Insurance with Zoofy gives peace of mind

Elektricien Rotterdam

Als je op zoek bent naar een betrouwbare elektricien in Rotterdam, dan is Zoofy de perfecte oplossing voor jou. Zoofy is een platform waar je snel en eenvoudig professionele vakmannen kunt boeken voor allerlei klussen in en om het huis. Er zijn maar liefst 200+ elektriciens beschikbaar in Rotterdam die voor je klaar staan om je te helpen bij al je elektra klussen. Of je nu een storing moet verhelpen, een laadpaal laat installeren of je wilt je huis opnieuw laten aansluiten op het elektriciteitsnet, er is altijd een elektricien beschikbaar in Rotterdam die aan jouw behoeften voldoet. 

200+ elektriciens in Rotterdam beschikbaar voor jou

De elektriciens in Rotterdam die samenwerken met Zoofy zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van betrouwbaarheid en professionaliteit. Zij hebben ruime ervaring op het gebied van elektra en beschikken over de juiste apparatuur en materialen om jouw elektrische installatie op professionele wijze te helpen.

Na afronding van de klus maakt de elektricien via de Zoofy app eenvoudig een factuur voor jou aan die je gemakkelijk en veilig kunt betalen via de QR-code of online via iDeal. Bovendien heb je met de Zoofy app altijd een overzicht van al jouw klussen binnen handbereik. Zo regel je snel en gemakkelijk een professionele elektricien in Rotterdam voor al jouw elektra klussen.

Ga direct naar:
Elektriciens Rotterdam West »
Elektriciens Rotterdam Oost »
Elektriciens Rotterdam Centrum »
Elektriciens Rotterdam Noord »
Elektriciens Rotterdam Zuid »
Elektriciens Spoed Rotterdam »
Elektriciens top 5 klussen in Rotterdam »

Elektricien Rotterdam West

Ben je op zoek naar een betrouwbare en professionele elektricien in Rotterdam West? Dan ben je bij Zoofy aan het juiste adres. Rotterdam West is een stadsdeel dat bestaat uit verschillende wijken, waaronder Bospolder, Tussendijken, Spangen en het Nieuwe Westen. Voor elke elektra klus in deze wijken kun je bij Zoofy direct een elektricien boeken via de website of app.

Of het nu gaat om het plaatsen van een kookplaat, een perilex stekker of thuis een laadpaal plaatsen, de erkende elektriciens van Zoofy staan voor je klaar. Bovendien kun je via de handige app snel en makkelijk een elektricien boeken op het moment dat het jou uitkomt. Zo ben je verzekerd van een vakkundige en snelle oplossing voor al jouw elektra problemen in Rotterdam West.

Elektricien Rotterdam Oost

Ben je op zoek naar een betrouwbare elektricien in Rotterdam Oost? Dan is Zoofy de snelste en makkeliklste manier om een betrouwbare elektricien in Rotterdam Oost te vinden. Onze zorgvuldig geselecteerde elektriciens staan namelijk 7 dagen per week voor je klaar in de wijken Kralingen-Crooswijk, Feijenoord, IJsselmonde en Prins Alexander. Je kan zelf aangeven op welke dag of tijdstip jij wil dat de elektricien moet langskomen. Of het nu gaat om het vervangen van een stopcontact, het installeren van een nieuwe groepenkast of het oplossen van een storing in de elektriciteit, onze elektriciens hebben de kennis en ervaring om je snel en professioneel te helpen.

Bij Zoofy boek je eenvoudig en snel een elektricien in Rotterdam Oost via de website of de handige app. Je kunt zelf het gewenste tijdstip kiezen en binnen 4 eenvoudige stappen een afspraak boeken. Ook voor spoedklussen kun je bij ons terecht, onze elektriciens kunnen vaak nog dezelfde dag bij je langskomen. Met Zoofy ben je altijd verzekerd van een snelle, betrouwbare en professionele oplossing voor al je elektra klussen in Rotterdam Oost.

