131
Reviews
4 jaar
Zoofy
Elektricien
Klusjesman
Smart Home

4,95/5 - 131 reviews

TOP PRO

B.R. COMMUNICATIONS B.V.

TOP PRO

4,95/5 - 131 reviews

Elektricien
Klusjesman
Smart Home
's-Gravenhage
131 klussen uitgevoerd
4 jaar in bedrijf bij zoofy als Elektricien, Klusjesman and Smart Home

Over B.R. COMMUNICATIONS B.V. loodgieter

Welkom bij B.R. COMMUNICATIONS B.V., dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio 's-Gravenhage. Inmiddels zijn we 4 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij B.R. COMMUNICATIONS B.V. zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. B.R. COMMUNICA Lees meer...

Reviews over B.R. COMMUNICATIONS B.V.

Binnen een half uurtje was hij er! Thermostaat bleek kapot, heeft een nieuwe gehaald! Klus geklaard en weer door! Fijne man!

Een topper! Communiceert goed, doet meer dan wat je vraagt en neemt echt de tijd om uitleg te geven. Zeker een aanrader!

Super vriendelijk, denkt mee, eindresultaat was prima

Klus geklaard; aardige jongens. Dat het scherm het uiteindelijk niet doet ligt niet aan hen, maar vermoedelijk aan een kapot motortje......

Prettige en goede vakman! Meedenken en netjes werk. Ook vriendelijk. Alleen veeeeel te laat.

Benny kwam binnen een paar uur, ik had een haast klus en hij heeft het perfect en snel opgelost! Zeer vriendelijke en kundige man!

Uitstekende en vriendelijke vakman. Benny voerde de klus snel en effectief uit en we zijn erg blij met het resultaat. Aanrader!

Benny is awesome and fast!

Hij heeft echt meegedacht en toen bleek dat de Termostaat kapot was heeft hij mijn afspraak verzet . Erg fijn geholpen en blijft totdat het goed werkt

Zoofy.nl
4.95

131 reviews

Vergelijkbare Elektriciens in de buurt

"
Boek direct een vakman