Regel nu jouw elektricien

Elektra kabels doortrekken

Vanaf €65 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 1906 elektriciens in jouw regio

Soms is het nodig om elektriciteitskabels vanuit de meterkast via de muur door te trekken naar een andere kamer. Bijvoorbeeld omdat er een extra apparaat aangesloten moet worden. Met een speciale trekveer is dit vaak snel geregeld. Maak daarvoor een afspraak met een elektricien bij jou in de buurt.

Regel nu jouw elektricien
193 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 13 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Kabels trekken

Je hebt eindelijk ruimte voor die thuisbioscoop. Het scherm is in bestelling, de familieverpakking gezoete popcorn staat klaar en de beamer staat je aan te staren; Fonkelnieuw vers uit de doos. Een probleempje, de elektra aansluiting is er nog niet. Een internetverbinding zou ook handig zijn zodat je eindelijk kan Netflixen op groot scherm. En dan wil je nog al je audiokabels netjes weggewerkt hebben zodat je subwoofers er netjes bijstaan. Zelf heb je twee linkerhanden en je bent toch echt rechts, wat nu? Laat je kabel trekken via Zoofy.

Soorten bekabeling trekken

Via Zoofy plan je heel gemakkelijk en snel een afspraak met een elektricien die bekabeling voor onder andere elektra, internet, audio en televisie doortrekt en wegwerkt. De vakmannen van Zoofy voeren de klus op een nette, professionele en betaalbare manier uit en helpen je graag tot alles naar tevredenheid is. Omdat je altijd wordt geholpen door een vakman in de buurt betaal je géén voorrijkosten. En omdat de btw al bij de tarieven op de website is inbegrepen, zul je nooit voor financiële verrassingen komen te staan. 

Kabel doortrekken

Eigenhandig kabels trekken 

Heb je zelf geprobeerd om een kabel door te trekken en hij is geknapt? Dat is knap vervelend omdat ze vaak gelijk muurvast zitten of je kan niet meer bij de kabel. Een vakman heeft hier speciaal gereedschap voor zodat ze de kabel er in een mum van tijd weer uit hebben. Nog beter is om de klus vooraf uit te besteden aan een elektricien. Hij kan namelijk bijvoorbeeld met een trekveer de kabel razendsnel doortrekken. Zo bespaar je een kabel en is de elektricien razendsnel klaar!

Boek nu een elektricien

Erkende elektriciens bij jou uit de buurt 

Wanneer je je postcode invult op de pagina, zie je direct welke elektriciens er bij jou in de buurt zijn. Ook kun je direct zien wat het uurtarief is waarvoor de vakman bij je langs kan komen. Kies je voor een spoedklus? Dan zorgen wij er voor dat er vandaag nog iemand bij je langskomt en je binnen twintig minuten een afspraak hebt. Je kunt natuurlijk ook een afspraak maken voor morgen of een ander moment. Zoofy werkt alleen met vakmannen die van te voren worden gescreend op hun vakkundigheid en betrouwbaarheid. Bovendien kun je middels de reviews per vakman zien hoe andere klanten de vakmannen hebben beoordeeld. Op die manier heb je de garantie dat de vakman die je komt helpen kwaliteit levert en de klus op een goede manier afrondt. Bij elke vakman staat een foto op de website. Zo weet je altijd van tevoren wie je komt helpen. Wel zo prettig!

Gemakkelijk betalen via iDeal 

Als de vakman de klus naar tevredenheid heeft afgerond kun je er voor kiezen om direct te betalen, of om via digitale factuur te betalen. Bij al onze vakmannen kun je contact afrekenen. De meesten hebben een mobiel pinapparaat bij zich waardoor je zelfs vanuit je luie stoel het factuurbedrag kunt pinnen. Wanneer je niet direct wilt betalen is dat geen probleem. In de e-mail die je na de klus ontvangt vind je zowel de factuur als de mogelijkheid om via iDeal af te rekenen.

Bekijk andere elektriciensklussen op Zoofy

Halve week
Elektrische poort
Hele week
Halve dagVoor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af