Elektricien Rotterdam Centrum

In het hart van Rotterdam ligt het bruisende stadscentrum, waar je kunt genieten van winkelen, uitgaan en cultuur. Maar wat als er een elektrisch probleem optreedt of je gewoon een elektrisch apparaat wil laten installeren? Geen zorgen, de erkende elektriciens van Zoofy staan voor je klaar in Rotterdam Centrum. Of je nu woont in het historische Dijkzigt, het moderne Laurenskwartier of het bruisende Oude Westen, onze betrouwbare elektriciens hebben ruime ervaring met alle soorten elektra klussen en zijn beschikbaar op elk moment van de dag. 

De elektriciens komen graag bij je langs in Rotterdam Centrum en helpen je snel en betrouwbaar met het oplossen van ieder elektra probleem of elektra installatie. Zoofy maakt het boeken van een elektricien in Rotterdam Centrum gemakkelijk en zorgeloos.

Elektricien Rotterdam Noord

Ook in Rotterdam Noord ben je voor het boeken van een elektricien bij Zoofy aan het juiste adres. De elektriciens staan zeven dagen per week voor je klaar, ook in de avonden en weekenden. Zoofy heeft de meest ervaren en betrouwbare elektriciens in Rotterdam Noord voor jou geselecteerd, zodat jij verzekerd bent van een professionele elektricien. Of je nu woont in Bergpolder, Blijdorp, Liskwartier of een andere wijk in Rotterdam Noord, onze elektriciens zijn snel ter plaatse op de dag en tijdstip wat jou uitkomt en lossen elke elektra klus vakkundig op.

Het bestellen van een elektricien in Rotterdam Noord is bovendien super makkelijk via de website of app van Zoofy. Je hoeft slechts je postcode in te voeren, een beschrijving van de klus te geven en een datum en tijdstip te kiezen. Vervolgens matchen wij je direct met een geschikte elektricien en kun je de klus direct boeken. Zo hoef je nooit lang te wachten op een betrouwbare elektricien in Rotterdam Noord.

Elektricien Rotterdam Zuid

Zoofy biedt jou de mogelijkheid om snel en eenvoudig een Elektricien in Rotterdam Zuid te boeken voor alle elektra klussen in Rotterdam Zuid. Of je nu woont in Feijenoord, Charlois of IJsselmonde, Zoofy heeft altijd een geschikte elektricien voor je klaarstaan. Zo hoef je geen tijd te verspillen aan het zoeken naar een betrouwbare vakman. Bovendien biedt Zoofy ook nog eens de optie voor een garantie op het werk. Mocht er onverhoopt toch iets niet helemaal naar wens zijn, dan zorgt Zoofy ervoor dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.

Het bestellen van een elektricien via de website of app van Zoofy is erg eenvoudig. Je kunt in slechts een paar stappen een elektricien boeken voor iedere gewenste elektra klus. Vervolgens kies je de gewenste datum en tijd waarop de elektricien bij je langs kan komen. Het gemak van het bestellen van een elektricien via Zoofy zorgt ervoor dat je snel weer kunt genieten van een veilig en goed functionerend elektrisch systeem in je huis.

Elektricien spoed Rotterdam

Heb je in Rotterdam dringend een elektricien nodig? Zoofy biedt de snelste oplossing voor het boeken van een betrouwbare en professionele elektricien met spoed in Rotterdam. Of het nu gaat om een stroomstoring, kortsluiting of een andere dringende elektrische storing, Zoofy staat klaar om je te helpen. Via de Zoofy website of app kun je snel en eenvoudig een aanvraag indienen voor dezelfde dag en zie je direct het bijbehorende tarief. Zo sta je nooit voor verrassingen.

