Elektricien Rotterdam

Voor het oplossen van een kortsluiting, aansluiten van een kookplaat en al jouw andere elektra klussen. In een paar klikken heb je het geregeld. In een paar klikken heb je het geregeld. Bestel eenvoudig één van onze elektriciens uit Rotterdam

bijv. 'Stopcontact plaatsen'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 11 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Elektricien Rotterdam (met spoed)

Heb je last van kortsluiting in je woning in Rotterdam? Dan wil je zo snel mogelijk hulp van een elektricien in Rotterdam. Wanneer er elektriciteit in het spel is, is vooral de veiligheid van essentieel belang. Onze elektriciens in Rotterdam weten precies hoe ze deze klus het beste kunnen uitvoeren. Bent u op zoek naar elektricien gebruik dan onze website om direct een afspraak in te plannen.

Alle klussen
3 fase groepenkast plaatsen
168 keer aangevraagd
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 2615 elektriciens in jouw regio
Aardpen slaan
432 keer aangevraagd
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3583 elektriciens in jouw regio
Aardlekschakelaar aansluiten
276 keer aangevraagd
Vanaf €65 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3226 elektriciens in jouw regio
Aardlekschakelaar repareren
624 keer aangevraagd
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3224 elektriciens in jouw regio
Alarm installeren
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3666 elektriciens in jouw regio
Armatuur monteren
132 keer aangevraagd
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3694 elektriciens in jouw regio
Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Elektricien Rotterdam

Rotterdam Elektricien

Als je Rotterdam zegt, dan bedoel je eigenlijk je eigen wijk. Pernis, of Botlek, Rivium, Kralingen of Hoogvliet. Rotterdam is groot en wij leveren overal in Rotterdam elektriciens die je snel kunnen helpen met een oplossing voor jouw elektraprobleem. De gemeente Rotterdam is groot. Ook in alle buurten van Rotterdam zijn onze elektriciens beschikbaar om jou te helpen. In Cool, Dijkzigt en Delfshaven. In Middelland en Agniesebuurt. Waar je ook woont, het is zo gefikst.

Ook in het geval van spoed staan onze elektriciens voor je klaar. Dankzij onze snelle service wordt je in Rotterdam vaak nog dezelfde dag geholpen zodat je elektra problemen zo snel mogelijk zijn opgelost. Dus of het nu gaat om een kortsluiting, een stop die er de hele tijd uitklapt, of een andere stroomstoring in uw woning onze elektromonteur zijn je graag van dienst. Voor minder urgente klussen zoals elektra aanleggen, het ophangen van een lamp, het bedenken van een lichtplan, het aansluiten van een kookplaat  of perilex stekker of andere elektrische installaties kun je 24 uur per dag 7 dagen per week een afspraak inplannen voor het moment dat het jou het beste uitkomt. Een aangesloten elektricien of elektrotechnisch installatiebedrijf komt je dan dus helpen wanneer jij dat wilt. Hij zorgt ervoor dat je altijd goed op de hoogte gehouden wordt.

Goedkope elektricien Rotterdam

Zoek je een goedkope elektricien in Rotterdam? Dat is misschien niet het beste idee met elektra. Hoewel er misschien vast een goede goedkope elektricien bij kan zitten, is over het algemeen toch de regel: goedkoop is duurkoop. Een erkende elektricien heeft diploma's gehaald en de nodige ervaring waardoor hij -logischerwijs- een hoger uurbedrag hanteert dan een elektricien die niet erkend is. Bovendien als je gebruik maakt van zo'n goedkope niet erkende loodgieter in Rotterdam is je klus niet verzekerd als er iets mis gaat. Bijvoorbeeld in het geval van brand of een ongeluk. Daar zit je niet op te wachten. Gelukkig biedt Zoofy hierin de oplossing. Wij regelen de vakman voor je en zorgen dat hij een goede beoordeling achter zijn naam heeft. Het blijft natuurlijk mensenwerk, dus mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan is je klus verzekerd voor een bedrag van 2.5 miljoen knaken. Meer hierover lees je hier. Ga dus niet voor de goedkope elektricien in Rotterdam, maar voor de goede elektricien in Rotterdam. Die goede klushulp verdient een gezond uurloon, tóch? Hieronder vind je de gemiddelde prijs van onze loodgieters per uur.

