Regel nu jouw klusjesman

TV ophangen

Vanaf €99 incl. btw

De meeste mensen betaalden €99,- exclusief een muurbeugel.

TV Ophangen? 8.300+ betrouwbare klusjesmannen in Nederland zijn eenvoudig & snel te boeken via Zoofy. Dus kies voor gemak en bestel snel en gemakkelijk een professionele klusjesman via Zoofy Om jouw TV op te hangen.

Regel nu jouw klusjesman
494 recensies
Waarom Zoofy?
 • Je klus verzekerd met het garantiepakket
 • De plek voor jouw spoedklus!
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
 • Geen voorrijkosten.
 • De laatste aanvraag was 11 minuten geleden.

TV muurbeugel gekocht? Laat je TV ophangen

TV ophangen? Dat wil je natuurlijk goed geregeld hebben. Een tv die schuin hangt, ziet er niet erg mooi uit. Dus heb je net een TV muurbeugel gekocht en wil je je TV ophangen aan de muur? Kies dan voor gemak en professionaliteit met een klusjesman voor de TV ophangen service. 

Wees gerust, bij Zoofy ben je aan het juiste adres voor het ophangen van ieder type TV en met de door jouw aangeschafte TV muurbeugel. Een goede montage van de tv is van cruciaal belang voor de sfeer, functionaliteit en plezierig tv-kijken. Bij het bevestigen van een tv-muurbeugel om je tv op te hangen is een professionele aanpak soms echt onmisbaar. Een klusjesman boeken via Zoofy zorgt voor veel gemak bij de klus TV ophangen

8.300+ Klusjesmannen beschikbaar door heel Nederland voor uw TV ophangen klus

Bij Zoofy werken we samen met zorgvuldig geselecteerde, betrouwbare klussers in Nederland. Deze professionals hebben niet alleen ruime ervaring met allerlei klussen, maar ook specifiek met de klus TV ophangen

Onze klussers zijn goed uitgerust met de juiste gereedschappen en materialen om de TV ophangen klus professioneel aan te pakken. Zij weten precies welke elementen er nodig zijn om je televisie professioneel op te hangen met een TV muurbeugel. Met hun expertise zorgen zij ervoor dat jij kunt genieten van je televisie aan de muur.

Als u op zoek bent naar een klusjesman die de klus TV ophangen kan klaren, hoeft u niet verder te zoeken. Boek vandaag nog een betrouwbare klusjesman via Zoofy en jouw tv-muurbeugel wordt binnen een mum van tijd professioneel en zorgvuldig aan de muur gemonteerd, zodat u optimaal kunt genieten van jouw televisie aan de muur.

Service TV ophangen boeken »

Tv ophangen regel je eenvoudig, professioneel en veilig via Zoofy

Heb je net een mooie nieuwe televisie met tv-muurbeugel gekocht of heb je de televisie al en heb je nu een tv-muurbeugel aangeschaft om de tv op te hangen? Dan wil je dat dit gemakkelijk, professioneel en vooral veilig geregeld wordt. Gelukkig biedt Zoofy uitkomst: het is de makkelijkste, maar ook de veiligste manier om een ​​betrouwbare klusjesman te boeken voor de service TV ophangen. Via Zoofy boek je eenvoudig en snel een vakman voor vandaag, morgen of een ander tijdstip. 

Veiligheid bij het ophangen van de tv heeft de hoogste prioriteit van Zoofy. Als je bij Zoofy een klusjesman boekt, hoef je nooit een deelbetaling of vooruitbetaling aan de vakman te doen, pas nadat de klus TV ophangen is afgerond (en de TV dus ook naar tevredenheid aan de muur hangt) ontvang je een betaalverzoek vanuit Zoofy.

Betalen voor de service TV ophangen gaat overigens geheel veilig via een QR-code of iDeal-link van Zoofy. Zoofy houdt het geld vervolgens voor jouw veiligheid kort vast totdat de klus naar tevredenheid is voltooid. Alleen dan wordt de professional uitbetaald. Zeer veilig idee natuurlijk en het voorkomt fraude en oplichting tijdens klussen. Klussen en betalen via Zoofy is daarom de veiligste manier van klussen.

Zoofy werkt uitsluitend met betrouwbare klusjesmannen die zijn geselecteerd op vakmanschap en betrouwbaarheid, zodat u altijd verzekerd bent van een professionele en deskundige oplossing voor de TV ophangklus. Via Zoofy een klusjesman boeken om je tv op te hangen is volkomen veilig en voorkomt fraude.