Maar hoe snel is Zoofy nu precies? Uit onze statistieken blijkt dat maar liefst 73% van de aanvragen voor spoedklussen in Rotterdam binnen 16 minuten gematcht worden aan een beschikbare elektricien. (uiteraard afhankelijk van complexiteit van de klus en gekozen datum en tijdstip) Dat betekent dat je in no-time geholpen wordt met je elektrische noodsituatie. Het enige wat je hoeft te doen is de Zoofy website of app te openen, je locatie in Rotterdam in te voeren en het type elektra klus te selecteren waarvoor je een elektricien met spoed nodig hebt. Zoofy doet de rest.

Rotterdam kent diverse wijken, zoals bijvoorbeeld Charlois, Feijenoord, IJsselmonde en Pernis. Of je nu in één van deze wijken woont of ergens anders in Rotterdam, via Zoofy is er altijd een elektricien beschikbaar die jou kan helpen bij elektra klussen en noodsituaties. Bovendien heb je geen gedoe met offertes. De tarieven voor de diensten zijn namelijk transparant en direct zichtbaar op de website of app. Dit maakt het (met spoed) bestellen van een elektricien in Rotterdam via Zoofy niet alleen snel en betrouwbaar, maar ook nog eens gemakkelijk en voordelig. 

Top 5 klussen elektriciens in Rotterdam

Als het gaat om elektrische klussen in Rotterdam, zijn er verschillende taken waarvoor je een professionele elektricien nodig hebt. Hieronder hebben we de top 5 klussen voor een elektricien in Rotterdam samengesteld.

  1. Audio Aansluiten - Het aansluiten van audio-apparatuur kan soms lastig zijn, vooral als je niet bekend bent met de verschillende kabels en aansluitingen. Een professionele elektricien kan je helpen bij het aansluiten van de juiste kabels en het configureren van de apparatuur.

  2. Badkamerventilator Aansluiten - Een goed werkende badkamerventilator is essentieel voor het voorkomen van vochtproblemen en schimmelvorming in de badkamer. Een elektricien kan je helpen bij het correct aansluiten van de badkamerventilator, zodat deze goed functioneert en veilig is.

  3. Buitenverlichting Aanleggen - Buitenverlichting kan de uitstraling van je woning verbeteren en ook voor extra veiligheid zorgen. Een elektricien kan je helpen bij het aanleggen van de juiste bedrading en het installeren van de buitenverlichting op de juiste plaatsen.

  4. Dimmer Aansluiten - Met een dimmer kun je de lichtsterkte van een lamp regelen en zo de sfeer in een kamer bepalen. Een elektricien kan je helpen bij het aansluiten van een dimmer op de juiste manier, zodat deze veilig en functioneel is.

  5. Elektra Keuring - Een elektra keuring is een grondige inspectie van alle elektrische systemen en apparatuur in je huis. Een elektricien kan je helpen bij het uitvoeren van de keuring en het eventueel aanpakken van problemen, om de veiligheid en betrouwbaarheid van je elektrische installatie te waarborgen.

Het inschakelen van een professionele elektricien voor deze taken kan je veel tijd, moeite en zorgen besparen. Bovendien weet je zeker dat het werk veilig en professioneel wordt uitgevoerd. Bij Zoofy kun je snel en eenvoudig een elektricien boeken voor deze en andere klussen. Via de Zoofy website of app kun je gemakkelijk een aanvraag indienen en zie je direct het bijbehorende tarief. Zo kun je snel en efficiënt de klus laten uitvoeren.

Overige populaire elektricien klussen in Rotterdam

Goedkope elektricien Rotterdam

Zoek je een goedkope elektricien in Rotterdam? Dat is misschien niet het beste idee met elektra. Hoewel er misschien vast een goede goedkope elektricien bij kan zitten, is over het algemeen toch de regel: goedkoop is duurkoop. Een erkende elektricien heeft diploma's gehaald en de nodige ervaring waardoor hij -logischerwijs- een hoger uurbedrag hanteert dan een elektricien die niet erkend is.

