Elektricien Amsterdam
123 recensies

Onze elektriciens in Amsterdam staan voor je klaar

bijv. 'Stopcontact plaatsen'
Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Elektricien Amsterdam

Je bent net geland op Schiphol, een heerlijke vakantie gehad. Maar eenmaal thuis doet de verlichting het niet meer als gevolg van een kortsluiting. Je bent moe van de reis. Dan wil je het liefst direct een elektricien uit Amsterdam die met spoed ter plaatse is.  Dan kunt je ons inschakelen door via onze website een spoedaanvraag in te dienen voor een erkend elektricien. 

Populaire Elektriciën klussen Toon alle klussen
Populaire Elektriciën klussen

Recensies van klanten over de Elektriciëns van Zoofy in Amsterdam

De Elektriciëns van Zoofy in Amsterdam werden beoordeeld als 5 van 5 sterren met meer dan 123 recensies

Een klant
dinsdag 22 januari 2019

Duidelijke uitleg. Vond extra werk niet vervelend. Goede adviezen.

Een klant
zaterdag 19 januari 2019

Dennie moest een kabel door onze kruipruimte trekken. Daar stond een laagje water maar zonder morren trok hij zijn pak aan en verdween onder de grond. Dennie heeft alles netjes naar onze wensen aangelegd. Hij is een vakman en daarnaast een prettig persoon. Heel tevreden.

Een klant
donderdag 17 januari 2019

Vakman was iets later dan afgesproken. Maar dat vind ik niet zo belangrijk. Veel belangrijker is dat hij de werkzaamheden op basis van zijn deskundigheid goed heeft uitgevoerd. Ik kan deze monteur aanbevelen.

Een klant
donderdag 17 januari 2019

Uitstekend. Vlot werk. Goed en eerlijk advies. Een aanrader.

Een klant
woensdag 16 januari 2019

Uitstekend werk! Op tijd en heel professioneel!

Een klant
dinsdag 15 januari 2019

Professioneel en proactief.

De Elektriciëns van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Elektriciën klussen op een rijtje

In welke wijken hebben we elektriciens in Amsterdam?

Als je een elektricien nodig hebt in Amsterdam, dan kun je die boeken in welke wijk in Amsterdam je ook woont.Onder andere in het centrum, in stadsdeel Noord, Oost, West, Nieuw-West, Zuid en Zuidoost. Alle wijken betekent dus ook alle buurten. In de Waterlandpleinbuurt, in Kadoelen, Vogeldorp. De Postjesbuurt en Trompbuurt. Overal in Amsterdam komen onze elektriciens jou helpen met je elektraproblemen. Ook beschikbaar voor alle soorten stroomstoringen.

Binnen 20 minuten hebben wij een elektricien uit de omgeving van amsterdam voor je geregeld. Het enige wat jij hoeft te doen is je gegevens in te vullen. Wij zorgen voor de rest. Natuurlijk kun je bij ons ook een afspraak maken. Via onze website zijn wij 7 dagen per week bereikbaar. Zelfs s nachts. Ook hiervoor vul je je gegevens in en mag je een vakman uitkiezen die in Amsterdam gevestigd is.

Al onze elektriciens zijn geselecteerde, betrouwbare en vakkundige vakmannen met jarenlange ervaring op het gebied van elektra. Binnen een paar uur hebben ze de klus opgelost. De juiste automaten hebben ze bij zich zodat ze jou op professionele wijze kunnen helpen bij elke elektrische installatie. Verder werken ze ook alles netjes weg. Het voordeel van Zoofy is dat we geen voorrijkosten rekenen! Dat is niet nodig aangezien onze elektriciens in Amsterdam altijd in de buurt zijn.

Alle bij ons aangesloten elektriciens in Amsterdam hebben wij persoonlijk gesproken. Na je klusaanvraag laten wij je weten welke elektricien of welk elektrabedrijf bij jou langskomt. De tarieven zijn ook bij de vakmannen per uur zichtbaar. Een offerte nodig? Laat het ons weten en vraag dit vrijblijvend aan.

Is de klus geklaard dan maakt de elektricien de factuur voor jou aan. Deze ontvang je per mail en kun je betalen via iDeal of Tikkie.

Voor de meeste klussen hanteren onze Amsterdamse elektromonteur uurtarieven van 65 euro incl BTW. Alleen voor spoedklussen en afspraken in het weekend betaal je iets meer.

Voor grotere opdrachten als een groepenkast vervangen of in het geval van omvangrijke elektrotechnische installaties kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Geeft dit dan aan in de omschrijving van de klus. Een ervaren elektricien kan je zo voorzien van een prijsindicatie.