Elektricien Abcoude
20 recensies

Onze elektriciens in Abcoude staan voor je klaar

bijv. 'Stopcontact plaatsen'
Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Elektricien Abcoude

Bij een stroomstoring, kortsluiting of andere elektra klus staan wij voor je klaar. Via onze website heb je zo een goede elektricien in Abcoude gevonden. 24 uur per dag en 7 dagen per week kun je aanvraag plaatsen voor de klus die jij wilt laten uitvoeren. Wij sturen deze voor jou door naar alle vakmannen in de omgeving. 

Populaire Elektriciën klussen Toon alle klussen
Populaire Elektriciën klussen

Recensies van klanten over de Elektriciëns van Zoofy in Abcoude

De Elektriciëns van Zoofy in Abcoude werden beoordeeld als 5 van 5 sterren met meer dan 20 recensies

Een klant
dinsdag 6 maart 2018

Ik wilde hem een 5 geven als dat de hoogste score is!! echt een vakman met hart voor het vak en doorgaan totdat het probleem is opgelost. hij heeft zelfs een privé afspraak afgezegd. Top!!!!

Een klant
vrijdag 2 maart 2018

Gewoon top!! Was op tijd, was vakkundig en probleem snel opgelost!

Een klant
woensdag 21 februari 2018

Ik geef Peter 5 sterren. Hij heeft alles heel goed uitgelegd met betrekking tot de reparatie van de oven. Ik ben onder de indruk en zou hem zeker weer contacteren als ik weer een reparatie vraag hebt Vriendelijke groet, Sharon dipper

Een klant
dinsdag 13 februari 2018

Snel, vriendelijk, professioneel!

Een klant
woensdag 7 februari 2018

Prima geholpen. Een vakman.

Een klant
dinsdag 6 februari 2018

Hij was zeer ervaren en deskundig. Erg fijne en vriendelijke man om in huis te hebben!

De Elektriciëns van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Elektriciën klussen op een rijtje

Abcoude en omgeving

Wordt de klus geaccepteerd dan laten wij weten welke elektricien jou komt helpen. In de regio Abcoude hanteren wij uurtarieven die gebaseerd zijn op de gemiddelden die elektriciens doorgaans rekenen. Zo kun je van tevoren een inschatting maken van de kosten. 

  In geval van spoed zorgen wij ervoor dat je vrijwel altijd dezelfde dag nog geholpen wordt. Dat is wel zo handig wanneer door een kortsluiting de verlichting of koelkast niet meer werkt. Wij streven ernaar om dan binnen 20 minuten nog iemand voor je te vinden. 

  Voor minder urgente klussen kies je zelf de dag en tijd waarop je geholpen wilt worden. Onze elektriciens kunnen je helpen bij het installeren van verlichting, smart apparatuur, of het repareren van schakelaar en stopcontacten. Ook kun je een beroep doen op ons netwerk van professionele vakmannen voor het verplaatsen van een stopcontact of plaatsen van een extra groep in de meterkast. 

  Wanneer je vooraf een vrijblijvende offerte wilt ontvangen kun je dit aangeven in de omschrijving van jouw klus. Een elektricien die interesse heeft in de opdracht houdt daar dan rekening mee. Voor kleinere klussen hanteren wij echter uurtarieven. Deze zie je verschijnen zodra je jouw postcode invoert. 

  Wanneer de klus is afgerond ontvang je een factuur en een betalingsverzoek van Tikkie. Zo kun je eenvoudig afrekenen. Betalen via iDeal of bank is uiteraard ook een mogelijkheid.