Je hebt zojuist een nieuwe televisie en natuurlijk de tv-muurbeugel gekocht en je kunt niet wachten om hem op te hangen, zodat je er samen met je gezin van kunt genieten. Er is alleen één probleem: je hebt geen idee hoe hoog je de tv moet ophangen, hoe je de tv waterpas moet hangen of waar je hem het beste kunt plaatsen. Gelukkig is er geen reden tot paniek, want hieronder vertellen we je alles wat je moet weten als je je televisie wilt ophangen! 

TV montageservice boeken »

Zoofy: de snelste, gemakkelijkste en veiligste manier voor de service TV ophangen

Als je een klusjesman nodig hebt voor de service TV ophangen, dan wil je dit snel, gemakkelijk en veilig regelen. Gelukkig biedt Zoofy uitkomst: het is de snelste en gemakkelijkste manier om een ​​betrouwbare klusjesman te boeken voor de service TV Ophangen. Via Zoofy boek je eenvoudig en snel een klusjesman voor vandaag, morgen of een ander moment. 

Met het handige boekingssysteem selecteer je de gewenste datum en tijd en zie je direct de tarieven. Goed om te weten is dat gemiddeld 85% van de tv-ophangklussen door een klusjesman binnen 20 tot 60 minuten (op de datum naar keuze) wordt geklaard, waardoor je nooit lang hoeft te wachten tot een klusjesman je meubel in elkaar zet.

Service TV ophangen boeken »

televisie ophangen

Betrouwbare klusjesman binnen handbereik voor de service TV Ophangen

Zoofy biedt een gemakkelijke en betrouwbare manier om een ​​professionele klusjesman te boeken voor uw tv-installatieservice. Via Zoofy boekt u snel geselecteerde klussers bij u in de buurt, die zorgvuldig zijn geselecteerd op basis van vakmanschap en betrouwbaarheid. Geen gedoe meer met offertes vergelijken en beluren, via de website en app van Zoofy kun je direct een klusjesman bestellen om je tv op te hangen.

Het voordeel van Zoofy is dat wanneer u een klusjesman bestelt voor de tv-ophangklus, de tarieven direct vooraf worden gecommuniceerd, zodat u altijd weet waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan. Door via Zoofy een klusjesman voor de TV ophangklus te boeken, bespaart u niet alleen tijd en moeite, maar bent u ook verzekerd van een snelle, betrouwbare en hoogwaardige oplossing voor uw televisie.

Kies een geschikt tijdstip en boek zonder voorrijkosten. Zo heb je snel een professionele en kundige klusser in huis om een ​​televisie op te hangen met een TV muurbeugel.

TV-boeken ophangen »

Uitdagingen voor tv-installatie: waarom een ​​klusjesman de perfecte oplossing is

Een tv aan de muur hangen kan verschillende uitdagingen met zich meebrengen, waarbij een professionele klusjesman de ideale oplossing biedt. Hier zijn enkele van de uitdagingen waarmee u te maken kunt krijgen:

Wandtype en montage nabij tv

Niet elke muur is geschikt voor het ophangen van een tv. Afhankelijk van het muurtype, zoals gipsplaat, beton of baksteen, is een specifieke montagemethode vereist. Een klusjesman heeft de ervaring en kennis om de juiste soort montage te kiezen en ervoor te zorgen dat je televisie veilig en stevig aan de muur hangt.

Installeer kabelbeheer in de buurt van de tv

Het netjes wegwerken van de kabels kan een uitdaging zijn bij het ophangen van een tv. Een klusjesman zorgt voor een professionele en georganiseerde installatie, waarbij de kabels discreet weggewerkt zijn voor een opgeruimde uitstraling.

TV ophangen »

Hang de tv op de juiste hoogte en waterpas op

Het nauwkeurig waterpas zetten van de tv en het bepalen van de juiste hoogte kan lastig zijn, vooral als je een optimale kijkervaring wilt creëren. Een klusjesman beschikt over het nodige gereedschap en de expertise om de tv precies op de gewenste hoogte en perfect waterpas te plaatsen.

Gewicht en veiligheid tijdens het ophangen van de tv

Televisies kunnen behoorlijk zwaar zijn, vooral bij grotere schermformaten. Om de veiligheid te kunnen garanderen, is het correct beoordelen van het draagvermogen van de muur en het kiezen van de juiste montagematerialen essentieel. Een klusjesman kan de nodige constructieve beoordeling uitvoeren en ervoor zorgen dat uw tv veilig en stevig aan de muur hangt.

