Philips Hue Starterkit installatie

Philips Hue Starterkit installatie

Vanaf €65 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 250 Smart Home Installateurs bij jou in de buurt

Wanneer je een Philips Hue Starterkit hebt gekocht wil je deze natuurlijk gelijk professioneel laten installeren. De Smart Home installateur plaatst de lampen, sluit de bridge aan op de router met de netwerkkabel en helpt met de installatie van de Philips Hue app. Plan een afspraak in voor wanneer het jou uitkomt.

Nu regelen

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer.

Voor alle klusjes bij jou thuis, wij vinden de hulp die nodig is

Zoek je klus en maak direct een afspraak met een vakman

Selecteer een klus of dienst

Maak een afspraak voor wanneer het jou uitkomt.

Vakmensen krijgen een melding

Een vakman in de buurt pakt jouw klus op. Je ontvangt direct een bevestiging.

De vakman komt bij je langs

Klus klaar? De factuur ontvang je per mail. Betalen kan via Tikkie of iDeal.

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Philips Hue Starterkit installeren

Met de Philips Hue Starterkit voorzie je jouw woning van een sfeervolle ambiance met een ongeëvenaard gebruiksgemak. De installateur houdt rekening met alle wensen en zorg in een handomdraai voor optimaal gebruik. Hiervoor worden kort samengevat de volgende stappen doorlopen:

  • De Hue lichtbronnen worden in bestaande lampen gedraaid

  • Indien gewenst worden Hue lampen met ingebouwde lichtbron geplaatst en aangesloten

  • De bridge wordt met een netwerkkabel aangesloten aan de internetrouter

  • De installateur verleent hulp bij de installatie van de app op jouw telefoon

  • De verbinding tussen de bridge en jouw telefoon wordt tot stand gebracht

  • De installateur verleent nazorg en kan helpen bij het kiezen van jouw favoriete lichtinstellingen

Na het doorlopen van deze stappen is de verlichting in jouw woning gemakkelijk in te stellen naar jouw wens. Wanneer er twijfels zijn over de plaatsing van de lampen dan kan de installateur hierbij adviseren zodat het eindresultaat perfect aansluit bij de sfeer die jij in huis wil bereiken.

Via de app zijn er vooraf ingestelde scenes die je kunt gebruiken. Je vindt hier ook de intensiteit en kleur van alle Hue lichtbronnen. Je kunt ook zelf scenes aanpassen of aanmaken zodat je deze later op elk gewenst moment kunt aanroepen.

Ook zijn er 4 lichtrecepten die al vooraf staan ingesteld waar je eenvoudig gebruik van kunt maken. Deze hebben betrekking op de verschillende tinten van wit licht die zich lenen voor concentreren, ontspannen, lezen en bewegen. Het is ook mogelijk zelf lichtrecepten aan te maken.

De installateur helpt graag bij het instellen van de scenes en lichtrecepten. Hierbij kan ook een timer worden ingesteld om lampen in- en uit te schakelen of een bepaalde kleur of intensiteit te hanteren. Ook kunnen wij van dienst zijn bij het koppelen en plaatsen van extra lampen.

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af