Bovendien als je gebruik maakt van zo'n goedkope niet erkende loodgieter in Rotterdam is je klus niet verzekerd als er iets mis gaat. Bijvoorbeeld in het geval van brand of een ongeluk. Daar zit je niet op te wachten. Gelukkig biedt Zoofy hierin de oplossing. Wij regelen de vakman voor je en zorgen dat hij een goede beoordeling achter zijn naam heeft.

Meer hierover lees je hier. Ga dus niet voor de goedkope elektricien in Rotterdam, maar voor de goede elektricien in Rotterdam. Een echt goede elektricien verdient een gezond uurloon. Hieronder vind je de gemiddelde prijs van onze elektriciens per uur.

Wat kost een elektricien in Rotterdam?

Wil je de exacte prijzen weten? Bij Zoofy kun je aan de hand van je postcode invoeren direct de tarieven opvragen die elektriciens in Rotterdam rekenen. Meestal gaat het om uurtarieven. Voor een enkele elektra klus hanteren we een vaste prijs. Met onze monteurs hebben we afgesproken dat ze geen voorrijkosten in rekening brengen. Dat is niet nodig aangezien ze al in Rotterdam en dus al dicht bij jou in de buurt zijn. Bespaar je toch al zo'n 20 euro per klus! Bekijk ook onze prijsgidsen over diverse elektricien klussen.

Soort elektricien Rotterdam/klus Prijs
Elektricien vanaf per uur incl. btw €69
Elektricien met spoed per uur incl. btw €79
servicekosten €24,95
servicekosten met spoed €24,95

Goede elektricien Rotterdam

Zoek je een goede elektricien in Rotterdam? Logischerwijs wil je geen rambo aan je elektra. Je wil een professional die verstand heeft van zaken. Zoofy streeft er naar om alleen met de beste elektriciens uit de omgeving van Rotterdam samen te werken. Veel van de aangesloten vakmannen zijn aangesloten bij een branchevereniging als UNETO-VNI. Maar dat is geen vereiste voor erkende elektriciens. Wij denken dat het nog veel belangrijker is dat de vakman ook echt zijn elektra vak verstaat. Een goede elektricien, die weet hoe hij snel de juiste conclusies trekt bij een kortsluiting, op de hoogte is van alle beschikbare technieken, en bijvoorbeeld ook bij de tijd is wanneer het gaat om de nieuwe toepassingen op het gebied van domotica en het installeren van smart producten.

Elektricien inplannen via Zoofy

Van al onze vakmannen verwachten wij dat ze op de hoogte zijn van de laatste elektrotechnische ontwikkelingen. Werken met stroom brengt altijd een risico met zich mee. Bovendien is een goede kennis handig om complexe problemen op te lossen. Zo is het fijn als een elektricien weet welke vergelijkbare technieken voor handen zijn. Wij hechten om die reden ook waarde aan een opleiding tot elektromonteur. Samenwerken doen we alleen met een elektricien wanneer hij meerdere jaren ervaring heeft. Alleen dan weten we zeker dan een vakman ook geschikt om in te zetten voor de complexe elektra klussen zoals het opstellen van een lichtplan bij een grote verbouwing.

Wij houden de kwaliteit van onze pool goede elektriciens hoog, doordat we na elke afgeronde klus jou als klant, de vakman laten beoordelen. Met die informatie proberen wij voortdurend onze website te verbeteren.

Rotterdam elektricien

Elektricien geboekt uit Rotterdam?

Zodra jouw aanvraag is opgepakt door een van de elektriciens ontvang je per mail een bevestiging. Heb je vragen voor de vakman? Neem dan contact met hem op om de klus verder te bespreken. Bij Zoofy heb je geen gedoe met offertes, maar krijg je direct de beste vakman uit Rotterdam. Wij vragen onze elektricien ook altijd om direct contact met jou op te nemen om de klus door te spreken en eventueel verdere afspraken te maken.

