Zoek hier je klusje
Klusjesman Kosten tv ophangen kostenoverzicht

Hoeveel kost een TV ophangen

woensdag 28 december 2022

Kosten voor TV ophangen

Het plaatsen van een tv aan de muur kost tussen €162 en €366 en gemiddeld €264. De kosten lopen meestal uiteen van €100 tot €600 , hoewel je al klaar kunt zijn voor €80 en bij een ingewikkelde klus €1.150 kunt betalen. Prijzen zijn inclusief arbeid, maar zijn exclusief de TV-beugel.

Gemiddelde 264
Gemiddelde spreiding 162 - €366
Lage kosten - hoge kosten 99 - €600
*Dit zijn indicatieve prijzen op basis van eerder uitgevoerde klussen. De uiteindelijke kosten kunnen afwijken van de factuur die je van ons ontvangt.

Installatiekosten voor tv-muurbevestiging

Een televisie aan de muur bevestigen kost doorgaans dus €264. Deze prijzen kunnen oplopen wanneer het een grotere televisie betreft die door twee vakmannen geïnstalleerd dient te worden. Grotere tv's, grotere beugels, lastige locaties en moeilijke bedradingswerkzaamheden zorgen voor hogere kosten.

Installatiekosten voor wandgemonteerde tv

Een tv-installatie aan de muur varieert vaak van 100 tot €600Kosten elektricien inhuren tussen €50 of €65 per uur , terwijl de tarieven voor klusjesmannen kunnen lopen van €49 tot €60 per uur . Deze prijzen zijn meestal inclusief de muurbevestiging, maar dat is niet altijd het geval.

U kunt voor dit project extra projecten tegenkomen:

Kosten televisie ophangen

Boek een klusjesman

Kosten om tv te monteren en draden te verbergen

Het monteren van een tv en het verbergen van de kabels in de muur kan oplopen tot €1.000 of meer. Kies je ervoor om de kabels niet netjes weg te werken dan kunnen de kosten veel lager worden. Als je de draden in de muur wilt verbergen, zullen de kosten voor het installeren van een televisie toenemen. Dit is echter een goede optie voor maximale verberging en veiligheid voor kinderen en huisdieren die bij de draden kunnen komen.

Kosten om tv boven open haard te monteren

Je kunt verwachten dat je tussen de €175 en €400 betaalt om je tv boven de open haard te monteren, hoewel je misschien een cinewall nodig hebt om een ​​veiligheidsbarrière te creëren.

In sommige gevallen heeft de locatie van de tv invloed op de installatiekosten. Als het moeilijk toegankelijk is, kan het duurder zijn. Dit heeft ook invloed op de moeilijkheidsgraad van de bedrading. Zorg ervoor dat je een plek kiest die vanaf zoveel mogelijk plaatsen zichtbaar is en op een comfortabele hoogte.

Kosten om een ​​televisie op te hangen

De gemiddelde kosten voor het ophangen van een tv bedragen ongeveer €264, hoewel de prijzen kunnen variëren van €100 tot €600 of meer. Vraag naar de mogelijkheden aan de klusjesman voor jouw muren.

Boek een klusjesman

TV Muurbeugel Prijzen

TV-beugels variëren van €15 tot €420 of meer. Vaste metalen beugels zijn het minst duur en kosten meestal niet meer dan €100. Sommige vaste modellen lopen tussen de 30 en €50. Deze modellen kun je niet kantelen of bewegen.

Een van de belangrijkste aspecten van tv-installatie is het verkrijgen van de juiste beugel. Een speciale beugel zorgt ervoor dat de tv de muur niet beschadigt of van de beugel valt. Je hebt de keuze uit verschillende beugels of steunen. Hoe ingewikkelder de beugel, hoe hoger de kosten voor het installeren van een flatscreen-tv.

Doe-het-zelf of een vakman inhuren

Het laatste wat iemand wil, is zien dat hun dure 4K-tv op de grond valt vanwege een mislukte doe-het-zelf-installatie. Het inhuren van een professional is relatief goedkoop en de gemoedsrust zeker waard.

De kosten zijn afhankelijk van de afmetingen van het model dat je kiest, hoe je de bedrading wilt wegwerken en of je besluit om eventuele extra's aan te pakken. Wat je ook kiest, een professional zal je zeker helpen bij het uitpakken, monteren en aansluiten van je systeem.

Boek een klusjesman

Veelgestelde vragen

Wat is een flatscreen-tv?

Een flatscreen-tv is een veelvoorkomend type tv met een plat beeldscherm. Oudere televisietoestellen waren groot met een kast aan de achterkant en onmogelijk om vlak tegen een muur te monteren. Flatscreens staan ​​bekend om hun dunheid en strakke, moderne uitstraling. Ze zorgen ervoor dat een kamer meer open aanvoelt (vooral wanneer ze aan een muur zijn bevestigd), omdat ze niet veel ruimte in beslag nemen.

Hoeveel kost een televisie?

Tv-prijzen kunnen overal kosten van €70 voor een 19-inch flatscreen, tot €420 of meer voor een 77-inch 4K- model. Hoe hoger de beeldkwaliteit en hoe groter het scherm, hoe hoger de kosten.

Hoeveel kost een tv-beugel?

TV-beugels variëren van €15 tot €420 of meer, afhankelijk van het type beugel. Metalen steunen en vaste modellen vallen aan de goedkopere kant van de prijsklasse. Drijvende of volledig roterende modellen kosten meer. Grotere flatscreens vereisen vaak ook stevigere steunen.

Hoeveel kost het om tv-draden te verbergen?

Het verbergen van tv-draden kan overal kosten van €10 voor een kabelafdekking tot €1.000 of meer als je draden in de muren probeert te verbergen. Hoewel de laatste optie meer kost, biedt het een strak uiterlijk en een extra veiligheidsmaatregel voor kinderen en huisdieren.

Boek een klusjesman

Andere prijsgidsen

 

Waarom Zoofy?

  • ✓Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • ✓De plek voor jouw spoedklus!
  • ✓Onze vakmannen scoren een 9.2
  • ✓Geen voorrijkosten
  • ✓De laatste aanvraag was 13 minuten geleden.

Hoe werkt Zoofy?

  • Doe je klusaanvraag
  • Melding naar vakmensen
  • Vakman komt langs
  • Betaal via QR code