Regel nu jouw elektricien

Badkamer spiegel met verlichting monteren

Vanaf €69 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 1919 elektriciens in jouw regio

Monteren van spiegel met verlichting in badkamer op bestaande elektra aansluiting. Boek direct een elektricien voor de montage. Géén voorrijkosten.

Regel nu jouw elektricien
4 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 13 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Badkamerspiegelverlichting installatie via Zoofy

Ben jij op zoek naar iemand die een spiegel inclusief verlichting in jouw badkamer kan installeren? Boek dan jouw vakman via Zoofy.

Installeer een badkamerspiegel met verlichting

Zoofy helpt je binnen enkele minuten de beste professional te vinden om een badkamerspiegel met verlichting te installeren. We hebben meer dan 12.000 professionals in 30 verschillende categorieën door het hele land en hebben meer dan 1.000.000 klusaanvragen verwerkt. 

Functies sectie:

Toegewijde professionals

Wij werken alleen met de beste vakmensen waardoor je verzekerd bent van kwaliteit. Al onze professionals worden gescreend en worden vervolgens altijd gemonitord, zodat wij alleen goede vakmannen hebben op ons platform. Wij hebben een vast team van medewerker die constant in contact staan met onze vakmannen. Mocht er onverhoopt toch wat voorvallen dan kan dit team het regelen met jou of met de vakman. Wij streven altijd naar een hoge tevredenheid voor zowel de klant als de vakman.

Snelheid en eenvoud

Onze elektriciens nemen vaak binnen 20 minuten na jouw verzoek contact met je op, zonder dat u hoeft te bellen of offertes heen en weer hoeft te sturen. Plaats je klus en wij regelen de rest. In slechtst vier stappen boek maak je de boeking van jouw vakman al compleet. 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af