Is een klus uiteindelijk naar volle tevredenheid afgerond dan stelt de elektricien de factuur op. Deze wordt per email verstuurd en kun je achteraf eenvoudig afrekenen via Tikkie of iDeal.

Meer klushulp nodig? We hebben onder andere loodgieters in Rotterdam, maar ook klusjesmannen, schilders, stukadoors, cv monteurs en dakdekkers in Rotterdam.  Liever wat hulp in de tuin met sierbestrating of tuinhulp door een hovenier in Rotterdam? Bij Zoofy is je klus zo gefikst.

Bekijk hier een lijstje van elektriciensklussen die onze elektriciens kunnen oppakken:

Elektricien voor een hele dag nodig
Schakelaar
Snoer verlengen

 

Bekijk de top 21 beste elektriciens in Rotterdam

4,89/5 - 76 reviews

Unifix Eric Dekker elektricien

4,89/5 - 76 reviews

Rotterdam
77 klussen uitgevoerd
Eric de vakman heeft netjes contact met ons gelegd, op afgesproken tijd verschenen. Hij nam de tijd voor ons om zijn uit te voeren werk uit te leggen en onze bevindingen aan te horen. Hij werkte rap door, en heeft binnen een uur ons probleem opgelost. Dit is zeker een vakman die we jullie voor spoedproblemen kunnen aanraden. Hij gaf ons ook tips, waardoor we in de toekomst zeker weer van zijn diensten gebruik zullen maken. Top service!

Boek een elektricien

4,7/5 - 27 reviews

Bogeart Elektrotechniek Michiel Bogaert elektricien

4,7/5 - 27 reviews

Rotterdam
27 klussen uitgevoerd
aarding , energieverbruik onderzoek , infrezen
Prima snel klaar werkt perfekt

Boek een elektricien

5/5 - 1 reviews

Gefikst John Curiel elektricien

5/5 - 1 reviews

Rotterdam
1 klussen uitgevoerd
Alles naar behoren geïnstalleerd en netjes achter gelaten.

Boek een elektricien

5/5 - 2 reviews

Orbitnett Ruben Martinez elektricien

5/5 - 2 reviews

Rotterdam
3 klussen uitgevoerd
super aardige lieve man en werkt snel.

Boek een elektricien

4,73/5 - 22 reviews

Fixit Gollner Alessandro Gollner elektricien

4,73/5 - 22 reviews

Rotterdam
22 klussen uitgevoerd
kabelgoot , halve week , lichtsensor
Klus geklaard, fijne service, vriendelijke man die doet wat ie moet doen en meer. Ik werd van tevoren gebeld om de klussen door te nemen.

Boek een elektricien
Alle elektriciens in Rotterdam

Elektricien (met spoed) gezocht in Rotterdam

Onze elektriciens in Rotterdam zijn er voor jou, 7 dagen per week en op ieder gewenst moment beschikbaar. Of je nu een extra stopcontact in je woonkamer wilt laten plaatsen, een laadpaal wil plaatsen, de ring deurbel moet laten repareren of een complete elektrische installatie nodig hebt, bij Zoofy ben je aan het juiste adres. En heb je dringend hulp nodig omdat je zonder stroom zit? Geen zorgen, ook in geval van spoed is het mogelijk een ervaren elektricien voor dezelfde dag nog te boeken.

Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!
Loodgieter
Elektricien
Klusjesman
Cv monteur
Witgoed reparatie
Dakdekker
Smart Home
Timmerman
Schilder
Behanger
Stukadoor
Hovenier
Koeltechniek
Slotenmaker
Stratenmaker
Ongediertebestrijder
ICT Specialist
Comfort Installateur
Schoorsteenveger
Telefoonreparatie
Isolatiebedrijf
Klushulp
Glaszetter
Glazenwasser
Vloerspecialist
Keukenspecialist
Verduurzamen woning
Verhuisbedrijf
Schoonmaker
Tegelzetter
Gevelspecialist
Zonweringspecialist
Architect

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
fonQ
Hornbach