Expertise en efficiëntie bij TV ophangen

Een TV ophangen kan tijdrovend en ingewikkeld zijn, vooral als je geen ervaring hebt. Een klusjesman beschikt over de nodige expertise en kan de klus efficiënt en nauwkeurig uitvoeren, waardoor je tijd en moeite bespaart.

Door een professionele klusjesman in te huren om jouw TV op te hangen, kun je deze uitdagingen met vertrouwen aangaan. Bij Zoofy begrijpen wij het belang van deskundigheid en kwaliteit en daarom staan ​​onze ervaren klussers klaar om je te helpen aan een perfect gemonteerde televisie, zonder gedoe en met gegarandeerde tevredenheid.

TV ophangen »

Kies voor tijdbesparing en gemak met Zoofy

Een klusjesman voor de klus TV ophangen boeken via Zoofy is eenvoudig en efficiënt. Met een paar klikken vind je een klusjesman die gespecialiseerd is in TV ophangen, waaronder verschillende soorten tv's en diverse soorten tv-muurbeugels. Dit bespaart niet alleen tijd, maar biedt ook het gemak van een vlotte en betrouwbare service.

Betrouwbaarheid en kwaliteit bij TV ophangen

Zoofy hecht veel belang aan betrouwbaarheid en kwaliteit. De klusjesmanner op het platform zijn zorgvuldig geselecteerd en beschikken over de nodige expertise om TV van allerlei types en formaten professioneel aan de muur te hangen. Je kan rekenen op hoogwaardige dienstverlening, waarbij jouw wensen en tevredenheid centraal staan.

TV ophangen »

Kosten TV ophangen aan de muur

Bij Zoofy doen we niet geheimzinnig over de kosten van de klus TV ophangen. Met ruim 1.000+ eerder afgeronde TV ophangen klussen zijn er al veel mensen blij gemaakt met het professioneel ophangen van een TV. We weten dus vrijwel precies wat het kost. Daarom rekenen wij voor het monteren van een tv ook een vaste prijs vanaf € 99,- inclusief BTW. 

Waarom een ​​vanafprijs? Het betreft een vanafprijs omdat prijzen per dag en op ieder moment kunnen verschillen. Wil je die TV met spoed dezelfde dag, ’s avonds of in het weekend aan de tv-muurbeugel laten hangen? Dan betaal je een kleine toeslag. De exacte kosten zie je direct bij het selecteren van een datum tijdens het boeken. Wel zo transparant toch? Alleen de gebruikte materialen en eventuele parkeerkosten kunnen hier nog bij komen.

TV ophangen prijzen Tarief
Vaste prijs voor 1 TV (regulier)   vanaf €99
Vaste prijs voor 1 TV (spoed)   vanaf € 129
Vaste prijs voor 1 TV (weekend)   vanaf € 142
Servicekosten €24.95

Bijzonderheden:
- Uitgevoerd door 1 persoon. 
- Genoemde tarieven zijn voor 1 TV. Als u meerdere tv's heeft, zal het tarief hoger zijn.
- Er wordt uitgegaan van normale omstandigheden (normale muur).
- Genoemde tarieven zijn exclusief eventueel gebruikt materiaal en parkeerkosten.

TV ophangen »

Zoofy helpt fraude of oplichting te voorkomen bij de service TV Ophangen

Veiligheid tijdens het werken staat bij Zoofy voorop. We begrijpen dat het kiezen van de juiste klusjesman en het voorkomen van fraude of oplichting een prioriteit is. Gelukkig hoef je je bij Zoofy geen zorgen te maken. Met onze gebruiksvriendelijke website en app vind en boek je eenvoudig een betrouwbare klusjesman die je vakkundig kan helpen met het ophangen van je tv met de tv-muurbeugel. Bij Zoofy staan ​​wij voor:

 • Transparante tarieven:  Je ziet vooraf het tarief, dus geen verrassingen achteraf.
 • Betaling na de klus:  Je betaalt pas nadat de klus is afgerond en je tevreden bent met het resultaat.
 • Garantie op de klus:  Mocht er iets misgaan, dan kun je rekenen op de ondersteuning van Zoofy.
 • Veilig betalen:  Betalingen worden veilig en eenvoudig verwerkt via QR-code of iDeal.
 • Geverifieerde professionals:  Zoofy werkt alleen met betrouwbare en professionele professionals.
 • Klantenservice:  Bij vragen of problemen kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Zoofy.

