Regel nu jouw elektricien

Kabelgoot aanleggen

Vanaf €69 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 1679 elektriciens in jouw regio

Wanneer je gek wordt van al die kabels in huis, kan een kabelgoot de oplossing zijn. Het is minder ingrijpend dat wegwerken in de muur en is relatief snel gedaan. Een vakman zal de goot netjes aan de muur of langs het plafond bevestigen en de kabels er doorheen trekken. Hulp nodig? Maak dan een afspraak met een elektricien bij jou in de buurt.

Regel nu jouw elektricien
9 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 7 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Kabelgoot aanleggen

Kabelgoten zijn er in veel verschillende soorten en maten. Als je aan privé gebruik denkt dan heb je de standaard modellen die bij woonwinkels te koop zijn. Deze kabelgoten schroef je heel simpel onder je bureau en daar verberg je vervolgens alle kabels in die je anders op de grond zou leggen. Deze kabelgoot geeft een opgeruimd gevoel, omdat alle kabels niet meer in het zicht liggen. Andere soorten kabelgoten die je thuis gebruikt zijn de soort met een plakstrip op de achterkant. Vaak zijn deze kabelgoten ook voorzien van een kliksysteem waardoor ze makkelijk in gebruik zijn. Deze kabelgoot is voornamelijk handig voor elektriciteitsdraden die van buiten uit de muur naar binnen komen. Op die manier kijk je niet aan tegen een draad, maar is dit mooi weg gewerkt en meestal bijna praktisch onzichtbaar. 

Waar gebruik je kabelgoten voor

Naast kabelgoten die je thuis gebruikt heb je ook kabelgoten die voornamelijk worden gebruikt voor bedrijfsmatige doeleinden. De twee bekendste zijn de RVS variant die over het algemeen aan het plafond wordt gemonteerd en wandgoot waarin vaak ook stopcontacten en UTP aansluitingen zitten. Deze kabelgoten zorgen er niet alleen voor dat de werkomgeving er netjes en prettig uitzien. Ze hebben ook een praktische functie. Zo voorkom je een wirwar aan kabels waarvan je niet meer weet welke kabel waar vandaan komt. Daarnaast biedt deze kabelgoot ook bescherming voor de kabel, ze hangen namelijk hoog in de lucht. Hier zal de kabel niet snel kapot gaan en zijn ze ook beschermt tegen het eventuele vocht wat in de omgeving hangt.  

Of je nou een kabelgoot nodig hebt voor thuis of voor je bedrijf, Zoofy regelt snel de juiste elektricien voor jouw klus. Voor het simpel aanleggen van een kabelgoot zal de vakman direct bij je langskomen om de klus te klaren. Voor het plaatsen van een bedrijfsmatige kabelgoot zal de vakman graag eerst even langskomen om de situatie op te nemen. Deze oplossingen zijn namelijk vaak maatwerk en er moeten dan ook specifieke materialen voor elke klus besteld worden.

Hoe werkt het?

Voer je postcode in op Zoofy en je ziet gelijk welke tarieven er gehanteerd worden. Het uurtarief wat je op de website ziet is inclusief btw en er worden ook geen voorrij kosten gerekend. Zo weet je dus altijd direct waar je aan toe bent. Via Zoofy kan je ook altijd direct kijken wie er bij je langs komt? Je krijgt namelijk een mailtje met de naam en bedrijfsnaam, vervolgens kun je via onze website de beoordelingen van de vakman zien. Op die manier weet je dus altijd dat het werk dat bij jou gedaan wordt door een goede vakman wordt opgepakt.  

Betalen via Zoofy kan heel gemakkelijk op verschillende manier. Cash afrekenen kan altijd en vaak beschikken de vakmannen ook over een pinapparaat. Is dat niet het geval? Geen paniek, je kan altijd achteraf via de factuur betalen die je van ons naar je email gestuurd krijgt. Voor vragen of opmerkingen kun je ook altijd een medewerkers spreken. We zijn op verschillende manieren te bereiken, namelijk via de telefoon, mail en Whatsapp. Hopelijk kan één van onze elektriciens jou snel helpen met je klus!

Andere elektricien klussen op Zoofy

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach