Elektricien Amsterdam

Handig voor het aansluiten van een perilex stekker, het plaatsen van een stopcontact en al jouw andere elektra klussen. Maak het jezelf gemakkelijk. Bestel een van onze elektriciens in Amsterdam. Hoe het werkt? Net als Uber maar dan voor klusjes.

bijv. 'Stopcontact plaatsen'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, Fonq & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 2 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Elektricien (met spoed) gezocht in Amsterdam

Onze elektriciens in Amsterdam staan 7 dagen per week voor je klaar. Plan direct een afspraak in voor alle elektraklussen bij jou in huis. Of het nu gaat om het plaatsen van een extra stopcontact in de meterkast of een reparatie van een intercom. Heb je haast omdat je zonder stroom zit? Geen probleem. Vraag een erkend elektricien aan met spoed. Zo wordt je dezelfde dag nog geholpen.

Alle klussen
3 fase groepenkast plaatsen
108 keer aangevraagd
Vanaf €69 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 2417 elektriciens in jouw regio
Aardpen slaan
396 keer aangevraagd
Vanaf €69 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3385 elektriciens in jouw regio
Aardlekschakelaar aansluiten
264 keer aangevraagd
Vanaf €69 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3028 elektriciens in jouw regio
Aardlekschakelaar repareren
624 keer aangevraagd
Vanaf €69 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3027 elektriciens in jouw regio
Alarm installeren
Vanaf €69 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3467 elektriciens in jouw regio
Armatuur monteren
72 keer aangevraagd
Vanaf €69 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3494 elektriciens in jouw regio
Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Elektricien in Amsterdam nodig?

De elektriciens met wie wij samenwerken in Amsterdam zijn door ons geselecteerde, betrouwbare en professionele vakman. Allen hebben ze jarenlange ervaring op het gebied van elektra. Alle aangesloten elektriciens hebben wij persoonlijk gesproken. Maak je geen zorgen over apparatuur of materiaal. Zij hebben de juiste automaten bij zich zodat ze jou op professionele wijze kunnen helpen bij elke elektrische installatie. Is de klus geklaard dan maakt de elektricien een factuur voor jou aan. Deze ontvang je per mail en kun je eenvoudig online betalen via iDeal of Tikkie.

In welke wijken hebben we elektriciens in Amsterdam?

Als je een elektricien nodig hebt in Amsterdam, dan kun je die boeken in welke wijk in Amsterdam je ook woont. Onder andere in Amsterdam centrum, in stadsdeel Amsterdam Noord, Amsterdam Oost, Amsterdam West, Amsterdam Zuid en Zuidoost. Alle wijken betekent dus ook alle buurten. In de Stadionbuurt, in Kadoelen, Buitenveldert, de Baarsjes, de Pijp en Rivierenbuurt. Overal in Amsterdam komen onze elektriciens jou helpen met je elektraproblemen. Ook beschikbaar voor alle soorten stroomstoringen. In geval van hoge nood kun je bij ons gebruik maken van de spoedservice. Zo zorg je ervoor dat er een elektricien uit de regio Amsterdam vandaag nog bij je op de stoep staat om te helpen. Kies de gewoon de klus die je wilt laten uitvoeren, voer je gegevens in en wij sturen je aanvraag door naar alle elektriciens in de buurt. 

elektricien amsterdam

Voor al jouw elektraklussen in Amsterdam

Onze elektriciens in Amsterdam zijn gespecialiseerd in de kleine klussen bij jou in huis. De klusjes die je misschien wel zelf kan doen maar waar je eigenlijk geen zin in hebt. Onze Amsterdamse elektramannen installeren bijvoorbeeld met gemak een nieuw stopcontact of sluiten een perilex stekker aan, repareren supersnel de hotelschakelaar in het trappenhuis, of helpen je wanneer alle stoppen doorslaan en jij geen idee hebt wat de oorzaak is. Een van de meest aangevraagde klussen in Amsterdam is overigens het repareren van de intercom. Helaas geven deze apparaten nogal vaak de geest. En dat is irritant. Zeker wanneer je op twee hoog of hoger woont. 

Wat kost een elektricien in Amsterdam?

Onze tarieven zijn gebaseerd op de gemiddelden die in de regio Amsterdam door elektricien worden gevraagd. Het normale tarief voor een elektricien in de hoofdstad komt daarmee uit op 65 euro incl. btw. Voor een spoedklus of een afspraak in het weekend of de avond betaal je meestal een kleine toeslag. In het uurtarief zijn een aantal vaste kosten van de vakman opgenomen. Bij Zoofy betaal je géén voorrijkosten. Dat hebben we met onze elektriciens afgesproken. Ze hoeven meestal ook niet ver te rijden omdat we je in contact brengen met een vakman die al bij jou in de buurt is of woont. Zo bespaar je al snel een paar tientjes en bestel je eigenlijk een vrij goedkope elektricien. Bepaalde standaardklussen hebben een vaste prijs. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af