Elektricien Amsterdam
258 recensies

Onze elektriciens in Amsterdam staan voor je klaar

bijv. 'Stopcontact plaatsen'
Meer dan 3.000 Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Elektricien Amsterdam

Je bent net geland op Schiphol, een heerlijke vakantie gehad. Maar eenmaal thuis doet de verlichting het niet meer als gevolg van een kortsluiting. Je bent moe van de reis. Dan wil je het liefst direct een elektricien uit Amsterdam die met spoed ter plaatse is.  Dan kunt je ons inschakelen door via onze website een spoedaanvraag in te dienen voor een erkend elektricien. 

Populaire Elektricien klussen Toon alle klussen
Populaire Elektricien klussen

Recensies van klanten over de Elektriciens van Zoofy in Amsterdam

De Elektriciens van Zoofy in Amsterdam werden beoordeeld als 4,8 van 5 sterren met meer dan 258 recensies

Stijn
woensdag 15 mei 2019, Stroom uitgevallen / kortsluiting

Het was een eenvoudige klus, maar wel voor een vakman. Dus zeer goed. Aanbevolen!

Zoë
dinsdag 14 mei 2019, Intercom repareren / plaatsen

Klus geklaard en het contact verliep erg prettig

Pieter
maandag 6 mei 2019, Elektricien per uur

We zijn nog bezig. Het ziet er goed uit!

Ruud
maandag 6 mei 2019, Lichtschakelaar installeren / repareren

De klus is uitstekend geklaard, een onvoorziene complicatie werd soepel opgelost. Ramesh is een sympathieke vakman die ik van harte kan aanbevelen

Marion
maandag 6 mei 2019, Stopcontact plaatsen / verplaatsen

Het probleem is snel, vakkundig en probleemloos opgelost!

Marcel
woensdag 1 mei 2019, Verlichting aanleggen

Snel geholpen, veel vak kennis en legt alles goed en duidelijk uit. Top vakman!

Marijke
maandag 29 april 2019, Lichtschakelaar installeren / repareren

Vakman was op tijd. Wist waar hij het over had en heeft reparaties goed uitgevoerd.

Florine
zondag 28 april 2019, Elektricien per uur

De klus was super snel geklaard en Zouhair heeft alles op een hele begrijpelijke en makkelijke manier aan ons uitgelegd. Zowel van zijn klus, als hoe wij het probleem waarvoor hij kwam in de toekomst kunnen verhelpen. Zouhair is een hele vriendelijke en nette man!

De Elektriciens van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Elektricien klussen op een rijtje

In welke wijken hebben we elektriciens in Amsterdam?

Als je een elektricien nodig hebt in Amsterdam, dan kun je die boeken in welke wijk in Amsterdam je ook woont.Onder andere in het centrum, in stadsdeel Noord, Oost, West, Nieuw-West, Zuid en Zuidoost. Alle wijken betekent dus ook alle buurten. In de Waterlandpleinbuurt, in Kadoelen, Vogeldorp. De Postjesbuurt en Trompbuurt. Overal in Amsterdam komen onze elektriciens jou helpen met je elektraproblemen. Ook beschikbaar voor alle soorten stroomstoringen.

Binnen 20 minuten hebben wij een elektricien uit de omgeving van amsterdam voor je geregeld. Het enige wat jij hoeft te doen is je gegevens in te vullen. Wij zorgen voor de rest. Natuurlijk kun je bij ons ook een afspraak maken. Via onze website zijn wij 7 dagen per week bereikbaar. Zelfs s nachts. Ook hiervoor vul je je gegevens in en mag je een vakman uitkiezen die in Amsterdam gevestigd is.

Al onze elektriciens zijn geselecteerde, betrouwbare en vakkundige vakmannen met jarenlange ervaring op het gebied van elektra. Binnen een paar uur hebben ze de klus opgelost. De juiste automaten hebben ze bij zich zodat ze jou op professionele wijze kunnen helpen bij elke elektrische installatie. Verder werken ze ook alles netjes weg. Het voordeel van Zoofy is dat we geen voorrijkosten rekenen! Dat is niet nodig aangezien onze elektriciens in Amsterdam altijd in de buurt zijn.

Alle bij ons aangesloten elektriciens in Amsterdam hebben wij persoonlijk gesproken. Na je klusaanvraag laten wij je weten welke elektricien of welk elektrabedrijf bij jou langskomt. De tarieven zijn ook bij de vakmannen per uur zichtbaar. Een offerte nodig? Laat het ons weten en vraag dit vrijblijvend aan.

Is de klus geklaard dan maakt de elektricien de factuur voor jou aan. Deze ontvang je per mail en kun je betalen via iDeal of Tikkie.

Voor de meeste klussen hanteren onze Amsterdamse elektromonteur uurtarieven van 65 euro incl BTW. Alleen voor spoedklussen en afspraken in het weekend betaal je iets meer.

Voor grotere opdrachten als een groepenkast vervangen of in het geval van omvangrijke elektrotechnische installaties kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Geeft dit dan aan in de omschrijving van de klus. Een ervaren elektricien kan je zo voorzien van een prijsindicatie.