Kosten elektricien Rotterdam

Wil je de exacte prijzen weten? Bij Zoofy kun je aan de hand van je postcode invoeren direct de tarieven opvragen die elektriciens in Rotterdam rekenen. Meestal gaat het om uurtarieven. Voor een enkele elektra klus hanteren we een vaste prijs. Met onze monteurs hebben we afgesproken dat ze geen voorrijkosten in rekening brengen. Dat is niet nodig aangezien ze al in Rotterdam en dus al dicht bij jou in de buurt zijn. Bespaar je toch al zo'n 20 euro per klus!

Soort elektricien Rotterdam/klus Prijs
Elektricien vanaf per uur incl. btw €65
Elektricien met spoed €75
servicekosten €19,95
servicekosten met spoed €24,95

Goede elektricien Rotterdam

Zoek je een goede elektricien in Rotterdam? Logischerwijs wil je geen rambo aan je elektra. Je wil een professional die verstand heeft van zaken. Zoofy streeft er naar om alleen met de beste elektriciens uit de omgeving van Rotterdam samen te werken. Veel van de aangesloten vakmannen zijn aangesloten bij een branchevereniging als UNETO-VNI. Maar dat is geen vereiste voor erkende elektriciens. Wij denken dat het nog veel belangrijker is dat de vakman ook echt zijn elektra vak verstaat. Een goede elektricien, die weet hoe hij snel de juiste conclusies trekt bij een kortsluiting, op de hoogte is van alle beschikbare technieken, en bijvoorbeeld ook bij de tijd is wanneer het gaat om de nieuwe toepassingen op het gebied van domotica en het installeren van smart producten.

Elektricien inplannen via Zoofy

Van al onze vakmannen verwachten wij dat ze op de hoogte zijn van de laatste elektrotechnische ontwikkelingen. Werken met stroom brengt altijd een risico met zich mee. Bovendien is een goede kennis handig om complexe problemen op te lossen. Zo is het fijn als een elektricien weet welke vergelijkbare technieken voor handen zijn. Wij hechten om die reden ook waarde aan een opleiding tot elektromonteur. Samenwerken doen we alleen met een elektricien wanneer hij meerdere jaren ervaring heeft. Alleen dan weten we zeker dan een vakman ook geschikt om in te zetten voor de complexe elektra klussen zoals het opstellen van een lichtplan bij een grote verbouwing.

Wij houden de kwaliteit van onze pool goede elektriciens hoog, doordat we na elke afgeronde klus jou als klant, de vakman laten beoordelen. Met die informatie proberen wij voortdurend onze website te verbeteren.

Rotterdam elektricien

Elektricien geboekt uit Rotterdam?

Zodra jouw aanvraag is opgepakt door een van de elektriciens ontvang je per mail een bevestiging. Heb je vragen voor de vakman? Neem dan contact met hem op om de klus verder te bespreken. Bij Zoofy heb je geen gedoe met offertes, maar krijg je direct de beste vakman uit Rotterdam. Wij vragen onze elektricien ook altijd om direct contact met jou op te nemen om de klus door te spreken en eventueel verdere afspraken te maken.

Is een klus uiteindelijk naar volle tevredenheid afgerond dan stelt de elektricien de factuur op. Deze wordt per email verstuurd en kun je achteraf eenvoudig afrekenen via Tikkie of iDeal.

Meer klushulp nodig? We hebben onder andere loodgieters in Rotterdam, maar ook klusjesmannen, schilders, stukadoors, cv monteurs en dakdekkers in Rotterdam.  Liever wat hulp in de tuin met sierbestrating of tuinhulp door een hovenier in Rotterdam? Bij Zoofy is je klus zo gefikst.

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af