TV ophangen »

Kies voor zekerheid en boek een klusjesman via Zoofy

Dus als je zekerheid en gemoedsrust zoekt bij het monteren van je televisie, dan ben je bij Zoofy aan het juiste adres. Met onze transparante tarieven, betaling achteraf en garantie op de uitgevoerde werkzaamheden boek je via onze website of app met een gerust hart een klusjesman om jouw TV op te hangen met een TV muurbeugel. Vertrouw op Zoofy voor een veilige en betrouwbare ervaring, zodat je snel weer kunt genieten van een goed functionerende afvoer.

Doe je het liever zelf? Lees dan hieronder enkele tips voor het monteren van een tv

Waar kun je het beste een TV ophangen?

Je kunt je tv pas ophangen als je de juiste plek hebt gevonden. Je weet waarschijnlijk ongeveer waar je de TV wil ophangen, maar het kan zijn dat je niet zeker bent van de exacte locatie. In dat geval hebben wij enkele tips waar je een TV kan ophangen.

Tip 1: houd bij TV ophangenrekening met je kabels en leidingen

Als je net een nieuwe woning hebt betrokken en nog geen plek voor je tv hebt uitgekozen of als je de plek van je tv wilt veranderen, is het belangrijk om eerst te kijken waar de leidingen in je muur zitten. Voor de zekerheid kun je hiervoor een leidingdetector kopen. Uiteraard is het ook handig om te weten waar de kabels zich bevinden.

Tip 2: houd rekening met zonlicht

Je televisie hang je het beste op een plek waar het licht je zo min mogelijk stoort. Niets is vervelender dan de zon die op je scherm schijnt, waardoor je je film niet meer kunt volgen. Je kunt natuurlijk elke keer dat je televisie kijkt je gordijnen dichtdoen, maar makkelijker is het om je tv op een plek op te hangen waar je geen last van hebt.

Tip 3: plaats je tv op een rustige plek

Indien mogelijk is het altijd beter om je televisie op een plek op te hangen waar je zo min mogelijk gestoord wordt. Dit betekent dat je hem beter in een rustig hoekje kunt plaatsen dan midden in je woonkamer.

De juiste hoogte voor TV Ophangen

Als je, zoals de meeste mensen, dagelijks vele uren voor jouw televisiescherm doorbrengt, dan is het van groot belang dat je jouw televisie op de juiste hoogte ophangt. Doe je dit niet, dan krijg je last van allerlei lichaamsklachten, zoals schok- en nekklachten en problemen met het gezichtsvermogen. Dit voorkom je eenvoudig door je televisie op precies de juiste hoogte te plaatsen. Hoe hoog kun je hem ophangen? 

Zorg er dan voor dat je hoofd ongeveer halverwege tussen het scherm zit. De onderkant van de televisie moet ongeveer 60 centimeter van de grond hangen of staan. Let op: de juiste kijkhoogte kan voor iedereen verschillend zijn, afhankelijk van je oogconditie en dergelijke. Doe dus waar jij je prettig bij voelt, maar probeer wel rekening te houden met de aanbevolen kijkafstand.

De verschillende mogelijkheden

Heb je de ideale plek voor jouw televisie gevonden? Je kunt hem op verschillende manieren aan de muur bevestigen: door middel van een TV muurbeugel, een meubel aan de muur of door het inbouwen van je TV. Ontdek hieronder wat voor jou de beste optie is!

TV ophangen »

TV Ophangen via een tv muurbeugel

De eerste keuze is om je tv op te hangen met een tv muurbeugel. Het installeren van een tv muurbeugel is een van de meest populaire keuzes. Kies je voor een TV muurbeugel, dan wordt je televisie mooi tegen of aan de muur gemonteerd. In een moderne woning is dit een goede optie, omdat je hierdoor een strakker interieur creëert. Ook wanneer je ervoor kiest om een ​​TV muurbeugel te installeren zijn er diverse mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld een TV Muurbeugel strak tegen de muur plaatsen of een TV Muurbeugel aan de muur plaatsen. Je TV Muurbeugel vlak tegen de muur plaatsen geeft het meest stijlvolle uiterlijk, maar in dat geval kun je je televisie niet draaien of kantelen. Hier kunt u het beste rekening mee houden! 

Ook kunt u een draaibare TV muurbeugel voor uw televisie plaatsen. Dit is een goede optie, omdat je je televisie altijd op de juiste kijkhoogte kunt plaatsen, zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen. Bovendien kun je ook in andere ruimtes (bijvoorbeeld in je open keuken) van de televisie genieten. Ook qua meubilair heb je meer flexibiliteit.

Of je nu kiest voor een draaibare muurbeugel of niet, het is altijd belangrijk om ervoor te zorgen dat je TV Muurbeugel het gewicht van je televisie kan dragen. Dit wordt aangegeven wanneer je een TV muurbeugel koopt.

