Elektricien Rotterdam
101 recensies

Onze elektriciens in Rotterdam staan voor je klaar

bijv. 'Stopcontact plaatsen'
Meer dan 3.000 Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Elektricien Rotterdam (met spoed)

De Erasmusbrug bepaalt natuurlijk een groot deel van het Rotterdamse aanzicht en is s avonds prachtig verlicht. Bij het aanleggen van verlichting komt meer kijken dan je denkt. Vooral de veiligheid is een belangrijk onderdeel. Onze elektriciens in Rotterdam weten precies hoe ze dit het beste kunnen uitvoeren. Bent u op zoek naar elektricien gebruik dan onze website om direct een afspraak in te plannen.

Populaire Elektricien klussen Toon alle klussen
Populaire Elektricien klussen

Recensies van klanten over de Elektriciens van Zoofy in Rotterdam

De Elektriciens van Zoofy in Rotterdam werden beoordeeld als 4,7 van 5 sterren met meer dan 101 recensies

Leen
vrijdag 17 mei 2019, Lichtschakelaar installeren / repareren

Ja.

Franciska
zondag 12 mei 2019, Stroom uitgevallen / kortsluiting

Een aanrader! Het probleem is snel verholpen en een extra verzoek was geen enkel probleem.

Ryan
woensdag 10 april 2019, Stroom uitgevallen / kortsluiting

Michiel voldeed helemaal aan onze verwachting en heeft de klus supersnel geklaard. Super tevreden!

Martin
zaterdag 6 april 2019, LED verlichting aanleggen

Alles positief!

Mohamed
woensdag 27 maart 2019, Stopcontact plaatsen / verplaatsen

Eric is een prettige vakman, die creatief met je mee kan denken. Verder liepen de afspraken gesmeerd , en wist ik constant waar ik aan toe was .

Zegelaar
zondag 24 maart 2019, Stopcontact plaatsen / verplaatsen

Prima

Martine
zaterdag 16 maart 2019, Verlichting aanleggen

Snelle reactie en prima gedaan!

Monique
vrijdag 8 maart 2019, Stroom uitgevallen / kortsluiting

Hij gaf nog hele goede tips en adviezen over aardlekgroepen!

De Elektriciens van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Elektricien klussen op een rijtje

In welke wijken hebben we elektriciens in Rotterdam

Als je Rotterdam zegt, dan bedoel je eigenlijk je eigen wijk. Pernis, of Botlek, Rivium of Hoogvliet. Rotterdam is groot en wij leveren overal in Rotterdam elektriciens die je snel kunnen helpen met een oplossing voor jouw elektraprobleem.De gemeente Rotterdam is groot. Ook in alle buurten van Rotterdam zijn onze elektriciens beschikbaar om jou te helpen. In Cool, Dijkzigt en Delshaven. In Middelland en Agniesebuurt. Waar je ook woont, we gaan het regelen!

Ook in het geval van spoed staan onze elektriciens voor je klaar. Dankzij onze snelle service wordt je in Rotterdam vaak nog dezelfde dag geholpen zodat je elektra problemen zo snel mogelijk zijn opgelost. Dus of het nu gaat om een kortsluiting, een stop die er de hele tijd uitklapt, of een andere stroomstoring in uw woning onze elektromonteur zijn je graag van dienst.

Voor minder urgente klussen zoals elektra aanleggen, het ophangen van een lamp, het bedenken van een lichtplan, het aansluiten van een kookplaat of andere elektrische installaties kun je 24 uur per dag 7 dagen per week een afspraak inplannen voor het moment dat het jou het beste uitkomt. Een aangesloten elektricien of elektrotechnisch installatiebedrijf komt je dan dus helpen wanneer jij dat wilt. Hij zorgt ervoor dat je altijd goed op de hoogte gehouden wordt.

Heb je een elektricien nodig? Dan kun je aan de hand van je postcode direct de tarieven opvragen die elektriciens in Rotterdam rekenen. Meestal gaat het om uurtarieven. Voor een enkele elektra klus hanteren we een vaste prijs. Met onze monteurs hebben we afgesproken dat ze geen voorrijkosten in rekening brengen. Dat is niet nodig aangezien ze al in Rotterdam en dus al dicht bij jou in de buurt zijn.

Zodra jouw aanvraag is opgepakt door een van de elektriciens ontvang je per mail een bevestiging. Heb je vragen voor de vakman? Neem dan contact met hem op om de klus verder te bespreken. Wil je van tevoren eerst graag een vrijblijvende offerte ontvangen omdat het om een grote klus gaat dan kun je dit duidelijk aangegeven. Wij vragen onze elektricien ook altijd om direct contact met jou op te nemen om de klus door te spreken en eventueel verdere afspraken te maken.

Zoofy streeft er naar om alleen met de beste elektricien uit de omgeving van Rotterdam samen te werken. Veel van de aangesloten vakmannen zijn aangesloten bij een branchevereniging als uneto vni. Maar dat is geen vereiste voor erkende elektriciens. Wij denken dat het nog veel belangrijker is dat het om een vakman gaat die ook echt zijn elektra vak verstaat. Dus weet hoe hij snel de juiste conclusies trekt bij een kortsluiting, op de hoogte is van alle beschikbare technieken, en bijvoorbeeld ook bij de tijd is wanneer het gaat om de nieuwe toepassingen op het gebied van domotica en het installeren van smart producten.

De elektriciens waarmee wij werken worden na elke afgeronde klus beoordeelt door een klant. Op die manier houden wij de kwaliteit van het geleverde werk in de gaten. Dat is belangrijk. Met die informatie proberen wij voortdurend onze website te verbeteren.

Van al onze vakmannen verwachten wij dat ze op de hoogte zijn van de laatste elektrotechnische ontwikkelingen. Dat is belangrijk. Werken met stroom brengt altijd een risico met zich mee. Bovendien is een goede kennis handig om complexe problemen op te lossen. Zo is het fijn als een elektricien weet welke vergelijkbare technieken voor handen zijn.

Wij hechten om die reden ook waarde aan een opleiding tot elektromonteur. Samenwerken doen we alleen met een elektricien wanneer hij meerdere jaren ervaring heeft. Alleen dan weten we zeker dan een vakman ook geschikt om in te zetten voor de complexe elektra klussen zoals het opstellen van een lichtplan bij een grote verbouwing.

Is een klus uiteindelijk naar volle tevredenheid afgerond dan stelt de elektricien de factuur op. Deze wordt per email verstuurd en kun je achteraf eenvoudig afrekenen via Tikkie of iDeal.