en de omliggende gebieden.

Elektricienklussen in Leeuwarden Centrum

Het centrum van Leeuwarden is rijk aan geschiedenis en architectuur. Veel huizen en gebouwen zijn decennia, zo niet eeuwen oud. Hier zijn enkele veelvoorkomende elektricienklussen in het stadscentrum:

1. Elektrische Bedrading en Verlichting: Oude huizen in het centrum hebben vaak verouderde elektrische bedrading en verlichtingssystemen. Een elektricien kan helpen bij het vervangen van verouderde bedrading, het installeren van nieuwe stopcontacten en het upgraden van verlichtingsarmaturen om energiezuiniger te zijn.

2. Stopcontacten Toevoegen: Met de groeiende vraag naar elektronische apparaten hebben veel mensen behoefte aan extra stopcontacten in hun oude huizen. Een elektricien kan nieuwe stopcontacten installeren op strategische locaties.

3. Elektrische Inspecties: Veel historische gebouwen moeten periodiek worden geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de huidige elektrische veiligheidsnormen. Een erkende elektricien kan deze inspecties uitvoeren en eventuele problemen identificeren.

Elektricien Leeuwarden en de Omliggende Dorpen

De omliggende dorpen van Leeuwarden hebben hun eigen unieke kenmerken en elektricienklussen. Hier zijn enkele veelvoorkomende klussen die je kunt tegenkomen:

1. Elektrische Noodreparaties in Stiens, Goutum, of Wergea: Of je nu in Stiens, Goutum, of Wergea woont, elektrische noodsituaties kunnen overal voorkomen. Een elektricien kan snel ter plaatse zijn om problemen zoals stroomuitval of kortsluiting op te lossen.

2. Nieuwbouwprojecten: In dorpen in de buurt van Leeuwarden zijn nieuwe woonwijken in ontwikkeling. Elektriciens spelen een cruciale rol bij het leggen van de basis voor elektrische systemen in deze nieuwe huizen.

3. Duurzaamheid: In een tijd waarin duurzaamheid hoog in het vaandel staat, zijn veel dorpsbewoners geïnteresseerd in het installeren van zonnepanelen en andere energiebesparende maatregelen. Een ervaren elektricien kan helpen bij het plannen en installeren van deze systemen.

Hoe Zoofy je kan helpen

Nu je bekend bent met de verschillende elektricienklussen die in Leeuwarden en omliggende dorpen voorkomen, vraag je je misschien af hoe Zoofy je kan assisteren bij het vinden van de juiste vakman voor de klus. Zoofy is een online platform dat het gemakkelijk maakt om betrouwbare en gekwalificeerde elektriciens in Leeuwarden en de omgeving te vinden.

Waarom voor een elektricien via Zoofy.nl in Leeuwarden?

 1. Snel en Eenvoudig: Met Zoofy kun je snel een elektricien vinden door simpelweg je postcode in te voeren en het type klus te selecteren.

 2. Geverifieerde Vakmensen: Alle elektriciens op Zoofy zijn zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd op hun kwalificaties en ervaring.

 3. Transparante Prijzen: Je ontvangt direct een prijsindicatie voor de klus, zodat je geen verrassingen hebt bij de factuur.

 4. Flexibiliteit: Zoofy begrijpt dat elektriciteitsproblemen zich op elk moment kunnen voordoen. Daarom kun je 24/7 een afspraak maken.

 5. Recensies en Beoordelingen: Lees de recensies van andere klanten om een idee te krijgen van de ervaringen met de elektricien van jouw keuze.

Of je nu in het historische centrum van Leeuwarden woont of in een van de prachtige dorpen in de omgeving, Zoofy staat voor je klaar om je te helpen met al je elektricienklussen. Je kunt vertrouwen op de expertise van de elektriciens die via Zoofy beschikbaar zijn.

Elektricienklussen zijn onvermijdelijk in Leeuwarden en omliggende dorpen, of je nu in een oud grachtenpand in het centrum van de stad woont of in een rustig dorp geniet van de landelijke charme. Het vinden van de juiste elektricien kan een uitdaging zijn, maar met Zoofy is het gemakkelijker dan ooit. We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het begrijpen van de elektricienklussen in deze prachtige regio en hoe Zoofy je kan ondersteunen bij het vinden van de perfecte professional voor jouw behoeften. Bezoek Zoofy.nl vandaag nog en laat je elektricienklus zonder gedoe oplossen!

Zoofy is het platform om een elektricien in Leeuwarden te boeken

Of je nu in de binnenstad van Leeuwarden woont, in een rustige buurt aan de rand van de stad, of ergens daartussenin, Zoofy.nl is jouw partner voor al jouw elektricienklussen. Onze professionele elektriciens staan klaar om jou te helpen met elektrische problemen, installaties en renovaties.

Boek vandaag nog jouw elektricien via Zoofy.nl en geniet van een veilige en efficiënte elektrische omgeving in jouw huis of bedrijf in Leeuwarden en omliggende dorpen. Wij zijn er om jou te helpen, waar je ook woont in deze prachtige regio.

Bekijk een van de vele elektricien klussen:

Stoppenkast plaatsen
Verlichting aanleggen
Kabel doortrekken

Bekijk de top 2 beste elektriciens in Leeuwarden

5/5 - 8 reviews

Carl Klushulp Carl Dijkstra elektricien

5/5 - 8 reviews

Leeuwarden
8 klussen uitgevoerd
Naar tevredenheid

Boek een elektricien

5/5 - 13 reviews

Slim! Roberto Hiemstra elektricien

5/5 - 13 reviews

Leeuwarden
13 klussen uitgevoerd
kortsluiting , elektrapunt , intercom
klus is perfect voltooid! Roberto is zelf een heel vriendelijke gezellige man en weet waar hij over praat + meneer denkt ook mee met alternatieven en oplossingen. Dik tevreden!

Boek een elektricien

Boek direct een betrouwbare elektricien in Leeuwarden

Elektricien Leeuwarden? Onze elektriciens in Leeuwarden zijn 7 dagen per week beschikbaar en zijn op ieder moment te boeken. Of je nu een extra stopcontact in de meterkast wilt laten plaatsen of een reparatie van de intercom nodig hebt, de elektriciens op Zoofy staan voor je klaar.

Heb je dringend hulp nodig omdat je zonder stroom zit? Geen zorgen, ook in geval van spoed is een elektricien in Leeuwarden zo geboekt. Via Zoofy regel je snel, makkelijk en betrouwbaar een professionele elektricien voor al je elektra klussen.

Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af