Elektra kabels doortrekken

Vanaf €65 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 220 Elektriciens bij jou in de buurt

Soms is het nodig om elektriciteitskabels vanuit de meterkast via de muur door te trekken naar een andere kamer. Bijvoorbeeld omdat er een extra apparaat aangesloten moet worden. Met een speciale trekveer is dit vaak snel geregeld. Maak daarvoor een afspraak met een elektricien bij jou in de buurt.

Nu regelen
29 recensies
Waarom Zoofy?
  • De laatste aanvraag was 14 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 54 klusaanvragen.
  • Ruim 100.000 mensen gingen je voor.
  • Geen voorrijkosten.
  • Wij regelen de beste prijs voor je.

Hoe werkt Zoofy?

Selecteer een klus of dienst

Per uur kan ook. Spoed? Geen probleem!

Vakmensen krijgen een melding

Als een vakman bij jou in de buurt de klus pakt krijg je een bevestiging

De vakman komt bij je langs

En klaart de klus! Daarna ontvang je van ons een factuur.

Eenvoudig achteraf betalen

Je betaalt Zoofy achteraf via Tikkie of iDeal

Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Recensies van klanten over onze Elektriciens die gewerkt hebben aan Elektra kabels doortrekken

Elektra kabels doortrekken wordt gemiddeld beoordeeld als 4,5 van 5 sterren met meer dan 29 recensies

Antony uit Driebergen-Rijsenburg
zaterdag 25 mei 2019

Geeft ook goed advies.

Johan uit Amsterdam
dinsdag 2 april 2019

Erkan heeft voor ons electriciteitsbedrading getrokken en een stopcontact aangelegd. Wij vonden het plezierig dat Erkan vooraf contact zocht om de klus door te nemen en de timing af te stemmen. Wij hebben Erkan ervaren als betrouwbaar en vriendelijk.

Diederik uit Amsterdam
donderdag 24 januari 2019

Hij heeft grondig gekeken naar de zaken die het niet deden en alles doorgemeten. Daarna met een advies gekomen wat het beste gedaan kan worden. Zeer kundig en ervaren

Johan uit Diemen
zaterdag 19 januari 2019

Dennie moest een kabel door onze kruipruimte trekken. Daar stond een laagje water maar zonder morren trok hij zijn pak aan en verdween onder de grond. Dennie heeft alles netjes naar onze wensen aangelegd. Hij is een vakman en daarnaast een prettig persoon. Heel tevreden.

Cees uit Oosterhout
zaterdag 5 januari 2019

De klus is binnen de normale tijd gedaan. Het tijdstip was verschoven, maar daarover was vooraf goed gecommuniceerd. Kwam op het afgesproken tijdstip. Vriendelijke man die netjes werkte.

Roderick uit Valkenswaard
vrijdag 31 augustus 2018

Quincy is een zeer vriendelijke vakman. Ondanks dat hij de hele dag al gewerkt had en ik zijn laatste klus was stond hij nog met een lach te werken. Heel netjes gewerkt en alles afgewerkt. Hij heeft alles uitgelegd tot het duidelijk was voor ons (klant). Ik zou Quincy zeker aanraden aan iedereen!

Frits uit Enschede
woensdag 22 augustus 2018

Snelle service. Vakwerk.

Onze Elektriciens zijn hier aan het werk

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Kabels doortrekken

Je hebt eindelijk ruimte voor die thuisbioscoop. Het scherm is in bestelling, de familieverpakking gezoete popcorn staat klaar en de beamer staat je aan te staren; Fonkelnieuw vers uit de doos. Een probleempje, de elektra aansluiting is er nog niet. Een internetverbinding zou ook handig zijn zodat je eindelijk kan Netflixen op groot scherm. En dan wil je nog al je audiokabels netjes weggewerkt hebben zodat je subwoofers er netjes bijstaan. Zelf heb je twee linkerhanden en je bent toch echt rechts, wat nu?

Via Zoofy plan je heel gemakkelijk, goedkoop en snel een afspraak met een elektricien die bekabeling voor onder andere elektra, internet, audio en televisie doortrekt en wegwerkt. De vakmannen van Zoofy voeren de klus op een nette, professionele en betaalbare manier uit en helpen je graag tot alles naar tevredenheid is. Omdat je altijd wordt geholpen door een vakman in de buurt betaal je geen voorrijkosten. En omdat de BTW al bij de tarieven op de website is inbegrepen, zul je nooit voor financiële verrassingen komen te staan. 

Heb je zelf geprobeerd om een kabel door te trekken en hij is geknapt? Dat is knap vervelend omdat ze vaak gelijk muurvast zitten of je kan niet meer bij de kabel. Een vakman heeft hier speciaal gereedschap voor zodat ze de kabel er in een mum van tijd weer uit hebben. Nog beter is om de klus vooraf uit te besteden aan een elektricien. Hij kan namelijk bijvoorbeeld met een trekveer de kabel razendsnel doortrekken. Zo bespaar je een kabel en is de elektricien razendsnel klaar!

Wanneer je je postcode invult op de pagina, zie je direct welke elektriciens er bij jou in de buurt zijn. Ook kun je direct zien wat het uurtarief is waarvoor de vakman bij je langs kan komen. Kies je voor een spoedklus? Dan zorgen wij er voor dat er vandaag nog iemand bij je langskomt en je binnen twintig minuten een afspraak hebt. Je kunt natuurlijk ook een afspraak maken voor morgen of een ander moment. Zoofy werkt alleen met vakmannen die van te voren worden gescreend op hun vakkundigheid en betrouwbaarheid. Bovendien kun je middels de reviews per vakman zien hoe andere klanten de vakmannen hebben beoordeeld. Op die manier heb je de garantie dat de vakman die je komt helpen kwaliteit levert en de klus op een goede manier afrondt. Bij elke vakman staat een foto op de website. Zo weet je altijd van tevoren wie je komt helpen. Wel zo prettig!

Als de vakman de klus naar tevredenheid heeft afgerond kun je er voor kiezen om direct te betalen, of om via digitale factuur te betalen. Bij al onze vakmannen kun je contact afrekenen. De meesten hebben een mobiel pinapparaat bij zich waardoor je zelfs vanuit je luie stoel het factuurbedrag kunt pinnen. Wanneer je niet direct wilt betalen is dat geen probleem. In de e-mail die je na de klus ontvangt vind je zowel de factuur als de mogelijkheid om via iDeal af te rekenen.

Heb je voor of na de klus nog vragen? Neem dan even contact met ons op. Via de website zijn we 24 uur per dag bereikbaar. Daarnaast kun je natuurlijk ook bij ons terecht via telefoon, e-mail en Whatsapp.