Regel nu jouw elektricien

Energieverbruik onderzoek

Vanaf €69 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 3603 elektriciens in jouw regio

Ben je benieuwd naar meer inzichten in jouw energieverbruik? Laat dan jouw energieverbruik onderzoeken via Zoofy. Onze vakman kan inzicht geven in jouw verbruik.

Regel nu jouw elektricien
2 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 7 minuten geleden.

Laat jouw energieverbruik onderzoeken

Hoge energierekeningen? En je weet niet waar al het verbruik vandaan komt? Laat dan een elektricien onderzoeken welke apparaten veel energie verbruiken. Ook kun je jouw gasverbruik laten onderzoeken.

Ontdek het energieverbruik van uw woning

Zoofy helpt je de beste manier te vinden om het energieverbruik van je huishouden te verminderen en geld te besparen op elektriciteitsrekeningen. Zo weet je achteraf precies welke apparaten in jouw huis energie slurpen. En welke dus beter op den duur vervangen kunnen worden.

Functies sectie:

Gratis, gemakkelijk en probleemloos

Met Zoofy kun je een professionele elektricien vinden om het energieverbruik van je huis te onderzoeken - zonder voorrijkosten of offertes. Bij Zoofy zie je namelijk vooraf al uurtarief, zodat jij niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Professioneel met ervaring

Onze professionals hebben een gemiddelde score van 9,2 op 10 en beschikken over een KvK en verzekerd voor jouw gemoedsrust. Haal de druk eraf en boek vandaag nog een professional!

Boek met slechts één klik

Je kunt met slechts een paar klikken een professional boeken - vind de perfecte professional voor jouw behoeften in 20 minuten of minder! Je hoeft alleen maar aan te geven wanneer de vakman bij jou langs kan komen. En daarbij een kleine omschrijving van de klus. 

Tussenmeter plaatsen
Omvormer installeren
Plaatsen Rookmelder bedraad 2 stuks
Plaatsen Rookmelder bedraad 3 stuks

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach