Insurance with Zoofy gives peace of mind

Elektricien in Amsterdam nodig?

Ben je op zoek naar een elektricien in Amsterdam, dan heb je bij Zoofy geluk! Er zijn maar liefst 600 elektriciens beschikbaar die voor je klaar staan om je te helpen bij al je elektra klussen. Of je nu een extra stopcontact nodig hebt, een storing moet oplossen of je hele elektrische systeem moet vervangen, er is altijd een elektricien beschikbaar die aan jouw behoeften voldoet. 

600+ elektriciens in Amsterdam beschikbaar voor jou

De elektriciens in Amsterdam met wie Zoofy samenwerkt zijn zorgvuldig geselecteerde, betrouwbare en professionele elektriciens. Alle elektriciens hebben ruime ervaring op het gebied van elektra. Maak je geen zorgen over apparatuur of materiaal voor de elektra klus, de elektriciens beschikken over de juiste elementen zodat ze jou op professionele wijze kunnen helpen bij elke elektrische installatie. Is de klus afgerond dan maakt de elektricien via de Zoofy app een factuur voor jou aan en kun je die eenvoudig en snel via de QR code of online via iDeal betalen. Al jouw klussen zijn makkelijk en overzichtelijk in de Zoofy app te zien.

Ga direct naar:
Elektriciens Amsterdam West »
Elektriciens Amsterdam Oost »
Elektriciens Amsterdam Centrum »
Elektriciens Amsterdam Noord »
Elektriciens Amsterdam Zuid »
Elektriciens Spoed Amsterdam »
Elektriciens top 5 klussen in Amsterdam »

Elektricien Amsterdam West

Woon je Amsterdam West en heb je een elektra klus? Dan wil je natuurlijk een betrouwbare en professionele elektricien vinden. Bij Zoofy boek je snel en gemakkelijk een elektricien in Amsterdam West. Het is daarbij goed om te weten dat Zoofy iedere elektricien heeft gesproken, gecontroleerd en monitort op kwaliteit. Zo weet jij dat jouw elektra klus in goede handen is.

Bij Zoofy ook geen verrassingen over tarieven. Tijdens het boeken van een elektricien in Amsterdam West zie je direct al de tarieven voor de geselecteerde dagen en tijdsloten. Eenmaal een vakman gematched aan jouw boeking voor de elektra klus dan zie je ook de meest recente recensies en reviewscore. Wel zo vertrouwd gevoel!

Via Zoofy boek je een betrouwbare en professionele elektricien in Amsterdam West, zodat jij er zeker van bent dat je elektrische werkzaamheden veilig en professioneel worden uitgevoerd.

Elektricien Amsterdam Oost

Een betrouwbare en professionele elektricien in Amsterdam Oost is via Zoofy zo geregeld. Viade website of via de app van Zoofy boek je snel en gemakkelijk een gekwalificeerde elektricien. Bij zoofy ook geen verrassingen, tijdens het boeken zie je direct de tarieven. Nadat je een elektricien hebt geboekt, kun je er zeker van zijn dat deze betrouwbaar en professioneel is, omdat ze allemaal gescreend worden voordat ze aan het platform worden toegevoegd.

Ook het betalen gaat geheel veilig door middel van een QR-code of online via iDeal, uiteraard par nadat de klus is afgerond. Zo hoef je je geen zorgen te maken over contante betalingen. Het hele proces is snel, gemakkelijk en veilig, en zorgt ervoor dat je snel geholpen wordt voor iedere elektra klus in Amsterdam Oost.

Elektricien Amsterdam Centrum

Als je snel en gemakkelijk een betrouwbare elektricien in Amsterdam Centrum wilt boeken, dan is Zoofy de perfecte oplossing voor jou. Via Zoofy boek je binnen een paar klikken een gekwalificeerde elektricien, zonder het gedoe van eindeloos vergelijken en offertes naast elkaar leggen. Het enige wat je hoeft te doen is het type elektra klus selecteren dat je nodig hebt en je locatie in Amsterdam Centrum invoeren. 

Tijdens het boeken van een elektricien, kun je eenvoudig een dag en tijdstip kiezen dat jou uitkomt en zie je vooraf de tarieven voor de elektra klus. Het systeem matcht je vervolgens met beschikbare elektriciens in Amsterdam Centrum. Zoofy zorgt ervoor dat alle elektriciens gescreend zijn voordat ze aan het platform worden toegevoegd en monitort daarna actief de kwaliteit door andere het reviewsysteem. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen snel en gemakkelijk, maar ook veilig een elektricien kunt vinden voor jouw elektra klus.

Elektricien Amsterdam Noord

Het boeken van een betrouwbare elektricien in Amsterdam Noord is nog nooit zo eenvoudig geweest als met Zoofy. Of je nu een extra stopcontact nodig hebt, een lamp wil laten ophangen of een ring deurbel wil laten monteren, op Zoofy boek je snel en gemakkelijk de juiste elektricien voor de klus. Het enige wat je hoeft te doen is de Zoofy website of app te bezoeken en het type elektrisch werk te selecteren dat je nodig hebt.

Vervolgens voer je je locatie in Amsterdam Noord in en jouw voorkeur dagen en tijdsloten aan te geven. Het boeken van een elektricien via Zoofy is niet alleen gemakkelijk, maar ook veilig en betrouwbaar. Zoofy werkt uitsluitend met gekwalificeerde en gescreende elektriciens, zodat je verzekerd bent van een hoogwaardige service. Bovendien biedt Zoofy transparante tarieven en kun je eenvoudig betalen via QR code of online via iDeal.

Elektricien Amsterdam Zuid

Woon je in Amsterdam Zuid en heb je een elektricien nodig? Het vinden en boeken van een professionele en betrouwbare elektricien in Amsterdam Zuid was nog nooit zo eenvoudig als met Zoofy. Of je nu woont in de chique buurt van Oud-Zuid, het rustige Buitenveldert of in het bruisende deel van de Pijp, Zoofy biedt een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde en gescreende elektriciens die klaar staan om je te helpen met al je elektra klussen voor wanneer het jou uitkomt. Het enige wat je hoeft te doen is de Zoofy website of app te openen, het type elektrisch werk te selecteren dat je nodig hebt, en je locatie in een van de wijken in Amsterdam Zuid in te voeren. 

Elektricien spoed Amsterdam

Sta je voor een noodsituatie waarbij je onmiddellijk de hulp van een betrouwbare en professionele elektricien nodig hebt in Amsterdam? Zoofy biedt de snelste oplossing voor het boeken van een elektricien met spoed in Amsterdam. Of het nu gaat om een stroomstoring, kortsluiting of een andere dringende elektrische storing, Zoofy staat klaar om je te helpen. Via de Zoofy website of app kun je snel en eenvoudig een aanvraag indienen voor dezelfde dag en zie je direct het bijbehorende tarief. Zo sta je nooit voor verrassingen.

Maar hoe snel is Zoofy nu precies? Uit onze statistieken blijkt dat maar liefst 85% van de aanvragen voor spoedklussen in Amsterdam binnen 4 minuten gematcht worden aan een beschikbare elektricien. Dat betekent dat je in no-time geholpen wordt met je elektrische noodsituatie. Het enige wat je hoeft te doen is de Zoofy website of app te openen, je locatie in Amsterdam in te voeren en het type elektra klus te selecteren waarvoor je een elektricien met spoed nodig hebt. Zoofy doet de rest.

Top 5 klussen elektriciens in Amsterdam

Als het gaat om elektrische klussen in Amsterdam, zijn er tal van situaties waarin je de hulp van een professionele elektricien nodig hebt. Hieronder hebben we de top vijf elektrische klussen in Amsterdam voor je op een rijtje gezet, waarbij het altijd verstandig is om een elektricien in te schakelen:

  1. Kookplaat aansluiten: Het aansluiten van een kookplaat kan een lastige klus zijn, vooral als je niet bekend bent met elektrische bedrading. Een elektricien kan deze klus snel en veilig voor je uitvoeren, zodat je weer kunt genieten van een heerlijke maaltijd.

  2. Elektricien divers: Er zijn tal van andere elektrische klussen waarbij een elektricien van pas kan komen, zoals het installeren van verlichting, het vervangen van een stopcontact of het aanleggen van een nieuwe groepenkast. Een professionele elektricien kan al deze klussen snel en efficiënt voor je uitvoeren.

  3. Kortsluiting oplossen: Als je last hebt van een kortsluiting, is het belangrijk om snel actie te ondernemen om mogelijke brand te voorkomen. Een elektricien kan de oorzaak van de kortsluiting snel vinden en deze veilig oplossen.

  4. Inbouw stopcontact plaatsen: Als je een nieuw stopcontact wilt plaatsen in je huis, kan een elektricien je helpen met het vinden van de juiste locatie en het installeren van het stopcontact op een veilige en efficiënte manier.

  5. Perilex stekker aansluiten: Als je een nieuwe elektrische kookplaat hebt gekocht, kan het zijn dat je een Perilex stekker nodig hebt om deze aan te sluiten. Een elektricien kan je helpen bij het vinden van de juiste stekker en het veilig aansluiten van de kookplaat.

Of het nu gaat om een grote of kleine klus, het inschakelen van een professionele elektricien in Amsterdam is altijd verstandig en snel geregeld via Zoofy. Alle elektriciens bij Zoofy beschiken over de nodige expertise en ervaring om elektrische klussen veilig en efficiënt uit te voeren, zodat je zeker weet dat het werk goed wordt gedaan.

Voor al jouw elektra klussen in Amsterdam

Onze elektriciens in Amsterdam zijn gespecialiseerd in de kleine klussen bij jou in huis. De klusjes die je misschien wel zelf kan doen maar waar je eigenlijk geen zin in hebt. Onze Amsterdamse elektramannen installeren bijvoorbeeld met gemak een nieuw stopcontact of sluiten een perilex stekker aan, repareren supersnel de hotelschakelaar in het trappenhuis, of helpen je wanneer alle stoppen doorslaan en jij geen idee hebt wat de oorzaak is. Een van de meest aangevraagde klussen in Amsterdam is overigens het repareren van de intercom. Helaas geven deze apparaten nogal vaak de geest. En dat is irritant. Zeker wanneer je op twee hoog of hoger woont. 

Wat kost een elektricien in Amsterdam?

Onze tarieven zijn gebaseerd op de gemiddelden die in de regio Amsterdam die door elektriciens worden gevraagd. Het normale tarief voor een elektricien in de hoofdstad komt daarmee uit op 65 euro incl. btw. Voor een spoedklus of een afspraak in het weekend of de avond betaal je meestal een kleine toeslag. In het uurtarief zijn een aantal vaste kosten van de vakman opgenomen. Bij Zoofy betaal je géén voorrijkosten. Dat hebben we met onze elektriciens afgesproken. Ze hoeven meestal ook niet ver te rijden omdat we je in contact brengen met een vakman die al bij jou in de buurt is of woont. Bepaalde standaardklussen hebben een vaste prijs. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Bekijk ook onze prijsgidsen.

 

Bekijk hier een lijstje van elektriciensklussen die onze elektriciens kunnen oppakken:

Elektricien voor een hele dag nodig
Schakelaar
Snoer verlengen
Bekijk de top 45 beste elektriciens in Amsterdam

4,86/5 - 22 reviews

Elektro Technisch Bureau Roos Dennie Roos elektricien

4,86/5 - 22 reviews

Amsterdam
23 klussen uitgevoerd
groepenkast , tv schotel plaatsen , kookplaat
Klus geklaard! Super tevreden?

Boek een elektricien

5/5 - 4 reviews

Eny Installatiebedrijf Latif Ramovic elektricien

5/5 - 4 reviews

Amsterdam
4 klussen uitgevoerd
Vakkundig en goed geholpen. Probleem was gelijk verholpen.

Boek een elektricien

5/5 - 2 reviews

Top Care Witgoed Reparatie Said Alsayed elektricien

5/5 - 2 reviews

Amsterdam
2 klussen uitgevoerd
Said is enorm professioneel, werkt netjes en legt duidelijk uit wat hij doet. Hij had de klus snel geklaard en ik kon meteen aanvoelen dat hij precies wist wat hij deed. Bovendien een zeer aardige en nette man.

Boek een elektricien

5/5 - 1 reviews

De Maree Services Sander de Maree elektricien

5/5 - 1 reviews

Amsterdam
1 klussen uitgevoerd
intercom , perilex aansluiten , elektrapunt
Professioneel en proactief.

Boek een elektricien

4,78/5 - 9 reviews

Ampere Electrotechniek Frans Hermans elektricien

4,78/5 - 9 reviews

Amsterdam
9 klussen uitgevoerd
Frans was er exact op de afgesproken tijd. Hij was heel vriendelijk en werkte snel. Hij was binnen een kwartier klaar. Super! Ik ben zeer tevreden over de service van Zoofy en de vakman. Veel dank!

Boek een elektricien
Alle elektriciens in Amsterdam

Elektricien (met spoed) gezocht in Amsterdam

Onze elektriciens in Amsterdam zijn 7 dagen per week beschikbaar en zijn op ieder moment te boeken. Of je nu een extra stopcontact in de meterkast wilt laten plaatsen of een reparatie van de intercom nodig hebt, de elektriciens op Zoofy staan voor je klaar. Heb je dringend hulp nodig omdat je zonder stroom zit? Geen zorgen, ook in geval van spoed is een elektricien in Amsterdam zo geboekt. Via Zoofy regel je snel, makkelijk en betrouwbaar een professionele elektricien voor al je elektra klussen.

Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!
Loodgieter
Elektricien
Klusjesman
Cv monteur
Witgoed reparatie
Dakdekker
Smart Home
Timmerman
Schilder
Behanger
Stukadoor
Hovenier
Koeltechniek
Slotenmaker
Stratenmaker
Ongediertebestrijder
ICT Specialist
Comfort Installateur
Schoorsteenveger
Telefoonreparatie
Isolatiebedrijf
Klushulp
Glaszetter
Glazenwasser
Vloerspecialist
Keukenspecialist
Verduurzamen woning
Verhuisbedrijf
Schoonmaker
Tegelzetter
Gevelspecialist
Zonweringspecialist
Architect

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach