Elektricien Helmond
9 recensies

Onze elektriciens in Helmond staan voor je klaar

bijv. 'Stopcontact plaatsen'
Waarom Zoofy?
  • De laatste aanvraag was 10 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 171 klusaanvragen.
  • Ruim 100.000 mensen gingen je voor.
  • Geen voorrijkosten.
  • Wij regelen de beste prijs voor je.
Meer dan 3.000 elektriciens, loodgieters, cv monteurs, schilders, slotenmakers, dakdekkers, klusjesmannen, timmermannen en witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Elektricien Helmond

De kokend water kraan, of Quooker, is een van de recente ontwikkelingen op de markt en ook jouw keuken moet er aan geloven. Doordat dit apparaat het water constant op hoge temperatuur moet houden, wordt er voldoende elektriciteit gebruikt. Dit betekent een nieuwe groep erbij, daar had je niet over nagedacht en vandaag komen ze al voor de installatie. Geen zorgen, want de vakmannen van Zoofy staan paraat.

Populaire Elektricien klussen Toon alle klussen
Populaire Elektricien klussen

Recensies van klanten over de Elektriciens van Zoofy in Helmond

De Elektriciens van Zoofy in Helmond werden beoordeeld als 4,7 van 5 sterren met meer dan 9 recensies

Frans
woensdag 26 juni 2019, Groepenkast plaatsen

Jan Broods heeft ons fantastisch geholpen. Een echte topper. Hij kwam binnen met de woorden: Alles komt goed. En zo is het ook gegaan. Heeft het snel verholpen en geregeld. Een echte vakman dus en bleef een baken van rust. De klus is zeer netjes geklaard geworden. We zijn heel tevreden hiermee. Ik kan daarom Jan Broods aan iedereen aanbevelen. Hij verricht namelijk zeer goed werk. Dus bedankt Zoofy voor het regelen van Jan!

Paul
donderdag 28 februari 2019, Groepenkast plaatsen

Ja, prima werk. Fijn mens!! Totally satisfied!

P.martens
maandag 3 december 2018, Elektricien per uur

Zeer kundig

Martien
vrijdag 16 november 2018, Elektricien per uur

Kundig en klantvriendelijk

Onze Elektriciens zijn hier aan het werk

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Alle Elektricien klussen op een rijtje

Helmond en omgeving

Binnen 20 minuten hoor je al welke elektricien je te hulp schiet bij het aanleggen van de nieuwe groep. Dit krijg je voor elkaar door snel naar je postcode in te vullen. Dan zoeken wij de elektricien beschikbaar bij jou in de buurt. Lekker dichtbij, dus nauwelijks wachttijd en geen voorrijkosten.

Of je nu een nieuwe groep wil laten aanleggen, kortsluiting wil laten oplossen of een lichtschakelaar wil later repareren, onze vakmannen gaan het voor je regelen. Voor je het weet ligt de groep er al en kun jij gebruik maken van je nieuwe Quooker. Onze betrouwbare en ervaren vakmannen zorgen er ook voor dat je zonder rotzooi achter blijft, zodat je niet met werk blijft zitten.

Geen haast, maar wil je wel dat binnenkort de verlichting wordt aangelegd, een stopcontact wordt geplaatst of de intercom wordt gerepareerd. Dan ben je ook bij ons aan het juiste adres. De afspraak staat binnen twee minuten in je agenda. Vul je gegevens en postcode in, met jou voorkeur voor datum en tijd. Wij zorgen ervoor dat juiste vakman bij jou op de stoep staat. We staan 24 uur per dag voor je klaar en je hebt een goed beeld van de vakman langs komt. Zijn recensies, van de klanten die je voorgingen, en een foto van de elektricien zijn namelijk op de site te vinden.

Ben je nieuwsgierig naar de kosten van je klus? Het uurtarief is te vinden op de website. Ook een offerte is bij ons vrijblijvend aan te vragen. Betalen maken we ook het liefst zo makkelijk mogelijk. Daarom ontvang je na afronding van de klus een Tikkie en factuur met betaallink via de mail.