TV-meubel ophangen

Ben je geen fan van een TV Muurbeugel en kies je liever voor een stijlvol tv-meubel? Dan is dit ook mogelijk. Veel mensen kiezen voor een staand tv-meubel, maar wist je dat je je tv-meubel ook kunt ophangen? Je tv-meubel aan de muur hangen zorgt voor een trendy uitstraling in je interieur. Meestal wordt hiervoor gekozen in moderne interieurs, maar hij kan prachtig staan ​​in elk interieurtype, afhankelijk van welk tv-meubel je kiest.

TV inbouwen in de muur

Laat je tv in de muur inbouwen. Dit is een goede keuze als je het niet leuk vindt dat je televisie de aandacht afleidt van de rest van je interieur. Door je televisie te laten inbouwen, zorg je ervoor dat je er nauwelijks iets van ziet. Ook kunnen de snoeren en kabels netjes weggewerkt worden.

Als je je televisie wilt laten inbouwen, is er wel één aandachtspunt: veel mensen kiezen ervoor om hun televisie in de schouw te laten inbouwen. Hoe leuk dit ook is, het is geen goed idee. De hitte kan de levensduur van je televisie beïnvloeden en het kan zijn dat deze niet op de ideale kijkhoogte staat. Weet je niet waar je hem moet plaatsen? Vraag één van onze professionals om advies, zij helpen u graag verder!

TV Ophangen aan de muur

Over het algemeen is het plaatsen aan de muur helemaal niet zo moeilijk. Maar het hangt allemaal een beetje af van welke optie u verkiest. Als je handig bent, kun je je televisie waarschijnlijk ophangen met behulp van beugels. Ben jij geen handige Harry en hang je liever niet zelf je tv op? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze professionals. Via Zoofy hang je probleemloos je tv op. Of je nu kiest voor het ophangen van je tv-meubel, een TV Muurbeugel of een inbouw tv, je kunt altijd rekenen op een perfect resultaat!

Boek nu een klusjesman

Hoeveel kost het om een TV op te hangen?

Je kunt de tv aan de muur laten hangen vanaf 99 euro, inclusief btw (exclusief servicekosten en materiaalkosten). Het ophangen van een TV aan de muur met een TV muurbeugel kost meestal niet veel tijd. Kies voor gemak en expertise, want voor deze prijs kun (en wil) je zelf niet worstelen!

Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor een professional van Zoofy!

Zoofy biedt scherpe prijzen voor de klus TV ophangen met een TV muurbeugel. Dat is op zichzelf al iets om blij van te worden, maar het wordt nog interessanter: bij Zoofy betaal je geen voorrijkosten, waardoor je nog meer geld bespaart. Kiezen voor een professional van Zoofy is daarom een ​​goed idee. Want waarom meer betalen als het goedkoper kan?

Heb je een gloednieuwe tv gekocht en wil je deze graag aan de muur bevestigen? Je wilt natuurlijk dat de tv volledig waterpas aan de muur hangt. Laat deze klus dan over aan één van onze Zoofy klusjesmannen. Zij weten als geen ander hoe je gaten in je muur moet boren om de tv op te hangen. 

TV ophangen »

Veelgestelde vragen over ophangen

Hieronder vindt u veelgestelde vragen van onze consumenten.

1. Heb ik hulp nodig bij het ophangen van de tv?

Als u de professional kunt helpen, bespaart u tijd. Bij grotere televisies kan de professional vaak wel wat hulp gebruiken bij het plaatsen van de tv in de muurbeugel. 

2. Wat moet ik doen voordat de klusjesman langskomt?

Voordat één van onze Zoofy mannen langskomt, kun je een mooi plekje uitkiezen waar je de televisie wilt ophangen. Bedenk ook goed of er een aansluiting voor de coaxkabel in de buurt is. En of er überhaupt een stroompunt is. Verplaats indien nodig vooraf wat meubilair, zodat de klusjesman direct aan de slag kan.

3. Kan ik de televisie boven de open haard hangen?

In principe kan een TV boven de haard gehangen worden, mits de schoorsteen geen warmte afgeeft. Open haarden zijn vaak ook gemaakt van baksteen. Dit kost de vakman meer moeite bij het boren van gaten. 

4. Zijn de kabels zichtbaar onder de televisie?

Dit is afhankelijk van de wensen. Wilt u ze netjes wegwerken in de muur onder het TV-meubel, bespreek dit dan vooraf met de vakman zodat hij hiervoor het juiste materiaal mee kan nemen. 

Andere soorten klusjesmannen op Zoofy

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach